КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
  Добър ден!
  Дошла съм с кофата,не да храня крокодила,а да искам акъл на заем.Внуците ми,барабар с майка си,са с Варицела.От Стефановден са контактни и сега вече избива.За сега Софи и Веско са с температура над 37градуса,а само Софи-с обрив по гърба и врата.Предполагам,че и на Насето няма да му се размине. Аз не съм се срещала с тази болест до сега и приемам всякакви съвети и подсказки Hug
  При мен вали един сняг като пудра захар,духа студен вятър и е хлъзгаво .Отврат!

# 616
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

# 617
Яжка  съседката скоро  ми сподели за една пяна за облекчаванв на сърбежа при варицела. Поксклин.Може да пробвате за обрива.

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 14:19 от Ivllin

# 618
  • София
Градско, споко. От къде знаеш, че не си я карала като малка? Много рядко на някое хлапе да му се размине. За теб не се безпокоя, но по-скоро се тревожа за Вики, Ния и булката ви. Инкубационния период е от 12 до 21 ден, а децата по това време бяха заедно. Обади се да видиш каква е ситуацията там, ако не са я карали преди. Опасно е за бременните жени е началните месеци от бременността, които не са боледували. Причинява тежки увреждания на плода. Стига се до аборт по медицински показания. Общо взето децата я карат леко.
Споко. Не всеки път се получава заразяване. Дори за момичетата е по-добре да я изкарат, докато са малки.

# 619
  • София
 Ивлин,благодаря за съвета за пяната.Веднага ще информирам дъщеря ми,да я закупи.
 Фло,аз съм боледувала като дете,но моите деца-не са и затова казвам,че не съм се сблъсквала, т.е. нямам опит. Контакта за Софи и децата е бил след като си отидоха в ГД-не са се срещали след това с германците.Така,че  за Вики,Миа и Деси не мисля сега.Страхувам се как ще протече при Софи,че е голяма.И за децата-Веско не можеш да го спреш  да се драпа,ако го сърби.Но,хората са измислили пяната.
  Ей,голяма сила е КГБ! Благодаря ви,приятелки!

# 620
  • София
ЯЖКЕ, пропуснах да напомня, да не се къпят докато са с обрива. Само леко подмиване. Може с навлажнена кърпа със запарка от лайка, или разтворена във вода сода бикарбонат и лайка, или със слаб разтвор на калиев перманганат. В никакъв случай да не се обтрива кожата! Само леко докосване. Нужна е много добра хигиена, да не се разнася обрива и върху незасегнати участъци от кожата, лицето, гениталиите. Многократно миене на ръцете. Ще мине. Дано и Софи я изкара по-леко. Има разни препарати, облекчаващи сърбежа. Ще питат в аптеката и ще им препоръчат. Ето и Ивлин ти препоръчва пяна. Не съм запозната с препаратите.

# 621
Привет на всички.
Май ви е много мързеливо, че до хорото опряхте, а. Най сетне, почивник да е.
Досега се смях във фейса. Под статия за тоя, дето онзи ден е говорил на Бг има снимка на дядо му в нациска форма.И както винаги се бистри политиката до девето коляно.И това до пост 2о или 30
Обаче една се включва по късно с оправданието че е правила пастел с готови кори и бил толкова вкусен , че затова чак сега може да почне да мисли и разсъждава. И за доказателства сложила снимка. Та като се почна едни разсъждения, откъси от книги, рецепти, предложения за група с бабини и свекини рецепти .... 35. Та една накрая една нововключила се  чуди и мае как се стигна до кухнята... newsm78

Утре Грета е рожденничка. Мъжът и и мамка и решиха да и направят изненада и ги отправихме в Букурещ. От два дни и половина са там. А мамка и тук със синовете и. По скоро с големия и малкия. Средния пък замина на двудневна училищна екскурзия с много ходене, катерене и т.н. Та говорим си снощи по телефона и ми разказват ,че тръгнали вечерта към някакъв ресторант който им препоръчали и бил недалеч от хотела им. Самия хотел е един от хубавите и на централно място.С Wase  GPS тръгнали и изведнъж ги спира някакъв младеж заговорва ги на румънски, те отговорили на английски. Оня тръгнал да ги пита, разпитва, просто виждат че съвсем умишлено разтяга разговора. По едно време , вече тъмно, се явяват двама бабаити , показват някакви карти и казват че са полиция. Зет ми веднага загрял,само отговорил не сте полицаи, дръпнал силно Грета и почти бегом се отправили към светло и оживено място. Сега пътуват само с таксита  от- до. Та така ,тревоги и докато си отишъл някъде за кеф, отмора, почивка .

Яжка, Софи много да внимава да не се чеше, че белезите остават.АЗ не съм карала никакви детски шарки и много се страхувах от нашите когато се обриваха.На тях лекарите им предписваха някакава тебеширено бяла течност която се мазваше върху пъпките. Четох че има има и разни геловове , разхлаждащи и успокояващи.
Лека вечер на всички.

# 622
Добър ден , момичета!
Да се разпиша , че днес съм около нас.
Навън е мрачно , снощи се изваля яко и днес резултата - студеничко 12Т.
Вчера с моя дружка миткахме по комерсиал центровете (МОЛ-ове) , големи
намаления купих си за лятото 7-8 блузки , ризки и потник. По 70% намалено и новите колекции.
Опуках 40 еврака и каталясали се прибрахме. Минахме 6 км. само магазини , засичах с GPS-a. Simple Smile Simple Smile
С колата 6-7 пъти по 6км. Simple Smile Simple Smile После минахме през тукашните , но хранителни магазини и кой от къде е.
Купих едно шкембе , днес блажено си хапнах. Нали съм на диета. Simple Smile Резултата е много добър за 5 дни -2.400кг.,
на см. не съм се мерила още , но има разлика , усеща се. Та такива ги размотавам.
Сега ще метна с комшийката по едно кафенце и то станало довечера. А и се надигнах към 11 ч.
Общо взето днес го раздавам супер лежерно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Яжка , бързо да минават сърбежите и обривите при децата ти  , че е неприятно.
Кари , ужас с тая измет. Тук има 1-2 селища (далече от Каталуния) , които са се надигнали с/у румънците , защото ги
обират , влизат им по домовете на хората , не си плащат сметките по ресторанти , бият се ...
 Не , че и от нашите няма ... , но тая сган е ужасна.

Отивам У комшийката на кафе , до скоро.
Лека вечер! 

# 623
  • София
Кво кафе ма, Жабуранката. То стана ракиено време вече  Joy Joy Joy
Аз извъртях един тутманик и отивам на гости.
Цял ден мързелувах с плетката в ръце.

# 624
Хайде и аз да се разпиша ,че и днешният ден отлетя Седнах да ви погледна , ами то сте изписали 3-4 страници. До сега четох и то стана време за вечеря.
Кари ,да ти се похваля днесе направих пастел. Стана много вкусен. Децата също много го харесаха. Тестото е вкусно и лесно се точи , а и лесно става. В каймата настъргах и малко кашкавал за спойка. пастела ще ми е вече в менюто, щом се хареса от всички. ще го направя и с плънка от настъргано сирене и кашкавал ,да стане като пирог. нашата Московска приятелка много ни правеше пирог в Москва ,беше вкуснооо !
Добре ,че зет ти и Грети са се усетили  и са избягали от тези разбойници. Не знам ,но от едно време  не си ги тача  румънците ,може би съм ходила все по такива  бедни времена. То не ,че в България е сигурно където ходиш.
Изслушах  и изгледах всички танци и поздравления. посмях се с хумора.
да са честити празниците на Тану и на дъщерята на Гъбчето ! Здраве и благополучия да има.
Видях във ФБ ,че Гъбчето се вее в Пампорово. Блазе й! Такива хубави спомени имам от там... !
Жабка и аз съм хвърлила око на НВ ВМ  диета на Атанас Узунов.Допада ми! Само чета и им е каня ,но  ето че други ден Атанасовден ,после рожден ден и едва тогава вече  ще се опрятам.
Жабка ,честити ти покупки! със здраве да си ги носиш !
Хули  учудваш се на Жабка ,че пие кафе поракиено време , ами те са след нас 1 час ,но кажи речи си е два часа , . По късно се съмва , по късно се стъмнява.
Ставам да правя салатата ,накиснала съм маруля ,че ММ вече ме поглежда ,дошло ракиено време... Simple Smile

Лека и спокойна вечер милички !

Прегръдки !!!!!   :*

# 625
Благодаря на всички, които ми честитиха имения ден!

Утре е понеделник.... първа смяна съм.....Sad

Яжка, дано изкарат леко шарката твоите хора.
Синът ми се зарази от внука ми. Беше на  23 г. Наистина тежко я изкара, но Емко беше на 5 и при него не беше по-леко. Явно всичко е до организъм, а не до години.

Лека вечер, момичета!

# 626
Луси , то режима е такъв , че може и празници да съчетаваш.
Е без торти и пасти и ориз и компир ... Simple Smile Simple Smile
Мани , аз не ядях въобще мазнотии , у.рах пейзажа първите два дни. Ма организма свиква и
е добре , леко ...
Хули , ми 16:30 беше. Нормало. Simple Smile А аз освен вода и кафе , рядко пия друго безалкохолно.
А алкохол не лизвам ,  никакъв. ЖулА безкофейнови кафета денонощно. Simple Smile Simple Smile 

# 627
  • София
Детето ми се зарази от заушка, аз бременна ... заразих се  аз. Умирах от ужас какво ще се случи след това с бебето.
Нищо е се случи.

# 628
Честити да са  имениците - щерката на Гъбката  и Тану, макар и с ден закъснение, да  Ви пази и закриля Вашият Светец - да сте живи и здрави, и късметлии, и паралии!
Честит имен ден на Пипилота, да те закриля твоята Светица, да  те радват и усмихват всички, които са в сърцето ти! Пожелавам ти здраве, късмет, споделена обич - всичко, което искаш и те прави щастлива!
Четох ви, съпреживях с вас хорА, вицове, танци, закачки, всичко...  бъдете живи и здрави!Не ми е до писане! Настройвам се към промените!
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

# 629

Момичета , почерпете се за 34-та годишнина от брака с моят младеж. Wink
Да сме здрави , щастливи и влюбени още години напред!

Общи условия

Активация на акаунт