Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 450

Този ли е? В емаг го намерих....

# 451
  • София
Точно този!

# 452
Същият.

# 453
  • София
Картинката е малко по-различна от показаната и капачката е бяла. За 20 пранета е!

# 454
Ха, вътре няма никакви ензими! Интересно.

# 455
Може би са вредни за детския организъм. Аз съм доволна от изпирането, но моите деца вече не се капят и цапат толкова много, колкото едно бебе. Пера им дрешките, с които са били на детска градина.

# 456
Ензимите са животински продукти...за жлъчка говежда четох...и т.н.
Не знам колко са вредни, но без ензими ще пере ли изобщо?

# 457
  • На изток от Ада
Искам да попитам, едно яке си харесах
естествен велур ,не се пере с какво бих могла да го оправям. Или просто да внимавам да не се цапа.

# 458
Ензимите всъщност се получават от бактерии. Не са вредни, защото се разпадат сравнително бързо.

Искам да попитам, едно яке си харесах
естествен велур ,не се пере с какво бих могла да го оправям. Или просто да внимавам да не се цапа.
Със затоплено царевично брашно?

# 459
Дааа, имам сапун за петна , немски с екстракт от говежда жлъчка, по хубав е от Вениш мениш и спотовете! Flutter
Но не помня вече от къде съм го купила и дори марката му, толкова е икономичен.... Crazy

# 460
Според мен се отлива/отсипва от препаратите,особено в малките магазини.Майка ми имаше магазин през 2006г.,и две от продавачките си отсипваха омекотители и доливаха вода.
Не вярвам нещата да са се променили.Щом не е затворено фабрично-далеч Simple Smile

# 461
Според мен се отлива/отсипва от препаратите,особено в малките магазини.Майка ми имаше магазин през 2006г.,и две от продавачките си отсипваха омекотители и доливаха вода.
Не вярвам нещата да са се променили.Щом не е затворено фабрично-далеч Simple Smile
Божеееее ooooh! ooooh!

# 462
А що...изненадани ли сте? Аз не.

# 463
И сега е практика, специално за Кауфланд какви легенди съм чувала......., склонна съм да вярвам, че са истина.

# 464
  • София
Не знам какво правят, отсипват ли и вкъщи си го носят, но е факт, че тубата е твърде празна!

Общи условия

Активация на акаунт