Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 199
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Взех го по препоръка на приятелка .  Някой ползвал ли го е ? Имате ли отзиви ?

# 136
Честита нова година уважаеми дами. През новата 2018 Ви желая най-вече здраве и по-малко главоболия и главоблъсканици с прането.

# 137
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за пожеланията. Здрава и щастлива Нова година на всички активно участващи в любимата ми тема.

Нова година е.
Реших да открия годината по различен начин и го направих. Изпрах бяло и светло пране на 40 градуса - програма памук 3,45 ч. с прах Surf от UK. Сложих и малко Вениш, но за цветно, така ми дойде отвътре. 
Тъй като обикновено такъв вид пране пера на 60 градуса, предварително си бях решила, че ако не ми хареса резултата, ще го пусна отново да се пере.
Не се наложи, прането си е много добре изпрано /имам предвид белите дрехи, на които е имало видими замърсявания/, само дето обгазяването започна на свечеряване и се наложи да затварям терасата, преди дрехите да са поели безплатния ароматизатор отвън.
Като за начало на годината - доволна. Simple Smile

# 138
  • Пловдив
ЧНГ!

Аз да попитам,ако може...не знам вече какъв прах и омекотител да ползвам,та да ми мирише прането!Пробвам какво ли не...дайде идея от какво може да е?

# 139
  • Русе
ЧНГ!

Аз да попитам,ако може...не знам вече какъв прах и омекотител да ползвам,та да ми мирише прането!Пробвам какво ли не...дайде идея от какво може да е?
От пералнята, например.
В старата ми Иберна прането не миришеше на нищо. Мисля, че Гес скоро писа, че и нейната пералня не запазва аромата.
Честита нова година!

# 140
  • Пловдив
И предната ми беше тъй...не мога вече!
С какво да я почистя?

# 141
Може би оборотите да намалиш....
И Сано максима концентрат омекотител пробвала ли си? Около 8 лв за 40 пранета е...изгоден и мноооогоооо миризлив.

# 142
  • Пловдив
В момента съм с него...туба от К,бял...пак същото.
Не вярвам да е от оборотите...???Сега пускам на 1200,за да съхнат,но това е отдавна.

# 143
В К няма Сано максима КОНЦЕНТРАТ ....

# 144
Да, и моята обезмирисва много успешно. Два омекотителя при мен имат доста силна остатъчна миризма – Максима и Семана.
Максима не е за всеки. Много го харесвах, но започна да ми се гади от миризмата му. Мъчих се тук известно време с един Силан, но взех Семана и разликата е осезаема. Хем ароматите са по-приятни от на Максима, хем има остатъчен аромат.
Ленор изобщо не искам да го коментирам – прави дрехите лигави и се обривам от него.
Други омекотители не съм ползвала, които да стават за нещо. Тук се хвали Медикс Алвина, но не ми харесват ароматите и не бих го купила.

# 145
  • Пловдив

Този е...

# 146
Концентратите са ето тези:
 http://chistdom.com/?page=1&category=5&brand=9

(След първите три, които са спрей)

# 147
Учудвам се, че не ти оставя аромат. Точно bio буквално задушава със силата си.
Между другото, не знам колко слагаш, но дозата на този омекотител е 100 мл за 4 – 5 кг пране, тъй като не е концентриран.

# 148
  • Пловдив
Ми а де...?и аз се чудя...една капачка слагам,тя е голяма.
Сега мисля,че онзи в пакетчетата пи 1л ми е миришел повечко.

# 149
Въпрос: да не би отделението за омекотител на твоята машина да не събира 100 мл и част от омекотителя да изтича още в началото? Защото при мен е точно така – само 75 мл събира отделението за омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт