Avon - обсъждане на продукти тема 24

• 96 334
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте. Някоя имала/виждала ли е чантите с принт на географска карта? Харесах ги и двете, поне в каталога. Едната е повече като пътна чанта, прекалено голяма ли ще дойде за ежедневието, пише, че е и градска чанта, мерих с линийка, но не се ориентирам така. Но дамската мисля със сигурност да взема.
Какви са тези чанти?
В кой каталог са?

# 676
Здравейте. Някоя имала/виждала ли е чантите с принт на географска карта? Харесах ги и двете, поне в каталога. Едната е повече като пътна чанта, прекалено голяма ли ще дойде за ежедневието, пише, че е и градска чанта, мерих с линийка, но не се ориентирам така. Но дамската мисля със сигурност да взема.
Аз имам такава, ама е от преди няколко години, с портмоне комплект. Flushed

# 677
Какви са тези чанти?
В кой каталог са?

В момента ги няма, пускат ги периодично и цените не са им никак лоши, представителка каза, че уж щели да бъдат в есенни брошури, за това питах за тях, защото искам да ги взема заедно и ще отидат едни 50/ 60 лева за комплекта пътна +дамска чанта и да си заделя до тогава за тях, ако си заслужават.

# 678
Аз имам такава, ама е от преди няколко години, с портмоне комплект. Flushed

По-голямата ли имате или дамската? Качествена изработка ли е, заслужава ли си?
Не харесвам да трупам чанти у дома, който не нося, ако ще и за без пари да е.

# 679
Много са хубави - имам малката. НЕ е мръднала, протмонето също. Носих ги доста време, ама ми омръзнаха. Кофтито е, че понеже са светли се зацапаха, но не съм пробвала да ги чистя.

# 680
Много са хубави - имам малката. НЕ е мръднала, протмонето също. Носих ги доста време, ама ми омръзнаха. Кофтито е, че понеже са светли се зацапаха, но не съм пробвала да ги чистя.
Благодаря, щом са качествени ще поръчам есента целия комплект, стига наистина да ги пуснат.

# 681
  • София
[/quote

Преди години имаше такава+портмоне. Бяха много хубави. Сега не виждам такава в К10.

# 682
  • Стара Загора
Здравейте дами. Търся си отзив за матиращия кремообразен фон дьо ден True colour flawless. Дали някоя го е ползвала и подходящ ли е за кожа склонна към омазняване? В новия каталог е на 9,99 , което си е апетитна цена. Благодаря предварително!

# 683
  • Пловдив
Здравейте дами. Търся си отзив за матиращия кремообразен фон дьо ден True colour flawless. Дали някоя го е ползвала и подходящ ли е за кожа склонна към омазняване? В новия каталог е на 9,99 , което си е апетитна цена. Благодаря предварително!
Водят го уж, че става за всеки тип кожа. Вземи си мостра най-добре, хем ще прецениш и правилният цвят.

# 684

Отзиви ? Виждам,че има избор на цвят. Чудя се дали няма да стане за прикриване на несъвършенства по тялото?

# 685
  • Стара Загора
Днес си получих скромната поръчка. Взех новия душ крем Карибска колада и скраба от Planet spa Greek Seas. Caribbean Colada ме разочарова. В каталога ухаеше страхотно на кокос със свежи нотки на папая, а реално е много слаба ракия. Все едно е мляко с мускус, а вътре са му пуснали 3-4 парченца папая, поръсили са с щипка кокос и 2 стръка мента. И едва се усеща. Не изсушава кожата, но не ме изкефи. Сякаш са ги направили и по-редки, тубите и те 2 пръста надолу.

Обаче скраба е божествен. За мен е комбинация от маслиновия и този с минерали от Мъртво море. Ухае точно свежо, морско и леко кремообразно. Страхотно почиства, засилва кръвообращението и кожата ми е мека, без да е пресушена. Аромата остава до час след къпане. Частичките са идеалния размер и масажират перфектно, не дерат. А цвета му е разкошен тюркоазен. Blue Heart

Ново от каталог 12

Ще допълвам като редактирам, че бях качила почти всичко и телефона ме изхвърли заради изтекла сесия.... Angry

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 21:50 от iv4enceto_91

# 686
Ивче, благодаря за отзива. Мислех да поръчам точно този душ-гел и ми спести едно разочарование. В момента каталог 11 е при мен и наистина едва се усеща.
Аз получих розовия холограм от гел серията Cosmic Flush и съм очарована. Дори по-красив е отколкото на снимките в нета. На 2 слоя е плътен и наситен, а на един също може да се нанесе равномерно и стои по-светло и по-нежно. Другото е душ-гел Happiness, който поръчвам за пореден път и също съм доволна.
Искам да питам нещо за четворните сенки. Искам да поръчам тези, които са на голямата снимка в каталог 11 - едната от двете лимитирани пролетни версии, тази с лилаво и сиво. Обаче има грешка в каталога и на снимката е сложено  името Tranquility, което е на друга палитра в синята гама. Кодът в описанието на снимката обаче не е на Tranquility, а е друг и се чудя дали изобщо е верен. Бихте ли ми казали кой е кода на палитрата, която искам? Доколкото знам е еднакъв във всички кампании. Simple Smile
За тази палитра става въпрос.
https://www.pinterest.com/pin/549157748306309920/?%24ios_deeplin … 33169207596908749

# 687
  • София
Аз също едва усещам душ гела. Много съм доволна от двата лака които си поръчах, единият е с хром ефект Contrast boost и BB терапията Lilac love.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 02:29 от Viktoriyaa

# 688
  • София
A някой да е виждал на живо и дададе отзив за тази раничка:
https://www.avon.bg/prodykt/53471/ranitsa-dacey?cb=968302903

# 689
  • София
Купих щипките за нокти, които се ползват за сваляне на лак. Много са "хлабави". Падат. Имате ли такива щипки? При вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт