КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер.
Да ,,мецна" и аз  та дано потръгне раздумката..
то не че знам, какво значи думата и дали я ползвам правилно според значенито и..

Аритка, стискам палци.
Дано всичко се подреди по най- щадящия  начин за всички ви. Много бързо и изневиделица идва лошото, убедих се.
Дано и бързо се намери решение за преодоляването му.
Ако ти е до писане- пиши.
Освен да съм утеха не знам с какво мога да помогна.
Ще ви мисля.

Не го обичам това време - и календарно, и метеорологично... Мрачно, безпразнично, неуютно...
Ама на нащо лошо има и по - лошо - катобяхме в Санкт Петербург се разсветляваше към 10.00 и в 15.30 - 16.00 вече беше тъмно. Как даянят тези хора там без слънце и с толкова кратка светла част от денонощието толкова продължително време не ми е ясно. Халал да са им всички красоти, но аз не бих могла да живея там.

Пожелания за топла, спокойна и споделена вечер.

П.п. Пак не намерих скрития тест:)
що пък се оцвети в синьо- чесане по кратуната Simple Smile))

# 511
  • в малка спретната къщурка
Добра среща.
Джили, да " мецна" и аз след теб.
Влизам в ритъм, ама то от лакомията си страдам, като не си слагах ограничение на време. Реших да не влизам в режим някакъв, а да се ограничавам и направо си гладувах. Да, ама това не е за мен, на всичкото от горе и жлъчката и тя се разбунтува и не знам как да си угодя.Малко са ми болежките явно и днес с колежка си говорим, как бихме опраскали по една  свинска пача, ако има. Луда работа. Вярно е, че  г.з - глава затрива.
Айша, до изследвания не знам дали ще стигна, но мръвка ще се хапва.
Борянка, утре ще разберем за контролата.Вероятно следващата седмица ще е.До края на седмицата е на антибиотик и се чувства добре. Дано така да продължи.
В края на месеца отиваме на Хисаря.Днес едно другарче от Пловдив ми помогна с инфо и телефони. Хайде
 поставям Ви задача- познайте другарчето кое е.
Гъбка, ах, тази Станка Пенчева.
Приятна вечер. Ако не се търкулна, може и да ви нагледам по- късно.

# 512
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер!
Да се разпиша и Я. Simple Smile Simple Smile
Аритка , дано се наредят нещата по най-добрият начин.
Фури , другарчето Луси ще да е. Wink
Днес ходих до личната , после пазарувах малко , на кафе и у нас.
От днес съм диетична , започнах НВ - ВМХ (високомазнинно-нисковъглехидратно хранене).
Днес съм на салата и рибка. Утре ще готвя едно месо със зеленчуци.
Но , най-вече желая да има раздвижване на телесата , да намаляват обиколките. Simple Smile Simple Smile
Такива ги съчиних днес , утре ще видим. Simple Smile
Лека вечер!

# 513
И аз познах другарчето ,пазарувах,че утре  ще готвя на гост.Имал три дни почивка ,та си идва.Едно руло с пилешко намислих.И около него  нещичко. Нататък ще мисля,няма наведнъж  я  да се товаря.то  мисленето е трудно.
Фури ,вървете ,чакаме резултат после.
Джилка ,навестявай  ни...
Отслабвайте ,аз не ща...

# 514
  • София
Е, да мецна и аз, да не си помислите, че съм умряла.
Не помня кога и какво съм писала, дали честитих Новата година?
Да ви е честито всичко и на всички. Бъдете здрави, другото сами ще си го направите.
При мен селска идилия.Седя си около камината, плета си шапчици, чорапки / още малко и ще се науча, ха ха ха /, шалчета, терлички... ей такива дребни нещица. Миналата година се бях нахвърлила на жилетки и пуловери, сега нямам ищах за такива.
Нали ви казах за Голдън хулиганина. Та вчера ни докараха поредната порция дърва. Държа се много възпитано и в един момент, само като се отвори портата да излезе колата, духна. Боляли ме били краката, а? Как притръчквам да го гоня, а той изоообщо не ми обръща внимание. Та ММ го подгони с колата , аз го завардих от другата страна и успяхме да го вкараме в двора. Сутринта ставам, човека го няма. Разгледах из двора, ходих напред-назад по улицата - няма го. Помислих си, че е намерил някъде дупка в оградата и  избягал отново. Като стана ММ му казах, че Голди е избягал, а той ми рече, че не го интересува. Да, ама след три минути си облече якето и тръгна да го търси. Намери го в неговата къща / той е в една пристройка, която им две стаи/, легнал си на една възглавница и спи.
Та те така.
Аааа, забравих да ви кажа, че нарязаха дървата и двамата с ММ ги нахвърляхме в дърварника.
Сега всичко ме болиииииии ...
Липсват ми емотките.

# 515
  • София
Хули, ама вие и зимата ли ще стоите на село? То няма лошо, ама ако ви затрупа като в Алпите не можем да ви изринем. Пу-пу. Да не се случва. А кучо иска свобода. И май постепенно ще си я извоюва, а? Умни животни са.

# 516
Мили, скъпи дружки, благодаря за силата и опората, която сте ми  и още много за вас, които ми писахте тук и на лични. 
Утре ще оперират мама, счупила е шийката на ставата и подмяната с изкуствена е неизбежна. Няма да я оперират в Плевен, в малкия град имаме добри ортопеди, а мама е силно впечатлена от човешкото, топло отношение на медицинските сестри. Вероятно е била учителка на тях самите или на децата им, но добротата и човечността човек или ги има, или ги няма.
Дано и нека утрешният ден е добър за всички вас! И за нас !
Обичам ви!
От телефона само толкова.

# 517
Ха добър вечер и от мен.
Аритка, стискам палци за майчицата ти.
И на всички които са неразположени да се почувстват по добре.
За диетичките , мълча. Да ви е вкусно и бон апети.
Бях намислила ферман, ама ми прекъснаха мислата, та не ми остава нищо друго освен да ви пожелая лека нощ.

# 518
Ооо  добре, че мецнах-:) - я к"ва стройна Simple Smile редичка се е наредила след мен.. Wink
Чета написаното от вас, а чувам гласовете ви... Представям си ви, всяка потделно.

Силно стискам палци за майката на Арита. Дано добротата, която е дарявала да и се върне, дано всичко мине добре .

Дремуцам с телефона в ръка.
Нали съм шматарок безподобен, макар че имам и лаптоп, и таблет, не знам защо поне от Коледа насам, само от  телефона чета и пиша. По бързодействащ ми е и по-лек, но с това като,  че ли се изчерпват предимствата му...ама аз пак него си ползвам.

Лека нощ и спокойни сънища.
,,,Да спите в кош - да сънувате грош.
Да спите в паница - да сънувате че сте царица.
Да спите в леген - да сънувате  мен...вие можете да сънувате кой каквото си иска-:)))"""

Научих го от Здравчето - Мравчето, после   научих и Ирка да го казваме преди спане
Сега е на ред на Роско да го предам...

П.п. Здравчееее, където и да си - мецниSimple Smile

П.п1 - Два пъти влизам да поправям грешки - изчервяваш се емотикон...
Ако има още, не ми придиряйте...

# 519
Аритка,

Ще се молим за майка ти и теб. Зарастване или операция - и двете имат своите плюсове и минуси.

Учителите като майка ти: достойни и сърдечни, никога не се забравят.
Стискаме палци всичко да се подреди по най-добрия за нея начин.

Момичета - лека и спокойна нощ.

# 520
Жена към мъжа:
- И забрави за с*кс днес, не си купил презервативи.
Мъжът:
- Но имаме още една опаковка.
Жената:
- Това е за гости...

На бай Ставри жена му беше голяма отрова. От най-най-отровните и досадни мрънкала. От една томбола за прах за пране им се падна екскурзия до Божи Гроб и Йерусалим. След хиляди кавги и мрънкане, най-накрая събраха багажа, натовариха се на самолета и пристигнаха по Светите места. Но бяха ужасни горещини и се случи фаталното. При една обедна разходка жена му получи слънчев удар и се гътна. Тур-операторът и погребалният агент му обясниха, че погребението в Йерусалим ще му струва 200 Евро, а ако трябва да се връща тялото в БГ - отиде 5000 Евро, че и нагоре... Без колебание бай Ставри поръча транспортиране обратно в БГ.
Агентът изненадан:
- Не мога да разбера мотивите Ви... тук за 200 щяхме да направим красиво погребение... защо решихте другото?
- Ами, като се сетя, че тук, преди много години умря един мъж, погребаха го и след три дни възкръсна... въобще не ми се рискува.

Гледам по новините, Американците и те сложиха ушанки. Ако задържи студа още малко, може да минат и на водка.

- Ти от София ли си или така си миришеш на сажди?

# 521
  • София
Ето ме и мен - тъй по нощник и терлици, с чорлава куса, мязам аз на убавица, с книга у ръка...
Е за хвалба си е! Три курсови работи и един реферат вече са готови. Остава още една курсова работа, но нея ще я пиша чак през февруари. ГУлЕмо писане му Фърлих...Днес едната професорка с глас се смя, като й представих на диалект убежденията, възгледите и прогнозите на моите съселяни, относно зъбопротезирането: Оти са ми зъби? Мене зъби ми не требаю. И така съм си красив. Ядем си на жлебиньете, поджвакам, поджвакам па глътам ко гъсок. А требе да ги стурам, па да ги мием, голем масраф. А и на комшията му клапчат кига яде, та чак у дОма се чуе...А оно вече и че мрем - нема за кигА. Мене Господ и така че ме прибЕре... А иди, та го мотивирай такъв умник. Нищо не помага - Желязна мотивация, аргументирани убеждения, непоклатими решения и оптимистична прогноза! И подарък не можеш да му ги направиш, защото насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш...Психологията на здравето - ряпа да яде Joy
АРИТКА, Господ и сви светии да помагат. Е, и добри лекари също. Стискам палци всичко да мине нормално и добре! Дръж се! Hug
Момичета отивам да спя, че днес ни спукаха гьона. Правиха ни много интересен тест-да се видим как сме с мозъчната дейност. Ами без да се хваля, ама моите резултати са отлични thumbsup
Хайде, лека нощ! Сладки сънища.

А иди че спи след тия Борянкини смешки Joy

# 522
А ,шъ спиш ,ти си наелектризирана като от пет кафета ,емоции днес яки.А за гости опаковка имаш ли....

# 523
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, дружки!
Има ли желаещи да ми правят компания?

Днес няма да излизам. Прахосмукачката ми отказа и си поръчах нова от технополис. Казаха, че до два дни ще я получа. Та ще стоя у дома и ще си я чакам... А дано дойде днес.

# 524
Добро утро ! Желая ви много удовлетворение  и наслада

/Актуално/
Янче , аз се примъквам за компания на кафето
Благодарско на Борянчето и Фло за разведряването и настроението

Общи условия

Активация на акаунт