КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Фло, щерките знаят ,че и играят Граовското хоро.Ако ги придумам да го изиграят ще снимам и покажа 😊

# 601
  • в малка спретната къщурка
А, бе, какви тигани ми излизат с топ предложения. Аз днес бойкотирам и тиган мога да ползвам- само да трясна някой по главата. Joy Ама ха.

Яжке, за това ли ни предлагаш момци за уроци. Разбрах те, че живея с един завършил Вишу със специалност " Икономия на музиката". Играе "Мълчано хоро" и то от място. Joy

# 602
  • София
ГРАДСКО, те съга ме шибнУ у земИ. Е кико можЕ да ми пратиш даскалье да ме учу на граовското. Гледам ко поганъц у брАшно, пробам се да дзедзам, ама не стая. ДУпе ли ми е натежало или ми е време минАло... newsm78
И един виц от нашия регион: една брезничанка се оженила у друг регион. Връща се от пазар и казва: И гра мъжо на пазар. Започнал той да й се кара, как така ще играе на пазара, а тя всъщност му съобщила, че и грах видяла на пазара. Е така е, като не се учи и в училище този велик език!!! Я какви велики хора говорят на него Яжка и Я. Еле па Я!!!
ГРАДСКО, както сме го подкарали днес ние с теб ще обучим дрЪжките на хоро, на граовски език и ще започнат да готвят нашенски специалитети. А върцАла ли си скроб, кига си била малЕнка? А клин чорба?

Ей, напускам ви, че днес една дума не съм научила. Като гледам пак дойде време за сън Wink
Гушкам ви милички-ЯЖКЕ, ФУРИЙКЕ, ГЪБКЕ, РИМАРЧЕ Hug Hug Hug Hug
Римарче е верно другарче, та ми предлага квартира докато съм в сесия. Joy

ФУРИЙКЕ, не си рекла, не сме се нацуцАле па у Бърдото. Военните момичета ми казват, че съм зарибителка, ама и подстрекателка става Wink

# 603
  • София
   Фло,скроб не обичам,заради коричката която се образува на повърхността,когато изстива .Клинката ми е грозна ,защото е бистра и ориза е грозен.Може да ти е смешно,но това са мои впечатления от детството.Тогава така съм виждала тези ястия.Майка ми сама си ги ядеше.От нея знам и една лятна супа от пера пресен кромид,нарязани в съд с вода,сол,оцет и захар.Това ми е било много вкусно преди 50г. Много обичах мачкАн-пържени в олио хлебни трохи със сирене.Сега ми е голям отпечатъка върху дивана,заради този мачкАн. Помня и наложен качамак с пръжки и сирене .Леля ми правеше голямо количество в тепсия,струваше ми се,че е планина.Сега се сещам и за разядката с орехи и чесън,кутмач,спържа на филия,свински черва на жар...Малеее,къде тръгна тази тема? Огладнях.

https://zapadno.com/2018/01/12/%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D … 0%B2%D0%BD%D0%BE/

https://zapadno.com/2018/01/11/%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0 … %B0-%D0%B1%D1%8F/

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 16:56 от Яжка

# 604
  • тук и там
Яжка,и аз огладнях,но не от някогашните ти вкусотийки,а от хорото ти.
Хем се порадвижих,хем си потропнах,хем може и да го науча.
Не го знаех това хоро,но ми допадна много.
Ама се чудя,що ли се мъча та си развалям рахатлъка.

# 605
Някой, вече вее ветрило в театрото.
Нищо лично, ама много ми хареса.

Зъболекар, след тричасови опити да извади зъб на пациент, му казва:
- По-добре влакът да го дръпне!
След седмица среща пациента, който няма никакви зъби.
- Докторе, направих както казахте - вързах зъба си за последния вагон на влака.
- И?
- Три вагона излязоха извън релсите.
- А зъбите?
- Началник гарата ми ги изби... Joy Joy Joy

Я нещо по сериозно да пльосна. После ще дадете отчет, кой, кого е завъртял.

Днес не приличам на себе си. Шматка и половин отгоре.Утре се стягам.

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 21:06 от FURIQ_65

# 606
  • София
Фури, завъртях гъбата и парцала.
Преди това завъртях торбите по магазините. Че на хладилника ребрата му се четяха за 2 седмици.
Няма да се излагаме пред делегацията, я!
Сега си слушам музика и се рея из нета.
Четох ви докато пътувах към и от веригите, подсмихвах се в рейсовете.
Но не ме гледаха много очудено.

# 607
Айша, все пак Европейска делегация чакаш. Ако трябва и движението ще се спре, като кацнат.
Прозявам се, устата ми се разчекна. Мързи ме и от стола да стана.
Лягам. Дала съм си обещание- утре ще се бачка.

# 608

Каролин, Не го приготвих, не успях. Исках да го започна в спокойно състояние и с повече време. Ще докладвам като го направя. Много благодаря.

За лека нощ от мен една усмивка :

– Винаги оставям в джоба си бележка с адрес, за да може да ме заведат у дома, ако се напия.
– И какво е написано там?
– Париж, булевард Монмартр №...
– Но ти живееш в Каспичан!!!
– Живея в Каспичан, но веднъж все пак ме заведоха в Париж...

Спокойна нощ и лек ден утре!

# 609

Добро зимно утро!
Който не е пил да заповяда ,който носи на две-да не се чуди,да присяда!
Пак из къщи ще  е,поне за мен!
Пък вие  как ще сте днес ще си кажете сами и без бой...

# 610
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Борянке, ще ти правя компания с кафето, а за не пиещите кафе предлагам чай:

И аз ще си стоя у дома, че на вън е голям бахър. Поне сняг да беше заваляло, а то само прехвърча от проклетия!

# 611
Добър ден! Трябва да започна с греяна ракия!

Снощи впечатлението от хубавата игра на артистите беше помрачена от студената зала на театъра. Остана огорчение.
Да ни е честит първия сняг  ,рехав е но е сняг. Студено и ветровито само за топло мляко шоколад и книжка.
Да ви в мързеливо днес

# 612

Честита руската нова година и Банго Василий!!! Здраве е благоденствие за всички!
Благодаря за кафето и чая и по едно шампанско по случай празниците от мен.НАЗДРАВЕ!!!
Да не чува дявола-оправих се-сега съм на вълна-зъбни ремонти-трябва и това да се оправи.
Вчера след зъболечението отидохме на честване на руската нова година-беше много затрогващо-с богата програма и почерпки-ех, че хубава водка-при все че не я обичам-сигурно от обстановката е било. Едно малко момиченце ме хареса и все до мен идваше да ми показва как играе балет-на въпроса ми какво обича най-много-отговора бе-огромна пържола е и пържени картофки.Та такива работи около мен.
  Всичко най-добро за всички Ви!!!

# 613
Привет, привет!
Да бе, Малдиви. За беше го предложила още вчера. Аз творих от сутринта в кухнята. Само една прахосмучка ще ударя и се отдавам на мързел. За Малдивите, няма време.

Деборанке, разхвърлих бележки навсякъде с адрес: Айфеловата кула. Остава ми да се напия.
 Янче, при нас отпусна времето.Слънцето се показа и е приятно за разходка.
Борянка, ето признах си дейностите.
Дидимити, оправяй фасадата и си пушка.

Дядо имал ябълкова градина, която граничела с езеро. Един ден решил да си набере ранни ябълки, взел кофата и се запътил към градината. Когато стигнал видял, че в езерото се къпят три голи моми. Седнал дядото на брега да се порадва на гледката, но момите го видели и се потопили до шиите:
– Махай се перверзник! – закрещели.
– Как да излезем сега! ?
Доядяло го дядото:
– Изобщо не ме интересуват голотиите ви, дошъл съм да нахраня крокодила…

# 614
  • София
А добро утро и от мен Wink
Ей, хубаво ми е на мен с вас Hug. Всичко си имаме-кеф ти кафе, кеф ти чай, а ако си почитател на греяната ракия и това го имаме. За по-изисканите - шампанско, Париж и Малдиви.
А при мен е зор...Разбирате от поздрава Wink. Малко преди да закукурига петелът, изкукуригах аз. Имам да уча едни таблици...Седя и си мисля: Абе бащата на психологията Фройд направил такава таблица. След него и един негов ученик - Ериксон ( и той психо светило ) също направил таблица. Близо 3 пъти по-голяма от предишната Mr. Green. И накрая една руска професорка ( и тя светило ), да не остане по-назад - хайде и тя измислила таблица. Аааа, тия хора изобщо не са мислили за нас #2gunfire А таблиците са с размер на чаршаф за персон и половина hahaha Joy
Всичко, което сготвих вчера изчезна. Днес довършихме разни остатъци. За вечеря ще опека две рибки на фурната. Не се разправям с прахосмукачки и парцали. Гаджето действа с тези "уреди". Simple Smile
Ето и аз си разказах без бой какво ще правя днес.
Стойте си на топличко, с книжка, с плетка и напитка...Ееех, кога ли ще дойде и за мен такова време newsm78 Няма да е скоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт