Предстои ми инсеминация - Тема No 25

• 77 120
  • 814
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм чела, че по-принцип до 10 ден трябва да ти дойде най-късно, а ако не стане така трябва да потърсиш лекар.

# 271
А това закъснение влияе ли на следващата овулация?

# 272
А това закъснение влияе ли на следващата овулация?
Естествено, че влияе.

# 273
Умълчахте се. Честита добра цветна снимка на Криска79, прочетох в друга тема. В КИРМ Плевен ли я прави? За да е достоверна трябва ли да е в клиника, или може да се направи при всеки един гинеколог (всеки нормален АГ кабинет)? Не ми се вторачва в темите за ЦС, предимно болка и обезболяващи се обсъждат. Тук е по-интересно Simple Smile затова я побутвам.

# 274
Ще намериш отговор на въпросите си точно в темите за цветната снимка, добре е да си подготвена за да знаеш какво е   това изследване Simple Smile

# 275
Цветната снимка я правих в Торакс,макар да съм в Кирм Плевен.От Пловдив съм,а и нямаше проблем къде ще я направя.

# 276
Здравейте момичета! Включвам се да раздвижа темата, а и да споделя, че този месец ще бъде моята инсеминация. Ще разкажа за преживяното и дай боже да има полжоителен резултат! Успех на всички!

# 277
Здравейте момичета! Включвам се да раздвижа темата, а и да споделя, че този месец ще бъде моята инсеминация. Ще разкажа за преживяното и дай боже да има полжоителен резултат! Успех на всички!

успех, Sia4 HeartPeople BabyFlowers Four Leaf Clover

# 278

Успех, стискаме ти палци!

[/i][/i]

# 279
Успех и от мен

# 280
Здравейте, възможно ли е след прием на утрогестан, в цервикалната слуз при следващата овулация да има кървави жилки?

# 281
Не мисля че е от утрогестана, но не мисля че е и нещо притеснително. Най-вероятно се е спукало някое капилярче.

# 282
Здравейте, записвам се тук.  Утре ми е първа инсеменация. С неизяснен стерилитет сме. Имам един аборт в 9седмица януари 2017 и от тогава нищо. Мъжа ми беше с много лоша спермограма, но две години по-късно, много билки и клостилбегит е повече от идеална. Днес ми е 10ден бях на скрининг. Имам 18мм доминантен фоликул. Много рано ми се стори. Ние все почваме от 12ден опити а то какво се оказва. Бих си преди малко инжекция за пускане на фоликула.Нямам стимулация.  Утре в 11ще правим процедурата. Дадоха ми от неделя урогестан за 14 дни каза или до цикъл. Нямам никаква идея какво е това и сега ще се заема да чета какво да очаквам. Аз бях негативна но днес лекарката беше толкова позитивно настроена, че сега и аз съм супер позитивна. Предавам малко позитивни емоции на всички.

# 283
little_mermaid Успех,хайде повече позитивни емоции,ще се радвам да пишеш как е минало,а и да споделиш резултата,няколко седмици по-късно 😉

# 284
Little_mermaid ,успех с процедурата и дано донесе желания резултат,стискаме палци!❤

Общи условия

Активация на акаунт