Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 476
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ами не...при мен е друго Simple Smile слагам омекотителя накрая,щото го взима още в началото...

# 151
Значи няма да имаш ароматни дрехи и трябва да се примириш с това.

# 152
Ами не...при мен е друго Simple Smile слагам омекотителя накрая,щото го взима още в началото...
Слагай го когато вземе първата вода с препарата,не вярвам да го вземе после.

# 153
  • Варна
SmirkАз за себе си установих ,че като прибирам леко влажки дрехите ,за да съхнат под климатика ,ароматът на праха се усеща и запазва повече .Оставя ли ги 2-3 -4 дни на терасата и няма помен от праха за пране Smirk

# 154
  • Варна
Аз да похваля пак този омекотител Simple Smile

# 155
  • Пловдив
Слагай го когато вземе първата вода с препарата,не вярвам да го вземе после.
Т.е. да си го слагам в началото като зареждам пералнята?
Аз го слагам през последните 15мин,уж за да миришат повече...но уви...Мисля,че като го сложа в началото и го вземе с препарата,няма да изпере дрехите добре...

# 156
Аз не слагам омекотители, плакна по 3-4 пъти, но Ариел капсули оставят доста силен аромат. Пробвай

# 157
  • Бургас
mystic woman аз съм с този омекотител и дори плакна още веднъж след него.Мирише си прането.Явно е от пералнята.Да не говорим и че слагам 1/3 от капачката.

# 158
  • Варна
Аз не слагам омекотители, плакна по 3-4 пъти, но Ариел капсули оставят доста силен аромат. Пробвай
♥ HAPPY ♥ Flowers Hibiscus ,
 би ли споделила от къде са ти купени капсулите. Сега очаквам да пристигнат едни за бяло, за цветно мислех да взема от Метро, дали са добри.

# 159
  • Добрич
Искам да попитам, течният препарат за пране Ариел touch of Lenor, за бяло или за цветно пране е? В момента е на промоция в Лидъл и се чудя да не ми избелеят цветните дрехи, по принцип купувам Персил за цветно и пера всичко с него.

# 160
Аз напоследък този омекотител не го сменям с нищо :

# 161
Искам да попитам, течният препарат за пране Ариел touch of Lenor, за бяло или за цветно пране е? В момента е на промоция в Лидъл и се чудя да не ми избелеят цветните дрехи, по принцип купувам Персил за цветно и пера всичко с него.

За бяло е с омекотител ленор вътре.
Но нито бялото ще ти избели, нито цветното. Та е все тая какво ще переш с него. Съдържа оптични избелители. Няма кислородни, които истински избелват и децинфикцират дрехите.
Защо не си купиш прах...все някъде ке е на 7 лв за 20 пранета....

# 162
  • Добрич
Течният не е ли по-добър от праха? А и въпросът ми беше, не дали ще ги избели, а по-скоро не изсветляват ли цветните дрехи?

# 163
Ще ги изсветли само оптически, а не реално.
За бяло пране прахообразният е за предпочитане заради кислородните избелители и свойствата им, които посочих в предният си пост.

Неслучайно има прахове за цветно и прахове за бяло.
За цветни дрехи този не е много подходящ. То и за бели не ок, ама да не задълбавам.
За цветно-вземи си прах или течен за ЦВЕТНО.

# 164
Мнение за немския прах Purox?Видях го днес в един магазин за 1.10/кутия

Общи условия

Активация на акаунт