Avon - обсъждане на продукти тема 24

• 96 370
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Гугъл и avon nutraeffects miracle glow ingredient
Всякаква инфо излиза
Tочно това направих и аз, но като съставки ми излизат единствено и само масла. Съмнявам се, понеже цената дори и от 17лв (редовна цена) е ниска, предвид самите масла, които съдържа Grinning

Ако бяхте направили каквото бях казала щеше да ви излезе това

Или това

http://www.alinatheone.ru/2016/07/avon-nutra-effects.html

Не виждам щом на мен ми излиза тази информация как не ви е излязла при Гугъл сърч.

# 646
...
А също и отзиви за олиото за лице на Планет СПА с маслина и на Нутраефектс?

Не съм ползвала с маслина, две зими ползвах нутра. Една опаковка горе долу ми отива за цяла зима. След къпане. 2-3 пъти седмично  втривам няколко капки в лице шия деколте. Кожата ми доста бързо го дръпва , но ако има остатък леко попивам. Отгоре не нанасям крем. Едва на края на втората опаковка реших да размесвам малко с нощен крем и така да нанасям - същата работа дали единия или другия начин. Зимата кожата ми е много суха на места се бели. С това получава задоволително подхранване и омазняване без да е мазно в действителност. Не знам върху мазна кожа как би било.

# 647
  • Бургас
re ge, благодаря.
Кожата ми от много мазна,стана много суха след операцията на щитовидната жлеза,махнаха ми я цялата.
И сега се изсушава,бели и боли,ако не ползвам крем.
С маслина съм ползвала маската за лице на Планет СПА и ми харесваше хидратацията.
Може би ще взема и двете масла,много добре ми се отразяват такива продукти.
Само се чудя за колието,видях в Гугъл едно клипче и една обява,но от снимка не мога да преценя.Има време да се почудя още малко.

# 648
V. Je., може ли да сравните по някакъв начин силата на звука с нещо или на някакво клипче? Или ако го имате, в описанието дали не пише нещо относно този въпрос?

# 649
Марияиванова799.
Аз си взех и кремчето нутра Миракъл глоу, още първата кампания като го вкараха и беше 5-6 лева. Има нещо като гранулки явно с масла. Кремчето не е мазно, мен ме напряга втриването на подобни гранули ( примерно планет спа крем за  тяло с арган но там са големи, тези са дребни като Маково семе), но пък усещането след това е като подхранено и много важно за мен нито мазно нито плътно . Има мострички, опитай.

# 650
Марияиванова799.
Аз си взех и кремчето нутра Миракъл глоу, още първата кампания като го вкараха и беше 5-6 лева. Има нещо като гранулки явно с масла. Кремчето не е мазно, мен ме напряга втриването на подобни гранули ( примерно планет спа крем за  тяло с арган но там са големи, тези са дребни като Маково семе), но пък усещането след това е като подхранено и много важно за мен нито мазно нито плътно . Има мострички, опитай.

+1 Майка ми е много доволна. Кожата й е пухкава, сочна и подхранена без да е мазна. Изглежда здрава.

# 651
  • Пловдив
Можете ли да ми кажете дали има разлика в аромата на Little Black Dress и Little Black Dress Limited Edition?

# 652
  • София
Доволни ли сте от терапиите за нокти? Преди бях доволна от една жълта с минерали, но отдавна я няма вече.

# 653
Можете ли да ми кажете дали има разлика в аромата на Little Black Dress и Little Black Dress Limited Edition?

Това 50 и 30 мл ли са?

# 654
  • Пловдив

Това 50 и 30 мл ли са?
Не, и двата ги има в 50мл опаковка. Разбрах вече каквото ме интересуваше, благодаря.

# 655
V. Je., може ли да сравните по някакъв начин силата на звука с нещо или на някакво клипче? Или ако го имате, в описанието дали не пише нещо относно този въпрос?

Имаме го. Не знам как бих сравнила звука, за да не ви объркам, може би с малка колонка за компютър, но вкъщи го описаха така: "Не става за дискотека, но се чува отлично." хаххах
Ако искате си поръчайте и ако има някакъв проблем или просто не ви хареса, винаги може да го върнете, както и всеки друг продукт от ейвън, предполагам го знаете това. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 656

Това 50 и 30 мл ли са?
Не, и двата ги има в 50мл опаковка. Разбрах вече каквото ме интересуваше, благодаря.

Сподели моля те, да знаем и ние!

Аз знам че просто е различна опаковка. Не е като на други парфюми къщи, примерно Келвин Клайн има самър едишъни да кажем на еуфория , които са различни всяка година.

# 657
  • Пловдив

Това 50 и 30 мл ли са?

Сподели моля те, да знаем и ние!

Аз знам че просто е различна опаковка. Не е като на други парфюми къщи, примерно Келвин Клайн има самър едишъни да кажем на еуфория , които са различни всяка година.
Имат разлика в аромата, което е основното. Опаковката е различна поради същата причина. Като всички аромати от серията, но този в голяма степен има аромата на оригиналната черна Рокля, с малки разлики. Мисля да си взема мостра и да видя как мирише.

# 658
Може ли снимка на 50 мл такава ЛБД ? Нещо ново ли е? До сега съм виждала само 30мл отливки с надпис лимитед едишън и винаги са били идентични на 50 мл с една идея по-лоша трайност.

# 659
  • Пловдив
Може ли снимка на 50 мл такава ЛБД ? Нещо ново ли е? До сега съм виждала само 30мл отливки с надпис лимитед едишън и винаги са били идентични на 50 мл с една идея по-лоша трайност.
Oх, ама и аз нещо не съм догледала. 30мл бил лимитед едишъна, аз предния път като го гледах, видях 50мл, ама явно съм се объркала.

Общи условия

Активация на акаунт