КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 525

Привет прекрасни дружки! Благодаря, че Ви имам!
Аз съм малко в болнични-гастрит ме хвана-гадост-той отминава-сега пък друго-голям зъбен проблем-коста се стопявала...чак средата на другата седмица ще ми вадят корена-а сега-търпение-чак кръвно вдигнах-ама пак си пия кафето и то със закуска пататник-кой като мен-ще се оправим някой ден.
На всички Ви да не падате духом и само добри неща да Ви се случват!!!

# 526
Прекрасници мили, Безценни сте.
Да имате хубав нов ден, болежките да се укротяват, духът - да се възвисява, абе да сте си каквито сте.

# 527
  • София
Привет красавици!
БОРЯНЧИЦЕ, ми къ да нямам опаковки за гости? Наредила съм ги в кутия за чай-имам за гости, имам за делник, че и празнични имам. И в чантата на всяка истинска жена, поне 3 - 4 се намират ей тъй, за спешни случаи hahaha Joy
ЯНЕеее и аз ида за компания! Нищо, че гаджето ми сервира чайче. Да посрещнеш тържествено днес новата праховдигачка Wink
ИХИЧКА, никакво гладуване, че и мозъкът ни ще започне да отслабва. Започват да се спаружват мозъчните клетки, но ако навреме се вземат мерки, с медицински добавки ще го подхраним и тези клетки пак ще станат годни за употреба Simple Smile Препоръчаха ни вчера разните Омеги и Магнезий. Аз пък ще ви кажа, да пиете липово чайче, че в него има много Селен, който обикновено е в дифицит, а го има в голямо количество в липовия цвят.
ДИДИМИТИ, високото кръвно може да се дължи и на зъбни, и венечни проблеми. Махай го този корен. Дано и Гастритчо да миряса Simple Smile

Момичета, благодаря, че ви имам. Благодаря и на семейството си за подкрепата в трудни и хубави дни! БЛАГОДАРЯ! newsm51

И без да знам, че има специален ден, високо ценя тази дума и честичко я използвам. Една от най хубавите български думи!

Отивам при книгите и ги подхващам Simple Smile
Неспоменатите са нагушкани и нацелувани Heart Eyes

ДЕБОРАНКА, с няколко думи ме зареди яко. Само като си представя усмивката ти и ми става хубаво! Hug

# 528
Здравейте!
Арита, дано цялата операция мине успешно.чака ви голямо помагане имала съм близки с тази операция  и е необходим ангажимент, но вие сте двечки сестри ще помагате.
Фури да минава тази жлъчка вземи си алое вера на Форевър.
Мен пък ме боли кръст в това влажно време мажа, охкам не се давам до обяд съм на Г след обяд  на О
  hahaha Joy
Аз пък си купих боти на Уокмакс ,вече инвестирам в този вид обувки страшно са удобни за нашите телеса и крака.Купих си и мокасини не съм ги свалила от септември ,мисля да си купя и сандали и затворя  кръга на сезоните.
Сложих една мусака ,сега един филм ,след обяд на кафе  и денят се изнизъл.
Имайте спокоен ден ,на болните да им отминава kaffeetrmker_2 typeuu atwork

За приятелството! Hug

# 529
11 януари е Световен Ден на думата "Благодаря"Simple Smile
Думите на благодарност са "словесни ласки",
които могат душевно да стоплят и успокоят хората,
но трябва да се казват от сърце!

Аритка, прудавам изцяло положителната си енергия да мине успешно операцията на майчицата ти !

Много бързам ,за сега толкоз !

Целувки и прегръдки !  :*

# 530
Ако случайно изпитате подтик да си купите "алфалфа" от био магазина по 10 лв. за сто грама, да знаете, че селяните й викат люцерна.

Едва когато ракията свърши, мезето се превръща в обикновена храна.

Мария  Донева

Баба
Posted on 11/01/2018   

Накипрена със пъстро шалче,
изплетено на нервна почва,
нарязва ябълка на залчета,
притихва – сериалът почва,

забърква клюките с кафето
с приятелките си любими,
кълне ги кротко зад пердето,
защото са непоносими,

а старостта е прилепчива,
прилежна, вярна, всеотдайна,
единствена не си отива,
задълго не остава в тайна,

превзема нови територии
и корените й са бели,
предъвква все едни истории
и покорява ниски цели,

и улицата й е къса,
а пък изглежда непозната,
и мислите й са накъсани,
и недовиждат очилата,

затваря лятото в буркани
и във килера го подрежда –
след нея сладко да остане
и консервирана надежда.

# 531
  • София
Освен да ви поканя лятото да ми дойдете на село на гости и в здравния туризъм да включим: Сутрин, преди изгрев слънце, по половин час да пасем " алфалфа ", после за обяд - салата от радика, със сливов дестилат, а за вечеря-разходка по Млечния път и събиране на падащи звезди...
Ей на това аз му казвам диета...

А за сложеното стихотворение -  bouquet Ще си го препиша. Браво на авторката. То съвсем топло, даже още пари ръцете и сърцето, а на лицето предизвиква ей такава усмивка newsm47

# 532
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

# 533
Мен госпожата с косата не ме подмина и тази година. Дори едва я дочака.
Днес изпратихме  моя племенник.

# 534
Съжалявам,КАГ, гадно е да си отиват  рано млади хора.Утешавам се,че колкото да съм безполезна съм едно  препятствие  отпред,дето пази моите близки,децата ми.Че са спокойни някак,има преди тях , затваря  гледката пред бездната ,  не мислят за това неизбежното отпред.Стабилност и  сигурност някаква,спокойствие.
Ама няма ред за там. Никого не вземат със себе си ,но  вземат част от нас ,благодаря на Бог ,че   сме живи и здрави .И тук има  жени ,преживели най-лошото и продължили напред,те си знаят как.Поклон пред паметта на мъртвите и  силата на живите!

# 535
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Съжалявам КАГ , млад човек! Sleepy
Съболезнования! Бог да го прости!

# 536
Ех К.А.G-жестоко.но каквото ни сервира животът-ние сме безсилни.Приеми моите съболезнования мила дружке-когато е възрастен починалия боли ама млад ли е болката е неописуема.Дано ако има друго измерение е на по-добро място!Нека почива в мир .

# 537
КАГ Hug съболезнования!Трудно се намират думи за утеха.Защо младите?

# 538
  • Кубрат/ Пишурка
 Мила Грети, съболезнования и от мен! Бог да го прости Flowers Rose Flowers Rose На колко години беше? Дано повече не се приближава оная с косата до нас - поне тази година Praynig

Аритка, предполагам, че операцията на майка ти е минала. Дано да е успешна! Наистина сега трябва да има някой при нея - поне месец. Когато правиха същата операция на майка ми още ходех на работа. Ставах сутрин в 5 да мога да й помогна за сутрешния тоалет. Слагах подлога, а после - памперс, че до обед бях на работа. Следобед - раздвижване. Вярно, че тя беше "само" на 80, но бързо се възстанови. Дано и при твоята майчица се получи Praynig

Иначе аз си получих прахосмукачката \ Галена казваше като малка прахомускачка hahaha\. Не е нещо специално и скъпо, но много ми хареса - мощна е! Така засмуква, че чак килима ми вдига. Трябва по-бързо да действам.

http://www.technopolis.bg/bg/Vacuumcleaners-with-bag/Vacuum-clea … G-JC-618/p/810335

# 539
КАГ моите съболезнования 😕Ужасно е особено  когато става дума за млад човек  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Аритка,мина ли операцията на майка ти?Стискам палци за бързо и безпорблемно възстановяване.
Дидимити, Фурийка, да се оправяте бързо.
Лека и приятна вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт