Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Мириел, не подценявай сценаристите Sunglasses Неведоми са възможностите им за смачкване на дадени взаимоотношения, независимо колко безоблачни ни се струват.

Майче, да, и на мен ми е любим този епизод. Както и онзи, в който умря мъжът на Романова - тежък, но много силен като изпълнение.

# 526
Петър и Галя няма за какво да ги скарат. Да Винчи - минало. Професионализъм и реализация - минало. Секс - минало. За какво да се хванат повече?
Предновогодишно не ми се дават такива примери, а и няма да ми подхождат на аватара вече Smiley
Ако нямаше какво повече да им се случи освен щастие щеше да е само ако напускаха сериала. Щом остават то нека не подценяваме фантазията на сценаристите и да подлагаме на съмнение техния професионализъм за силен драматизъм и непрекъснати обрати. А и вече ни дадоха достатъчно жокери, че ще е цяло чудо, ако не се възползват от тях.

# 527
  • Разпиляна във въображението
Възможно е, но се надявам, че ще оставят поне две неща нормални, защото си го заслужиха с 4 сезони мъки. Не очаквам нито при Калин и Наталия, нито при Петър и Галя някакви големи сътресения.

Останалите дават голямо поле на действие по пътя към щастието си.

# 528
Възможно е, но се надявам, че ще оставят поне две неща нормални, защото си го заслужиха с 4 сезони мъки. Не очаквам нито при Калин и Наталия, нито при Петър и Галя някакви големи сътресения.

Останалите дават голямо поле на действие по пътя към щастието си.

И аз не очаквам кой знае какво лошо да се случи при двете двойки. Интересни са ми Борис и Зорница. Щом остават двамата без половинките си, значи трябва да са замислили нещо интересно за тях. Надявам се да е хубаво и не чак толкова драматично, особено за Зорница.

# 529
Надявам се да е хубаво и не чак толкова драматично, особено за Зорница.
На сценаристите много вяра им нямам, но нищо не пречи да дръпна късмет и за нея от новогодишната баница за да е сигурно, че каквото и да й се падне все ще е хубаво Sunglasses

# 530
Честита Нова Година ! ura
Да се запиша и аз,ако отбелязвате в някой регистър за фенове на Банкови,да не ме забравите ,ей  Mr. Green
Моите любими и гледани "n"пъти серии са 30,31,32 ,а не преекспонираната 43!След целувката в спешния,любимият ми момент е разговора им с поканата за театър.Ама толкова сладки са ми там и двамата ,а Вергов е уникален сладур ,когато се страхуваше да не би да е направил нещо ,та го избягва,безценни физиономии прави в този момент!И накрая като застана като истукан и с тържествен глас изрече "Д-р Огнянова,довиждане!",очаквах  и да козирува за почест!С глас съм се смяла на този момент.
И сега малко офф:Обещавам последно,защото участникът във видеото,съм почти сигурна,че няма да има отношение към темата и филма занапред.Но това видео е толкова свежо и усмихва,искам да пожелая на всички така да ви започне годината с усмивки,щури случки и позитивизъм Hug
Скрит текст:

# 531
Честита нова година и от мен! Пожелавам ви здраве и здрави нерви Grinning

Амбър, благодаря за клипчето, чудесно е и докато го гледам, не мога да спра да се хиля Heart

Присъединявам се към твоите предпочитания. 43-ти освен, че някак вече твърде го бяхме изстрадали, на мен винаги ми е бил повече тъжен и безнадежден поради вече намесилата се съпруга.

Докато тези епизоди са много чисти. Моментът с театъра, „ако съм направил нещо”...и го виждаш как му се потят дланите вече, както и после тя като му каза, че приема и неговите щастливи очи, са ми сред любимите.
Аз много обичам и предишния -29-ти, когато умря пациента на Зорница и той отиде да я утеши и после как тя му превързваше раната, а той тайно я следеше с поглед Grinning
И когато при инцидента бяха у тях и той й каза, че сега тя му изпраща смесени сигнали, така й се усмихна, че на нея не й остана друго, освен да си седне обратно на диванчето Grinning

Сега се замислих, че щом почват на шести снимките, поне началото е явно измислено и актьорите ще трябва да поизтрезнеят днес и да почват да учат реплики Grin

# 532
Честита Нова Година! С пожелания за много здраве, повече усмивки и незабравими преживявания!

Нямам цял любим епизод от до, а само отделни сцени от много серии. Единствено в 28 не видях нито една излишна сцена. Всичко беше много добре замислено и нямаше никакъв пълнеж. Пожелавам и на целия екип на сериала здраве и творчески успехи за да продължат да ни вълнуват по същия неповторим начин.

# 533
Честита Нова Година и от мен ! Бъдете здрави, позитивни и усмихнати !
Нова Година, нов сезон, ново начало за Банков и Огнянова, викам аз !
И аз обичам да си преглеждам любимите моменти, само последните серии ги избягам, че ме натъжават.
Видеото с Карамазов и Бахаров е...😂😂😂

# 534
Честита нова година!!! Желая ви много здраве, щастие и много сбъднати мечти. Simple Smile
Надявам се да сте наспали и изтрезнели Smile , аз изтрезнях, но не съм спала изобщо Smiley .

И за мен 28-ми епизод беше най-добрият, просто всяка сцена беше изпипана и като сценарий и като игра, нищо излишно. За сцените на Банков и Зорница в този епизод  няма какво повече да допълня , вие сте  казали всичко-невероятни просто Heart Eyes . Тези на Банков с Виолета и след това с Вяра бяха безценни, физиономиите им като ги прегърна и те се чудеха какво му става Sweat Smile . След това с цялата опашка пред директорския кабинет с всички отишли за нещо да му се оплакват, горкият Банков тогава, а когато Виолета беше там и като му тресна папката върху раната, добре че не беше по-тежка папката Joy .

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 15:04 от maichetoo0o

# 535
  • Другата България
Кой беше 28 епизод? С целувката им ли?

# 536
Кой беше 28 епизод? С целувката им ли?
Това е епизодът, в който той пострада и тя го заши.

# 537
  • Другата България
А този с първата им целувка в спешния кабинет кой е? newsm78

# 538
А този с първата им целувка в спешния кабинет кой е? newsm78
Целувката в спешния е в 30 еп.

# 539
И в 28 тя го целуна за първи път, но беше друг вид целувката.
Обещания късмет от баницата за Зорница беше съвсем очакван - “Годината ще те омае, любов около теб витае”.

Общи условия

Активация на акаунт