Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Ели, те тия моменти няма да запълнят и два епизода сигурно Grinning
Реално, с изключение на няколко епизода, които бяха проблясъци, в останалите имаше по две минути хубави моменти. Ние затова така лесно си ги припомнихме Grinning

Биляна, тази снимка е много хубава Heart А имаше една нейна, правена от професионален фотограф, черно-бяла, на която се смее, веднъж я мернах и така и не мога да я открия отново.

# 586
Ели, ние пишем за любимите моменти, че ако започнем с гадните ще стане стената на плача тук Joy

Fairy, да нямаш предвид тази :
Скрит текст:
Да не е тази тогава:
Скрит текст:
Още по-хубава е като се усмихва Heart

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 11:44 от maichetoo0o

# 587
Не, майче, въпреки че и на тази е хубава. На онази се е подпряла на ръцете си, като да е полегнала.

# 588
Ето, открих я Simple Smile

# 589
  • Някъде на път....
cheers УСПЕШНА НОВА ГОДИНА ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !
Като чета размислите за хубавите моменти  в сериала , имам чувството ,че съм гледала друг филм  newsm78
Така е , когато правиш и нещо друго , а  телевизорът е само фон .
Дано да ни изненадат по-приятно в сезон 5  Praynig Peace

И аз очаквам сезон 5 да е доста по-позитивен! Hands Plus1

# 590
Новата корица на сп. Eva с Диана - http://www.eva.bg/article/33401-V-EVA-prez-yanuari

# 591
Снимката за корицата, с този вълк на врата, е много нелепа.

# 592
  • Разпиляна във въображението
Все едно го е убила.  Stop

# 593
Не знам за снимката, обаче Диана е уникално красива жена. Heart Eyes

# 594
На мен корицата ми харесва, Simple Smile  прекрасно животно, Диана е много красива .
Черно-бялата снимка ми е фаворит Heart много нежно излъчване има на нея.
Скрит текст:

# 595
Shocked Това е много страшно ! Не знам как се е навила на тази снимка  #Crazy !

# 596
На мен тази ми е фаворит :

Скрит текст:

# 597
Намирам, че снимката на корицата ни показва, че е смело момиче, но не пресъздава любовта й към вълците.
За мен на всички снимки е красива, но въпреки всичко не разбирам защо това така лъчезарно момиче зорлем го правят да изглежда по-тъжно, по-угрижено и по-мрачно.

# 598
Ралица я знам и ценя отдавна, но Диана е моето откритие чрез този сериал. Има огромен потенциал и дали ще го развие максимално си зависи само от нея. Да намери баланса между всичките си хобита и да вложи повече усилия там където е най-добра. Знам колко време отнема рисуването, а Буковска спомена, че напоследък е спала средно по 4 часа подготвяйки се за снимките за да успее да прецизира всеки детайл. Не казвам, че по-младото поколение е по-разпиляно или по-мързеливо, а че за да постигне успехите на Буковска или Вергов са нужни целеустремени огромни усилия в допълнение на природните заложби. Дано успее да постигне подобно съвършенство. Ще бъде истинско удоволствие за публиката.
ПС: Гледам, че започна да се пренаселва с красиви снимки и аватари и започвам много да се отплесвам та не успявам да следя текста между тях.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 14:51 от Анонимен

# 599
Няма как да остави едното или другото. Рисуването е вътрешна потребност и то е част от нея, едва ли може просто да го забрави. В интервюто си казваше, че два месеца не е рисувала покрай снимките на сериала и звучеше като да й е било тежко от това. Така че явно ще се опитва да ги съчетава нещата.
Иначе, в разговора ни тя ми каза точно това - че всичко става с цената на много безсъние.  Понеже снимките отнемат целия ден, се е налагало да пише и рисува нощем. Та мързеливи младите не бих ги нарекла, по-скоро жадни да вземат от всичко по много.

Общи условия

Активация на акаунт