Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 18

• 207 214
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Как сортират мъжете дрехите за пране:
На 2 купчини: „Мръсно” и „Мръсно, но може да се носи”.

# 61
  • in Wonderland
Жена си прави подарък за рождения ден- фейслифтинг. Останала очарована от резултата.
На прибиране към къщи се отбива в бутик. След като разгледала стоката се обърнала към продавача:
- Знам, че е малко необичайно, но според вас на колко години съм?
- На 35.
- Супер! Истината е, че съм на 45!- и доволна излиза.
Отбива се в "Мак Доналдс". След като си купила храна, попитала касиера:
- Извинете за въпроса, но според вас на колко години съм?
Огледал я:
- Мисля, на около 30.
- Чудесно! Как ще реагирате, ако ви кажа, че съм на 45?- и доволна си излиза.
Застава на автобусната спирка, а до нея само един дядо. Нашата не издържа:
- Дядо, извини ме за въпроса, но според теб, на колко години съм?
- Да ти кажа честно, чедо, имам талант да познавам точно, но...малко е неудобно- трябва да ти бръкна в гащите....
Огледала се мадамата- няма никой наоколо. Съгласила се. Бръкнал дядото в гащите й за около 5 мин. Вади си ръката и казва:
- Ти, чедо, си на 45 години.
- Невъзможно... Как позна?
- Бях зад теб в "Мак Доналдс".
Joy

# 62
Бруталнооо  Joy Joy Joy

# 63
Кого, по дяволите, трябва да подкупим, за да спрат западните медии да ни наричат
"най-корумпираната държава в ЕС"?!?

Пътувам вчера в метрото. Срещу мен седи хубав младеж- ту повдигне очи към мен, ту ги сваля... Взе да ми омръзва, че си изтървах и спирката. Като се поизпразни от хора, гледам го чете книга. А, тя се казва:
- Как да разпознаем вещиците.

След като си сметнах калориите, които съм приела по празниците, излиза, че следващото ми хранене трябва да е на около 18-ти Януари...

Новата година е като ново гадже. Кеф ти е първите няколко дни, а след това всичко е по старо му.

На упражнение по химия:
- Подай ми натрия.
- Na.

# 64
  • in Wonderland
Скрит текст:
-мила вържи си косата!
-как на кок или на опашка?
-като за свирка 😆

Мъжете са:
* като ваканцията - никога не продължават достатъчно.
* като банани - колкото са по-стари, са по-зрели.
* като времето - не можеш да направиш нищо, за да го промениш.
* като кафето - най-добрите са горещи, силни и те държат будна цяла нощ.
* като рекламата - не трябва никога да им вярваш.
* като банкова тархета - без пари не предизвиква никакъв интерес.
* като пуканки - засищат те, но за кратко.
* като снеговалеж - не се знае кога ще падне, колко сантиметра ще е и колко време ще издържи.
* като ксерокс - служи само за размножаване.
* като паркоместа - най-добрите са заети, останалите са запазени.

Joy

# 65
  • варна
Аз на табели вече не вярвам. ...Гледам една - пише ,,ЖЕНИ,,
Влизам.То тоалетна......

# 66
  • Euskal Herria
Драга редактор,
Ас учи България. Дошъл научи образование-получи диплом. Учи топре. Ас негро..., Черно негро.... Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете весник двадесе четири часа. Не чете весник двадесе четири часа - весник казва се двадесе четири часа. Весник пише хороскоп. На хороскоп зодий. Момиче зодий офца - ас офца. Пише зодий офца: секс два. Прави секс два. Топре! На друга ден пише секс три. Прави три. Топре!
На трета пише пет. Прави пет. Почне пише всяка ден шес, шес… Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери.
Всяка ден дванадесе не може!
Моли драга редактор,
Драга редактор,
нареди пише на хороскоп секс до три. По-вече цифра - НЕ...

# 67
31 декември в магазина:
- Значи... Дайте ми половин кило филе Елена, половин кило пастърма, тая пита синьо сирене, гауда половин кило и този ементал ми дайте... Шампанско - италианско, мани я тая Искра... Три бутилки уиски, четири бутилки водка...
На 4 януари:
- Е, как 78 стотинки, веее?! Че тая сол до ония ден беше по 73 стотинки...

Сестрата Гошо и брат и Минка. Тоя свят се побърква.

Трети пол, та трети пол... а вратите на тоалетните са само две - "МЪЖЕ", "ЖЕНИ"... Ко прайм ся?!!!

# 68
31 декември в магазина:
- Значи... Дайте ми половин кило филе Елена, половин кило пастърма, тая пита синьо сирене, гауда половин кило и този ементал ми дайте... Шампанско - италианско, мани я тая Искра... Три бутилки уиски, четири бутилки водка...
На 4 януари:

Сестрата Гошо и брат и Минка. Тоя свят се побърква.

Трети пол, та трети пол... а вратите на тоалетните са само две - "МЪЖЕ", "ЖЕНИ"... Ко прайм ся?!!!

Първият виц приляга чудесно и на манталитетната тема, може да го споделиш Simple Smile

# 69
  • София
31 декември в магазина:
На 4 януари:

въпросът е принципен Joy

# 70
  • Euskal Herria
Програмата ми за 2018-та по месеци:
Януари - да изкарам до заплата, или до некви пари там. Да се запася със зелева чорба, щото - Йордан, Иван, Атанас... Васил мина у суматохата...
Февруари - да поддържам печката, да чистя сняг и да спестя някой лев за март месец.
Март - да изхарча спестеното от февруари за 1-ви, 3-ти, 8-ми март и за първа пролет... Да спестя някой лев за Великден. Да ида да гласувам, пак...
Април - пролетно почистване. Да изхарча спестеното от март за Великден.
Май - подготовка за сеитба. Ако има нещо останало от Великден, да го изхарча за абитурентските балове...
Юни - климатизация за лятото. Да спестя някой лев за почивка на морето. Шефа казва да работим повече...
Юли - Шефа продължава да настоява да работим повече... Откриване на бирения сезон.
Август - да изхарча спестеното за морето. Да останат пари да се прибера вкъщи... Разгар на бирения сезон...
Септември - Шефа ни посреща от морето, и казва, че имаме да наваксваме с работата. Идвало зима, оборота падал... Мислех да спестявам, ама 15-ти септември...
Октомври - прибиране на реколтата. Варене на ракия, пълнене на вино, трушии и буркани...
Ноември - спестяване на някой лев за декември... спестяване на някой лев за декември... спестяване на някой лев за декември...
Декември - спестяване на някой лев за декември...
Изхарчване на всичко налично...

# 71
  • in Wonderland
Съпрузи спорят, кой ще вземе детето от детската градина...
Съпругът:
- Подарих ли ти кожено палто?
Съпругата:
- Да, подари ми!
Съпругът:
- Обувки зимни, подарих ли ти?
Съпругата:
- Подари ми!
Съпругът:
- Е, тогава ти отиваш!
Съпругата:
- Но защо да не идеш ти?
Съпругът:
- С какво? По чорапи и с пяна за бръснене на лицето?

# 72
Звъни телефона:
- Ало?
Приятен женски глас:
- Честит рожден ден, миличък!
- Но кой е на телефона?
- Твоята несбъдната мечта...
Той със сълзи на очите:
- Харли-Дейвидсън... ти ли си?

Някой написа в нета "Мисленето е вредно!" И се юрна народът да живее здравословно!

# 73
- Как се наричат хората с висше образование?
- Висшисти.
- А тези със средно образование?
- Среднисти.
- А хората с начално?
- Началници…

# 74
  • in Wonderland
Тя спазваше принципа да не спи с мъж на първата среща, но този път не издържа и заспа.

Общи условия

Активация на акаунт