Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Кажете какъв течен да купя??За цветно да е...
Денк мит ми е за бялото,доволна!
И омекотител ще диря...миризлив! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 211
  • София
Persil small & mighty colour

# 212
Едно пиленце ми каза, че Савекс ще пускат капсули. Не тяхно производство, но произведени за тях и то доста добри или поне не по-лоши от супермаркетските като Денкмит.

# 213
  • оттам, откъдето започва България

Другата седмица в Кауфланд ще има течен Рекс - 40 пранета за 6.99 лв. Ако не си предубедена към марката спокойно можеш  да си вземеш. Аз съм доволна от изпирането с него.

# 214
  • Пловдив
Избягвам големите разфасовки,че ако не ми хареса...Simple Smile
Благодаря!

# 215
Да, след като не си го ползвала, не можеш да се хвърлиш веднага на голяма разфасовка.
Аз, като си купувах прах Денк мит от ДМ, една моя колежка ме пита доволна ли съм.
Казах й моето мнение, но освен това й отмерих количество като за силно замърсено пране, за да пробва поне веднъж с него. Тя има деца, които спортуват и има проблем с изпирането на бели чорапи и екипи.
Е, доволна ми се похвали след прането.  Simple Smile Каза, че сега не й се налага да третира зацапаното пране предварително.
Казвам го, защото наистина е хубаво поне веднъж да пробваш даден прах или течен и евентуално да прецениш.
Но пък когато няма кой да ти даде, като при мен - проба - грешка, или пък - доволна.
Успех в избора!

# 216
mystic woman, за миризлив омекотител пробвай Семана. Има малки бутилки по 250 мл в четири аромата - син, лилав и два в черна опаковка от варианта moonflower. Струват малко над лев. Довечера привършвам син и почвам зеления - наистина е много траен и то с 25 мл, а не с по-високата доза, да не говорим, че дрехите стават приятни на допир, а синтетичните анцузи не се лепят по краката. Много съм доволна, че го преоткрих.
За цветното защо държиш да е течен? Ако наистина държиш, аз бих взела или Персил, или от Лидл Формил суперконцентрат. Друго нещо, което е с отлично качество, са Персил капсули с прах и гел, но излизат по-скъпо.

# 217
  • Пловдив
Благодаря ви!
Течен взимам,щото навремето все не се изплакваше добре праха и по тъмните/цветни дрехи оставаха следи.. Освен да пробвам пак прах...може да го преоткрия Simple Smile Бинго стари,нали? Wink

# 218
Е, престраши се с прах Бинго стари найт, поне цената му е супер, дори да не ти хареса.
Но да знаеш, че се изплаква, ако се спазват дозите, дадени от производител.
Аз по принциип не прекалявам с дозирането и при повече прах не знам как е.

# 219
  • Варна

Ето тези Simple Smile
За омекотител който и аромат да вземеш на yumus няма да сбъркаш Simple Smile

# 220
Понеже все по-често се пита за миризливи прахове и омекотители, ще си позволя да дам мнение като мъж. Запитвали ли сте се как реагират околните на тези евтини миризми? На мен ми прави много лошо впечатление, когато сутрин някой (особено дама) лъха на омекотител. А когато миризмата се смеси с парфюм, става... Изобщо не го свързвам с чистота. Имайте го предвид в ежедневието си, особено ако работите с хора. Помислете как се чувства човекът срещу вас ако лъхате на магазин за перилни препарати.

# 221
  • София
Зависи от това дали ми харесва миризмата на отсрещният омекотител или не, т.е. на другите хора омекотителя. Аз не ползвам, т.к. перилните ми препарати си миришат достатъчно, даже някой повече отколкото ми се иска. Все пак има парфюми за ароматизиране и на тях разчитам, когато искам да ухая на нещо. Та ако аромата на омекотителя от дрехата на околните ми допада не ми пречи, но когато не ми е по вкуса или ми е гадна е ужасно. Но то и при парфюмите е така - този който ги носи очевидно е ок с миризмата, но за околните може да е ужасен. На мен ми е ставало лошо от парфюм, който очевидно беше в доста по-голяма доза от нормалното и за мен беше меко казано отвратителен, с гадна тежко задушлива миризма.

# 222
Честно казано не ми пука дали на някой си отсреща му харесва как ухая или не Simple Smile Нищо,че отдавна не ползвам омекотители.

# 223
Честно казано не ми пука дали на някой си отсреща му харесва как ухая или не Simple Smile Нищо,че отдавна не ползвам омекотители.

Да, това е често срещано в България. На нас масово не ни пука за комфорта на околните и съответно на тях за нашия, затова и в България животът не е особено комфортен като цяло. И миризмите съвсем не са най-отблъскващото, въпреки че дразнят. И аз трябва да призная, че ако трябва да избирам, предпочитам миризма на турски омекотител пред чесън, пот, яхния, мухлясала пералня... от двете злини се избира по-малката.

Не трябва да се забравя обаче, че дори и при парфюмните аромати, това, което за един е "ухание" за друг може да е воня. Непукизмът все още се смята за "cool" в България, но имайте предвид, че има ситуации, в които може да оставите и крайно неприятно впечатление у някого, от когото зависи нещо важно за Вас. Именно поради тази причина, в цивилизованите общества, хората предпочитат да не си нетрапват миризмите (както и много други неща) на другите. Не защото са толкова загрижени, просто знаят, че могат да загубят от това. Отдавна отмина времето когато беше приемливо дамите да бъдат следвани от облаци аромати на цветни градини.

На последно място (ако не бяхме българи щеше да е на първо), има и хора, които имат непоносимост към определени ароматни химикали и дори и вдишването им може да е опасно за здравето им.

# 224
Това се преценява според ситуацията....
Ако отивам на важна среща примерно, предпочитам да не нося какъвто и да било парфюм, защото е възможно той да не се хареса на хората срещу мен.
Ама чак и прането да си съобразявам с околните....Това ми идва една идея в повече...

Общи условия

Активация на акаунт