Предстои ми инсеминация - Тема No 25

• 77 120
  • 814
  •   1
Отговори
# 255
Момичета въпрос 😊След първа инсеминация,ако искам втора врднага на следващия месец пак ли се правят всички изследвания на мен и на съпруга ми?

# 256
Момичета въпрос 😊След първа инсеминация,ако искам втора врднага на следващия месец пак ли се правят всички изследвания на мен и на съпруга ми?

аз правих два поредни месеца инсеминация, не беше нужно да ги пускаме пак.

# 257
Кръвните изследвания имат давност 3 месеца до колкото знам, а микробиологията 1-2 месеца. Аз кръвни пуснах само веднъж, а микробиология само на първата и четвъртата процедура. Дано не ви се налага следваща Simple Smile

# 258
  • Пловдив
Има ли статистика над колко години не е препоръчителна инсеминацията?
Говорим,ако са проходими тръбите и няма диагноза.

# 259
Ох момичета,моята 2ра инсе се отлага с още 1 месец - имам неспукан фоликул откъм запушената тръба 4.3 см.,пих 20 дни Регулон и не се е спукал.. сега чакам цикъл и на 20-21 ден от цикъла на преглед.Много е дразвещо това чакане..ConfusedDisappointed

# 260
Аз съм с два дни закъснение на цикъла и отрицателен тест,възможно ли е от лекарствата да ми закъснява?

# 261
Възможно е, да. Имала си стумулация, ако си слагала и утрогестан може да закъснява. Но, дано да го повториш и  имаш друг резултат:)

# 262
Нямах стимулация,но слагах утрогестан-предполагам че е от него:(

# 263
Ох момичета,моята 2ра инсе се отлага с още 1 месец - имам неспукан фоликул откъм запушената тръба 4.3 см.,пих 20 дни Регулон и не се е спукал.. сега чакам цикъл и на 20-21 ден от цикъла на преглед.Много е дразвещо това чакане..ConfusedDisappointed

Fireee ти нали беше с една запушена тръба, защо те мъчи твоя лекар с тези инсеминации. Не че е невъзможно да стане разбира се, няма невъзможни неща. Но не е ли тубарният стерилитет основна индикация за инвитро? Извинявай че така се намесвам, обаче ми се струва, че така като всеки месец чакаш от коя страна ти е овулацията, голяма мъка и напрежение. Или искаш да направиш нужните 4, за да кандидатстваш за фонда за инвитро?

# 264
Esvelda,с една запушена съм да-няма да кандидатстваме,подготвени сме финансово за инвитро,но до сега не е ставало дума изобщо.Аз самата много искам да се получи с инсе,поне да знам,че съм пробвала няколко пъти,но си е досадно чакането Disappointed

# 265
Fireee, стискам палци за успех!

# 266
Успех Fireeee!

# 267
Благодаря момичета,успех ва всички в темичката!❤

# 268
Бъдещи мамчета някой има ли идея колко дни е нормално да ти закъснява след утрогестана?

# 269
При всеки е различно. По принцип след прием на прогестеронов препарат трябва да дойде Ц от 3 до 10 дни. На мен обаче миналата година след като слагах 2 по 2 вагинално за 12 дни, спрях го и ми дойде чак след 8 дни при положение, че имах О и трябваше доста по-рано да ми дойде. Удължи ми лутеалната фаза тогава - т.е ми дойде 20 дни след О, което не трябваше да е така.

Общи условия

Активация на акаунт