Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • На изток от Ада
В Била няма намалениие на Тема

# 406
Не го намалят. Освен отстъпка рожденик от 15 % да ползваш....някой около теб скоро нямя ли РД?😊

# 407
  • Русе
Този ДенкМит някога намаляват ли му цената?Не знам от колко месеца го купувам и все си е на 5.99.
Обаче няма по-добър :*
Какъв цвят е опаковката? Днес гледах в dm и цената беше 10,99 лв. (за бяло).
От 10,99 лв. не е ли сензитив?(който между другото в Германия е само с 50 цента по-скъп от другия, тук - с 5 лв.) За бяло е в зелени пакети.
Намаления - с отстъпка рожденик, на черни петъци в мола или, когато имат допълнителни отстъпки, както например лятото имаха 20% на всичко.

# 408
  • оттам, откъдето започва България
Този ДенкМит някога намаляват ли му цената?Не знам от колко месеца го купувам и все си е на 5.99.
Обаче няма по-добър :*
Какъв цвят е опаковката? Днес гледах в dm и цената беше 10,99 лв. (за бяло).

Ето, този за 20 пранета е на 5.99 лв.

# 409
Да,за 20 пранета,аз взимам за цветно Simple Smile

# 410
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам този:

Аз все още не съм го ползвала.

# 411
С това чудо пера и бели дрехи-светват Simple Smile
Все се каня да пробвам този за бяло,сигурно ще светят в тъмното Grinning

# 412
Тези, които е показала Дидка, са малките опаковки за бяло и цветно, цената е 5.99. Има и големи опаковки (за 40 пранета) на цена 11.99 . Ползвала съм от всички опаковки.

А на Тема да ѝ бяха направили една хубава реклама, не само да дават онези квачки със Савекса. Ако Гес не беше споделила за новата Тема, нямаше да ѝ обърна внимание. Преди перях със старата Тема и не бях доволна.

# 413
Сега говорих с приятелка, която ми потвърди, че прах ТЕМА е спрян поради лоши резултати и нуждата от фокусиране към Савекс.
И кратък коментар. Да съсипеш 20-годишна марка заради един боклук, който дори аромат не оставя, нищо, че това е черешката на тортата в рекламите му, е тъпотия до шия. Фикосота вече нямат прах за пране, който да си заслужава да се купи, камо ли да се ползва (това важи и за Тео бебе след промяната на формулата му в началото на годината).

Не разбирам защо се учудвате. Фикосота оперира на много ограничен и неплатежоспособен пазар, поддръжката на две марки не си заслужава определено. Решението е напълно логично. След като гигант като P&G се отказаха от трета марка в региона (а явно не налагат усилено и Tide), как очаквате малък, локален играч да поддържа две? Без да съм ползвал въпросната Тема, мога да предположа, че не е на нивото на водещите. Фикосота просто няма R&D и технологичен капацитет. Какъв е смисъла да влагат пари в нещо, което е нито рак, нито риба.
Би било добре да позиционират другия си бранд правилно и да инвестират не само в реклама. Според мен имат потенциал да разработят нещо с добро съотношение цена/качество, което ще се харесва на масовия потребител на балканите. Дали ще го направят е друг въпрос.

# 414
Харесва ми тази гледна точка. Обяснявам си решението им, но все пак не съм доволна.
Да,  точно това май ще се мъчат да правят със Савекс.
Само да спомена, че P&G си остават в региона само с Ариел. Тайд отдавна е спрян.

# 415
За нищожния ни пазар, мисля че има предостатъчно марки, явно и маркетолозите са го разбрали. Да не забравяме, че в цялата държава жиявеят по-малко хора от гражданите на Париж примерно. На глобално ниво тенденцията е същата (brand consolidation), разнообразието ще идва от многото видове продукти с една марка (какво ли не измислиха  с това пране вече...). И не на последно място, регистрацията на една марка и поддържането на тази регистрация струва немалко пари, не си заслужава за малки пазари.

# 416
А аз сериозно се заинтересувах от Денка, до сега не съм прала с него никога....на марката ползвам таблетите за миялната, харесвам ги много, от препарата за чинии не съм възхитена! Очаквам с нетърпение да пробвам праха, цената е съвсем прилична! Wink

# 417
Това е интересно.
Лошото е, че след като наличните количества Тема се изчерпат, на нашия пазар няма да има нито един прах от български производител, който да си заслужава да се купи и ползва. Какъвто и да е бил, Тема беше единственото, което си заслужаваше покупката. Всичко друго е... да кажем боклук. Дали е прекалено силна дума? Според мен – не. Главно за това ме е яд. Подкрепете българското? При перилните поне не мисля, че ще го подкрепям.

# 418
Може пък да решат да инвестират в Савекс (нещо повече от реклама имам предвид). Никога не съм ползвал битова химия на Фикосота, така че не бих могъл да имам мнение, но предполагам, че си напълно права за въпросния Савекс.
Възможно е и целият им бизнес в битова химия да върви на зле, не бих се учудил. Не ликвидираха ли "My Forest" наскоро? Тоест, би могло и да е симптоматично. Имайте предвид, че независимо какво Ви дрънкат повечето пропагандни канали, бизнес средата в България остава крайно лоша. Не бих се учудил и да са го закъсали сериозно, за съжаление.

# 419
Тема твчна за бяло и за цветно годна до края на октомври има в ДМ на за 3.99

Аз взех преди два дни, последния oстанал в магазина (уж!) за цветно, за 1,99 лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт