Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 132
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Яница, на мен поне така ми се видя, като да махна нещо от нея и да си тръгна.
Тя се позамисли при поканата, точно защото се сети за съвета, според мен точно в този момент нямаше намерение да послуша Кръстева, но после е решила да не си дава много зор.
Иначе физиономията на Банков в този момент, когато тя прие, беше безценна Grinning

# 496
Яница, на мен поне така ми се видя, като да махна нещо от нея и да си тръгна.
Тя се позамисли при поканата, точно защото се сети за съвета, според мен точно в този момент нямаше намерение да послуша Кръстева, но после е решила да не си дава много зор.
Иначе физиономията на Банков в този момент, когато тя прие, беше безценна Grinning

Може би точно в този момент, както ти казваш е решила да не си дава много зор и е погледнала на нещата обективно, както каза и на Банков на следващия ден, когато той я хвана на тясно. Физиономията му и на мен ми беше много смешна. Огнянова го изпоти малко. Все едно гледах ученик, който кани момиче на среща за пръв път. Grinning

# 497
Всъщност, това беше от малкото случаи, когато се извини за свинското си държание, пое инициативата и я покани на среща, което също не му се случва често, нормално да му се потят дланите Grin

# 498
Всъщност, това беше от малкото случаи, когато се извини за свинското си държание, пое инициативата и я покани на среща, което също не му се случва често, нормално да му се потят дланите Grin

Жалко, че това беше малко ден до пладне и после пак си тръгна със свинското си държание. Grinning

# 499
Сетих се когато Зорница последва съвета на Кръстева и му върза тенекия. Когато тя прие поканата му супер въодушевено нямах съмнение, че ще пренебрегне съвета й. Но като я откри Банков, с възглавницата и одеяло спяща осъзнах,  че тя изобщо не е имала намерение да излезе с него. Беше като Спящата  Красавица, само липсваше целувката от любимия Kissing Heart  ..... макар когато се надвеси над нея реших, че ще го направи.

Ох, тази сцена също ми е любима.
Той я гледаше с един такъв много любовен поглед.

# 500
Сцената на Банков с Евгения когато я попита дали Зорница му е дълбоко обидена или не иска да има нищо общо с него вече, беше токова мила и  адски забавна Joy особено с непоклатимото дърво Joy рядко виждахме толкова открита несигурността в него и в същото време достатъчно уверен да попита Евгения за съвет и помощ относно поканата за вечеря, която беше много оригинална и най-важното проработи. Smirk

# 501
  • Кърджали
Леле, изписали сте света. Чак не мога да се включа адекватно.
Бройте че и на мен ми липсват. Често си пускам стари серии

# 502
Сцената на Банков с Евгения когато я попита дали Зорница му е дълбоко обидена или не иска да има нищо общо с него вече, беше токова мила и  адски забавна Joy особено с непоклатимото дърво Joy рядко виждахме толкова открита несигурността в него и в същото време достатъчно уверен да попита Евгения за съвет и помощ относно поканата за вечеря, която беше много оригинална и най-важното проработи. Smirk
На мен ми е любим момента, когато тя го отряза. 40 и кусур епизода я чаках да му скръцне със зъби Grinning

# 503
  • Другата България
Вие не стягате ли новогодишна трапеза, не спите ли бре хора!? Laughing
Много ви се радвам на ентусиазма и се надявам да сте тук и при началото на следващия сезон. Hug

# 504
Ооо да, беше безценно това  "Не" от нея Satisfied признавам си, много се зарадвах като го отряза и злорадствах в този момент Smile .Банков сякаш има афинитет да я причаква из болницата я за целувка, я покана за вечеря, я за извинение или за скандал Joy както беше последния път, не знам как не ги чу друг освен Евгения тогава.

Merri_An, аз съм на гости тази вечер, никакво готвене за мен Smiley

# 505
Мери, спестила съм си готвенето за довечера, от мен се иска само да съм красива Grinning

Майче, да, направо бих предположила, че му доставяше удоволствие да я преследва по коридорите Smiley

# 506
  • Кърджали
Кой би предполоил - Банков със всичките правила с които дойде, с "ли4чното няма място в работата" накрая като ученик да я преследва из коридорите и кабинетите

# 507
Кой би предполоил - Банков със всичките правила с които дойде, с "ли4чното няма място в работата" накрая като ученик да я преследва из коридорите и кабинетите
Ох, за мен това беше най-сладкото - че по ирония на съдбата той си заряза всички правила Simple Smile

# 508
Още малко време му трябваше и щеше да излезе човек от него Grinning
Я вижте Пешко под нежните грижи на Галя как се очовечи накрая Sunglasses

# 509
  • София
Мернах някъде, че Вачкова е бил в Нова тв днес и е казала, че в пети сезон ще се случат “много ужасни неща”... Confused

Общи условия

Активация на акаунт