Перилни препарати и омекотители – 50

• 73 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Във фризьорския салон съм и слушам следния разговор между фризьорката и клиентката на стола:
- Май ще си хвърлам пералнята. Не пере добре. Мирише лошо. А е само на 3 години..
- И моята е зле,  ама е стара.
- Сипвах й Доместос,  но не помага.
- Що не пробваш с Калгон?

Тук вече не издържах и се намесих. Казах им за препаратите за почистване на пералня,  както и да минат на прах,  да спрат омекотителите. Гледаха ме с недоверие.
Изумена съм колко невежи  са хората и до каква степен  подведени от рекламите.
Няма ли кой да спре тая подвеждаща реклама за Калгон,  която води до излишно използване и замърсяване на водите? Бих подала сигнал, но не знам къде се прави. Sad

# 241
Иха,чак Доместос  Crazy

# 242
РРР, а не извади ли една бутилка от чантата си като в реклама на Первол? Simple Smile

# 243
  • София
РРР, а не извади ли една бутилка от чантата си като в реклама на Первол? Simple Smile
Не ми е в стила да поучавам никого,  всеки  си има глава на раменете,  но като чух,  че ще се хвърля  3-годишна пералня,  не се сдържах. Не че ми повярваха на това,  което казах де.
Очевидно вмирисаните перални стават все повече,  но хората не желаят да потърсят инфо за проблема,  а карат с кой каквото се сетил или чул от рекламата. И за толкова години не разбраха,  че рекламирана стока не е еднозначно с добра стока.

# 244
А, боже....мен ми иде в рейса или на спирката да ги хвана за ревера и да им обясня туй онуй, ама за сега се сдържам  Mr. Green Трудно, ама се сдържам. Пусто информацията дето имам напира да излезе от устата ми....иска да бъде споделена, но съм наясно, че ще ме вземат за луда нахалница, ако почна да се меся в чужди разговори.... Joy

# 245
РРР, нали знаеш любимата ми приказка за даването и взимането насила?
Миризливите перални ще стават все повече. Първо, пералните перат с все по-малко вода – лошо. Второ, агресивно се налагат и рекламират течните препарати и омекотители – по-лошо. Трето, хората не знаят как да перат – най-лошо. Четвърто, не искат да се научат – кошмар. Най-големият кошмар е да не искаш да се научиш.

# 246
  • София
Почти по този повод - този месец има доста промоции на течни и никакви /или поне аз не видях/ на прах! Само във Фантастико имаше Ариел, ама в нашето свършил за цветно, а мен това ми трябва.

# 247
  • Пловдив
Добре де...ако се слага течния в барабана при дрехите не е ли по-щадящо?

# 248
  • оттам, откъдето започва България
Почти по този повод - този месец има доста промоции на течни и никакви /или поне аз не видях/ на прах! Само във Фантастико имаше Ариел, ама в нашето свършил за цветно, а мен това ми трябва.

Има на промоция прах за цветно в Кауфланд - Бинго, 20 пранета, цена 3,47 лв.
От утре - Персил - 12.89 лв. за 40 пранета в Билла.
Месечна промоция на прах за цветно Ариел в Билла - 18.89 лв. - 40 пранета.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 18:13 от didka pitka

# 249
Някой опитвал ли е вече новия Perwoll Care&Refresh?

# 250
Гледах брошура на Т-маркет, имат намален Персил, а от утре ще го има и във Фантастико.

# 251
  • оттам, откъдето започва България
В нашия Темакс пък е на промоция Ленор течен 40 пранета плюс омекотител Коколино 1 л. на 13.99 лв., Ариел течен 70 пранета плюс ароматизатор за въздух - 21.99 лв. и прах АВС 5 кг. плюс омекотител АВС 2 л. плюс омекотител АВС 250 мл. за 15.99 лв. - до 12.01.2018 г.

# 252
Прочетох последните десетина мнения и се засмях. Каква дискусия водите само... Няколко участнички заклеймяват невежеството по отношение на течните препарати и омекотителите. Следва бързо включване с промоции на... омекотители и питане за течни препарати.

Хареса ми написаното от Guess Who. Наистина насила акъл не се налива, аз отдавна съм се отказал. Прането е нещо толкова просто и елементарно, че се чудя как е възможно да се изпишат 2500 страници форумни мнения и дискусии и пак да не се научи почти нищо смислено. Накрая нещата пак опират до поредната промоция на омекотител, примерно.  И тук става въпрос за високоосведомената част от дамите, защо се чудите, че има и такива, които си хвърлят новите машини защото вонят или си рушат къщите за да си отпушват канализацията периодично. Вече нищо не може да ме учуди. Ум мой-враг мой.

# 253
а от утре Persil прах(20пранета),гел(20) и капсули(14) са на 6,79лв. в DM

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 22:37 от pril

# 254
И аз така мисля  Crossing Arms
ПП - Този добър ли е ?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 09:05 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт