Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 427
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Нищо чудно. Ако от 50 опаковки вземе по 10 мл. става 500 мл. Та, капка по капка вир. Преди когато опаковките с бисквити бяха без допулнителна опаковка от целуфан и без хартиена лента за отваряне, с очите съм виждала как персонала на складовете на едро отваряше кутии и вземаше по 1-2 бисквити и пак ги затваряха.

# 466
Ужасно, значи правилно съм направила, че вече не пера с течни, кутиите и пликовете поне са запечатани! #Cussing out

# 467
  • София
На прозрачните опаковки личи колко от препарата липсва, но конкретната е плътна, капачката не е фабрично затворена и липсата е факт!

# 468
  • оттам, откъдето започва България
Аз хич няма да плачя за прапарата Фея, правеше ми ръцете безобразни, вярно мога да слагам ръкавици, но ме дразни през пет минути да ги свалям и слагам!

Скрит текст:
Веро Фея ми е от любимите, ето, тази: ,

тази: [/img]
Ама чак пък да плача, че то пазарът е залят от препарати.

# 469
Днес си взех течен за вълна от Лидл.
Мъка ми е да го ползвам - 30 градуса., къса програма, течен....възможно най-лошата комбинация 😭😭😨

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 20:08 от teta75

# 470
Моята програма вълна е на 40 градуса, но е наистина само 1 час прането.

# 471
Gerretooo, като си си навила нещо на пръста... Отиди в магазина, виж и другите опаковки и ще се увериш, че съм права.

# 472
  • София
Нормално е това с бутилката. Спокойно, не е отливано. Просто бутилката е правена за 1,5 л течност, а вътре има 1,3 литра. При Персил и Рекс е същото – използват старите бутилки за 1,5 л, но наливат съответно 1,46 л и 1,32 л.
Даже навремето на немските Ариели с големи бутилки имаше на етикета една линия с бележка, че дотам трябва да е пълно, за да не се притесняват клиентите. Там пък обяснението е, че бутилката е за 100 пранета, но в случая кампанията е за 80 или 72 пранета и затова не е пълна догоре.
Сигурно е така, но тук е много фрапиращо. Много сериозно впечатление ми направи, отваряйки тубата. Пера основно с течни перилни препарати и никой не прелива отваряйки го, но не са били и 1/3 от тубата.

# 473
  • На изток от Ада
Аз също взех един Рекс миналата седмица за 40 пранета , наистина шишето е доста празно/ голямо.
Тема само в ДМ има намалена. Гледах в Елитис, Лили  и Била. В Кауфлланд май няма Тема.

# 474
  • София
Много съм доволна от Первол за вълна. Направи ми старата шапка като нова.
Преди това 2 години ползвах Даш.
И голяма работа като е кратка програма с течен за вълна. Аз след това почти винаги пускам дълга с прах с други дрехи.

# 475

Подариха ми този прах. Нищо не можах да разбера за него, а не исках и да питам, защото ми беше неудобно. Само за бяло ли е?

# 476
С показаното Омо пера наред, на кутията нищо не пише да е специално за бяло поне преведената част!

# 477
И въодушевена от вашите прахове....., формулиии.......... въпреки цялата кутия Омо днес си купих още два праха, да съм сигурна че всичко е ОК. Моля за отзиви....нямаше Денк Мит за цветно малка кутия та взех ей този течния и капсули Персил, защото ми се сториха на добра цена, май 4 и нещо бяха!

# 478
И аз днес посетих ДМ, провокирана от писаното тук, ама късно, нямаше никакъв вид прах Тема.

Видях, че има течен ДМ за цветно и бяло, но в момента нямам нужда.

Мими, капсулите Персил са на 6.79 лв.

Пробвах ароматите и на ароматизатор за пране /нещо като този Ленор https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80+%D … =4HvAiTxlqae0MM:/

Имаше само в зелено- миришеше на джибри, и синьо, който ми хареса като аромат. Опаковката сякаш е по-малка, отколкото на горепосочения Ленор, а цената е 8 лв. и нещо.

# 479
Абе на мен 4 и нещо ми се върти в главата.....че и течния беше към 6 и нещо, май 11 и нещо платих, ама аз купувах и други неща....значи не са толкова евтини, а може и да съм чела чужд етикет, то без цайси....с тия ситни букви hahaha
Ама виж моята кутия е със син капак, в брошурата е показана някаква със зелен капак за 6.79 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт