КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Милимочки,
винаги сме   си били подкрепа, моля ви за едно  рамо, днес мама е паднала на площада в Лом и е счупила тазобедрена става  .  Моля Ви, помолете се с мен да не се налага операция, да се възстанови! Само след  10 дни й предстои 85 -ти рожден ден. Мама е силна, борбена, изключителна личност, изключителна!!! силна!!!, помнят я десетилетия учениците й  по български език, със сестра ми сме едни от непривированите, които ни  изпитваше  цял клас, за да  е  оценката ни за срока и годината реална, възпитала е и дала възможност на много млади хора да намерят своето място в живота. Моля се доброто, което е правила, да й се върне с обичта на нейните стотици ученици и на нас, нейните деца!
Бъдете живи и здрави! Много, много ми е тъжно  Praynig Praynig Praynig Praynig и...до писане.

# 496
Арита-включвам се в молитва!Трябва да мине без операция!Преди Нова година същата участ има майката на моя колежка-гледали са я на скенер и заключението операция срещу не помня точно колко хиляди лева-отказали поради липса и са я изписали.С проходилка вече се обслужва.УСПЕХ МИЛА!!!

# 497
Арита, много силно стискам палци за твоето майче. Дано всичко мине по най-лекия начин

Специално за Фло - мъц!!!!

Скрит текст:

# 498
  • в малка спретната къщурка
Добра среща, Готини Дами!
Прочетох всичко, скътах го в главата, но няма да споменавам и коментирам.
Нещо не съм в ред последните дни. Ставам с неразположение сутрин и си мисля, че кръвнишкото е високо, а то пущината- ниско. Рано се намествам в леглото с книжката и гледам да не мърдам много.
Арита, дано стане така, както го искаш. Нека за майка ти се случи най- доброто лечение.

# 499
Градско ,стискам палци.Съседка на  тази възраст се оправи ,но беше  бедрото,не таза точно.Не знам как ще стане,но бъди силна.Дано тръгне добре лечението.Дано стане с пирони или нещо там....Но  ако се налага операция, няма начин - трябва...само кой  да каже какво трябва не знам...Нямам  познати лекари- ортопеди,...Съчувствам ,но те чакат тежки седмици с грижи....Мамка му...

Фури и ти ли дойде при мен ...ден добре,  редуване с друго и  спане яко.Обездвижването ,лежането ми помагаше до сега.Ама ти и работиш   ,гаджето как е ,май мина датата на преглед?
Мисля си за едни чаровни муцунки, загубиха са или не са активни много....ама нямам права да разпитвам кой  къде какво...
Аз съм при компа  и се търкалям тук ,но май  трябва да сляза долу и  да почина от това  заразяване,все да зяпам тук ,поне няколко дни...та така.
Гледах "А там тече река..." Брад Пит млад ,много добра игра  и  едно тихо   разгъване на сюжета,   Разказвачът вече стар и  сам ми навя разни мисли за живота...иначе загубих нощес 15 мин с една нелепа книга ,как могат да търсят и рекламират това,  запазих я за архива , с разширено заглавие-тъпа.Докато един ден ми изтрият всичко в компа.

# 500
  • Вила Великула
Арита, стискам палци и се моля за майка ти. Дано да няма проблеми.

# 501
  • София
Арита, дано майка ти попадне на свестни доктори и да я вдигнат бързо.
Изкуствената става не е за всеки - майка ми така и не проходи, баща ми пък много бързо се възстанови и си ходеше както преди.
Важното е да не се залежава - трябва да я вдигате и да седи седнала на леглото колкото може повече.
Фло, каква луканка изпрати за чужбина? Че сАни все не можем да се разберем.
Каквато и да каже и да купя - после не и е вкусна.
Фури, пусни си изследвания за анемия с ниското кръвно.
И превантивно мини на пържоли и червено вино.
Това лечение ми предписаха от Правителствена болница в ...10ти клас.
И като го започнах от тогава ....
А сега - лека нощ, отивам при криминалето на таблета.

# 502
  • София
Ооо, Аритка, и аз ще се моля всичко да е добре с твоята майчица. Ако може да мине без операция, добре би било, но по-скоро мисля, че няма да може да мине ей така, от само себе си. Много е важно къде е счупването. Предполагам, че лекарите вече имат план програма и са ви я съобщили, а така също и прогнозните резултати. Чувала съм добри отзиви за Клиника в Етрополе. Нищо повече не знам. По време на соца знам, че там произвеждаха изкуствени стави и казваха, че са на много добро ниво. От тогава много вода изтече...дано да са станали още по-добри. Ако отимаш нужда, ще ти пратя кремче срещу декубитални рани, защото обикновено от залежаването се получават.(по гърба, по седалището) Разчитай на мен! Ех да му се не види - старост нерадост...Прегръщам те миличка  Hug
Хайде момичета, лека нощ!

АЙША, беше взел три вида - от свинско, телешко и комбинация агнешко и не знам какво си. ММ е спец по избора на луканки, ама сега вече спи, та не мога да го интервюирам Wink Разни хора - разни вкусове.

# 503
Благодаря  ви, милички, дано се размине операцията, утре  още в тъмни зори  отива при нея, благодаря за подкрепата.

# 504
Арита имаш и моята прегръдка и подкрепа за майчицата ти!
Имам лоши спомени в семейството от такива счупени тазобедрени стави,не искам да се сещам.
Ужасно е.
Миналата година на моя приятелка майка й на 92 години си счупи тазобедрената става ,направиха й операция ,всичко много бързо мина и бързо се раздвижи. Платиха някаква сума ,но по голяма част се поема от здравната каса. така ,че ако преценят лекарите ,не е чак толкова рисковано да се оперира. Сега медицината е напреднала ,не е когато моите близки пострадаха.  С операция по-бързо ще се оправи , отколкото така да я гледате не подвижда.
Успех мила и кураж !

# 505
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро, дружки!
 Първо да предложа кафето за събуждане:

Аритка, стискам палци и аз! Наистина много зависи къде е счупването. Когато майка падна имаше счупване на шийката на ставата. Докторът каза, че с операция ще мине по-бързо, а без - трябва поне месец да лежи, докато само зарасне. Е, решихме се на операция и до седмица ставаше с проходилката за раздвижване. След месец вече ходеше сама с бастун. Операцията й беше в Русе. А до колкото знам една от най-добрите клиники е в Плевен newsm78 Не знам сега как е, но тогава не се поемаше нищо от здравна каса. Всъщност ни увериха, че ЗК поема труда на лекарите, а ние си платихме импланта - тогава 1500 лв.

# 506
  • в сърцата на любимите ми хора
Аритка, моля се и аз за твоята майчица. Лошото бързо идва, дано също толкова бързо да си отиде. Лекарите ще преценят какво ще бъде по-добро за нея. А щом тя е силна и борбена жена, няма начин да не се справи и с това изпитание.

# 507
Добро утро , Готини ! Да ви спори всичко в днешния ден

Аритка , пожелавам максимално бързо оправяне на милата ти майчица и се моля за това

# 508
Добро утро!
Облачно и мъгливо е.
Но си имаме кафенце!
Яне🌸

Аритка,моля се за най-доброто за майчицата ти!

Днес е ден без планове.
Обикновено тогава си намирам най-много работа😁
Трябва и да се разкрася,т.е. боядисам,че пътят отново е бял.
Вълшебнато пръскалце ми е на свършване😁
Нещо не си харесвам последната подстрижка и се чудя дали следващия път да не сменя фпизьорката си?А не обичам да експерементирам с косата си.
Има време,ще реша.

Спокоен и топъл ден за всички ни!

Нещо по темата с диетите😁😂

И нещо за душата ❤

Додето сме млади, додето сме хубави,
Обичта покрай нас все кръжи и кръжи...
Очите ни срещат погледи влюбени,
Ушите ни слушат мили лъжи –

И ний разцъфтяваме като горди кринове,
Къпани от ласкави дъждове,
Галени от ветрове копринени,
Блеснали в лъч мигновен...

Но когато очите ми избелеят
И по ръцете избият кафяви петна,
Когато косата ми със снега се слее
И стана просто стара жена –

От всички, които са ме любили,
Край мен ще остане само един:
И за него аз ще съм винаги хубава,
Неотделима, както преди.

Той ще милва ръката ми стара и грозна,
Ще ме води полека с усмивка добра...
Затова сега мисля със нежност за този,
Със когото ще се състаря.

Станка Пенчева

# 509
Добро утро!
Сега видях.Арита Hug моля се за майка ти и дано проблемът се реши по-най щадящ начин! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт