КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Жабче,честита годишнина!Да сте живи и здрави,много щастливи и влюбени още много години!

Яжка,за варицелата - АЦИКЛОВИР и витамин В12 /ампула и да се намазват поразените места/! Ние имахме приключение с тази шарка - големия зет стоя два месеца в болница зарази се от децата,а те минаха с по няколко пъпчици!
                          За кафе няма време,че отлитам на тръстиката!
                          Лек и усмихнат ден!

# 631

Направо в кафенето ви водя тази сутрин ,след малко ще сервирам да е горещо,като се съберете.
Жабке ,да те греда момчето ти в очите и  занапред ,още толкова ,пък може  да сложи очилата после и да продължи.Живи и здрави да сте!

# 632

Честита 34 годишнина Жабка-ГОРЧИВО!!!
Станала си рано и торта си ни приготвила-браво на теб.
Борянка ни кани в кафенето-ами да тръгваме.

# 633
Добро утро !Да ви е спокойно и безпроблемно

Така ни минаха и почивниците. Освен , че при отваряне на бутилка с доматен сок ,тя избухна и трябваше да мием таван и стени на кухнята , заедно с прозорци и всичко останало. ММ реши да се ядоса , но аз му предложих да го погледнем от интересната страна, като екшън и така стана. Тези дни се отдадохме на спомени. Разглеждахме снимки чак от нашето начало и беше много интересно. Много неща бяхме забравили /почти/ , а на някои неща гледахме с друг поглед. Май е интересен човешкия живот.

Яжка, да се оправят по-безпроблемно твоите хора в ГД

Жабче, и от мен честита годишнина!Да сте живи и здрави, влюбени и да пребъдете още много години!

# 634
Добро снежно утро !

Зимата вече е на ход !

Жабче ,честита ви годишнина!
Пожелавам ви да сте здрави ,да сте си опора ,да сте все така влюбени !
Благодаря за почерпката !

Ихичка и при нас имаше същият екшън с доматен сок. Нали ви бях писала преди време.
неприятно е ,но ... трябвало да стане. Много е приятно и мило  като се върнеш назад и си разгледаш снимки , албуми,да се върнеш в младините.... Спомени ,спомени...

Дидимити,Борянка ,Диди  и всички ,много  прегръдки от мен !

Спокоен и хубав ден,макар да е снежен и студен !

# 635
  • София
Честит ден на любовта на семейство Жабчови! Да им е добре заедно до веки веков.

# 636
  • Вила Великула
Жабче, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте!

# 637
  • София
Добро утроооо! Днес е наваляло и у наше село. Вчера отивам в квартала на Флото и Айша, при моето дете, и гледам сняг и чувствам студ. А при нас, в нашия квартал, нямаше и помен от сняг, да не говорим вЕтЕр.  Joy
Виж днес е друго - сняг е наваляло и сърцето ми е бяло.  Laughing

Пропуснала съм доста. Та на патерица ще честитя рождения ден на Гъбкината щерка - да е здрава и щастлива! На Таничките  имения ден - да го носят със здраве - Хармонично и Тануто! И на Пипилотка честито име - и тя да е здрава и щастлива! За всички ви наздрАВЕ!

А днес съм вече в релсите -  годишнина на Жабка и Жабчо. Да сте здрави, все така обичаши се, радващи се един на друг и на любимите деца и внуци. Голямо наздраве!

Апропо, Жабче, ние с теб сме се женили май по едно и също време, зимно и люто и децета ни са на едваква възраст.  Wink

О, Луска, снегът и при вас дойде. Май ви го изпратихме по бърза поща. Simple Smile

Ихичка, като те четох се усмихвах. Първо това малко и нежно кокиченце ме умили, после албумите със снимки. Обожавам го това занимание! Става ми много хубаво!  Hug А, накрая твоята мъдра реакция за доматения сок.  Hug

Ех, Борянке, искам в това твоето кафене да сме. Точно тази сутрин! Пращам ти топли прегръдки!  Hug

Аритка, стискам палци при вас нещата да минат по най-безболезнен начин!  Hug

Момичета, от мен толкоз като начало. Начало на седмицата, начало на снежния период за тази година!Под сурдинка се моля да е за кратко!

ПРЕКРАСЕН ДЕН!

https://www.facebook.com/649304341891964/videos/812688035553593/ … YYMDjZPvSIG-6LUcE

# 638
  • София
Привет красавици Hug

ЖАБКЕ, ЧЕСТИТО! МНОГО ДЪЛГО ДА ПРАЗНУВАТЕ РАЖДАНЕТО НА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО! И ОТ МЕН ГОРЧИВОООООО...

ШПУНЦИ, радвам се да те видя в нашите редици Hug Как са дечицата? За теб не питам. Ти си боец и си винаги готов! Simple Smile
ХУЛИ, до къде докара чорапките и терличките? Ще ни направиш един курс, защото ние сме годни, но необучени Wink
ДИДИА, вече се чудех къде пропадна. Пиши бе жена! Simple Smile
И аз искам в Боряниното кафене...БОРЯНЧИЦЕ, как си? Hug
ИХИЧКА, всяка сутрин като седна пред компа и си казвам-дали вече ще имаме новина? Това с гледането на снимки е много хубаво и полезно. На лекция ни говориха, че ние, бабите и дядовците трябва да разказваме на внуците си за нашите родители, за интересни случки от живота ни, за родните места, да им показваме снимки. Така не се губи идентичността и родовата памет. А човек без идентичност е нищо.
АРИТКА, няма как миличка, ще се нагодите към новите условия и изисквания, само майка ти да е добре. От мен  Hug
Неспоменатите получават прегръдка и целувка Hug love001
Отивам да чета, а след обяд съм на тръстиката. ДАЯ няма да дойде, че са болни с внучката, а ЯЖКА го раздава много работна, та и тя няма да дойде.
Приятен ден, момичета.

ПП МАРИНКА, тази музика така ме зареди, че в галоп се понасям към книгите. hahaha Joy

# 639
  • София
Горчиво!Горчиво!Горчиво!Любов,щастие и вярност-без край!

# 640
Жабче, честити , щастливи и с много любов да изкарате заедно поне толкова и още години на съвместен живот

Аз пък да ви поднеса обяда за здравето и щастието на моята дъщеря. Да ми е щастлива с четтирмата си мъже, винаги обичана и обичаща.

# 641
Здравейтв по икиндия.
Нова седмица нови хубавини да ви се случват
Жабкв честита годишнина; Да сте здрави и обични дълги години!
Аз от сутринта чувам само думата  Ужас- празниците минаха хапнахме пихнахне и ни заболяха зъбите и започнаха да звънят пациентите и аз им  казвам радостна аз се пенсионирах а те Ужас   защо ни оставяш. За пръв път думата ужас за мен беше равнозначно на благодарност  доволни сме  на  кого ни оставяш. Не чИ се хваля но ми стана доволно на душата, имам пациенти от 30 години.
При нас студ и малко сняг само в къщи да си стоиш и четеш книжки.
Иха аз съм чупила на теракот бутилка олио вярно отдавна беше но големи шпагати докато попия олиото. Изпускала съм и цяла тава дроб сърма върху теракота пак беше балет  а кухнята миришеше на овчарник дълго около Гвргьовден
На всички да ви е спокойно.

# 642
  • София
Кари,честит рожден ден на Грета!Да е здрава, щастлива и много обичана! Каквото пожелае-да се случва!Да се радва на майчина подкрепа до дълбоки старини!

Цветя за чаровната рожденичка и готината баба.

# 643
Честита годишнина, Жабче! Бъдете все така сплотени и обичащи се!

Честита да ти е дъщеричката, Кари! Да е здрава, щастлива, благословена с прекрасното си семейство!!!

Честити празници на всички, които съм пропуснала в отминалите близки дни! Да сте живи и здрави!!!

# 644
  • тук, на мястото си
Жабче, честита годишнина!
Да сте здрави и щастливи заедно още мнооого години!

Кари, честит рожден ден на дъщеричката ти!
Да е жива и здрава, да е щастлива и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт