Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 103
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • 221B Baker Street
Като ще вкарват нови герои и лица в сериала, да вземат и Христо Шопов да пуснат, че ми се гледа... Тъкмо ще си го припомним в "Дървото на живота"... А и ще е интересно, с Наум младши... Simple Smile

# 571
Сигурно е така, Амбър, но толкова много избягване не знам дали не създава обратен ефект. Щото чак пък такова бягане като дявол от тамян, недай Боже някой да види нещо с тях двамата....в крайна сметка едва ли е първата, с която го спрягат. И като е сложил такава снимка, аз наистина не мога да разбера, дори и да има спекулации, толкова ли не могат просто и с ясни думи да кажат -няма такова нещо, просто колеги сме, какво слагат, пък трият, пък не знам си какво....
Да, това може да е нож с две остриета, трябва да са наясно какво се пише за тях. Предполагам очакват това просто да отмине, без да коментират каквото и да е било по въпроса. Но това може да доведе до подклаждане на огъня, отколкото до потушаването му. Когато питаха Диана за целувките с него, на мен ми изглеждаше да й е неудобно да отговори, все пак тя  умно и находчиво избегна въпроса като каза, че знае само как героя му се целува.

Само да не "дарят" Наталия с една следродилна депресия, че аз ще се депресирам  Smile

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 01:17 от maichetoo0o

# 572
Не знам какво им е удобно или неудобно, ама има много актьори, които ги спрягат, че са двойки, тях самите също са ги или ще ги спрягат и с други и чак толкова драматизъм не виждам защо се вкарва. А при тях го има. Което, както казах, на мен лично ми е по-подозрително от една обща снимка, публикувана в инстаграм. Както и да е, живи и здрави да са, за мен е все едно каква е истината.

# 573
Като ще вкарват нови герои и лица в сериала, да вземат и Христо Шопов да пуснат, че ми се гледа... Тъкмо ще си го припомним в "Дървото на живота"... А и ще е интересно, с Наум младши... Simple Smile
Тук вече се дадоха наскоро предложения да го видят и него до Наум. Преди седмица го гледах в два филма, които бях пропуснал "Следвай ме!" и "Love.net". Много добре му пасваше ролята на психотерапевт и хирург. Със сигурност добре ще се впише в Св. Кирил с този опит в медицинските роли.

# 574
Не знам какво им е удобно или неудобно, ама има много актьори, които ги спрягат, че са двойки, тях самите също са ги или ще ги спрягат и с други и чак толкова драматизъм не виждам защо се вкарва. А при тях го има. Което, както казах, на мен лично ми е по-подозрително от една обща снимка, публикувана в инстаграм. Както и да е, живи и здрави да са, за мен е все едно каква е истината.

Според мен от толкова криене, отбягване и отричане винаги излиза нещо. Поне на мен ми изглежда още по-подозрително. Иначе няма да ги притеснява да говорят открито за това без притеснения и недомлъвки, пък било то дори и да го отрекат веднъж завинаги. Не казвам, че са заедно непременно, но знае ли човек. Предвид показаното от тях на екрана и тази химия, не е изключено нещо временно да е било. Както казваш обаче да са живи и здрави хората, няма как да знаем истината. Wink

# 575
На мен ми е по-подозрителна близостта му с Карамазов, но избягвам да мисля за това, че ме е яд.

# 576
В предишния сезон до последно вярвах в сценаристите, те обаче отказаха да оправдаят доверието ми Smiley
Сега пак ще им дам кредит на доверие, пък да видим колко време ще им отнеме, за да го пропилеят Satisfied Сега вече очакванията ми ще са занижени до степен да се надявам поне да свърши щастливо Grinning

Яница, лошото е, че схемата им е такава, че ако дадат почивка на Зорница, това означава да не я гледаме, щото ще са твърде заети да раздухват другите драми. Така че нека има и около нея драма, но умерена. Както казах и преди, ако някой готин нов лекар се върти покрай нея и я ухажва, а тя се съпротивлява, защото още си обича магарето, на мен ще ми е достатъчна драма Grinning

yahoo, колкото пъти погледна аватара ти, толкова пъти се ухилвам, заразителен е Smiley

За сценаристите май няма такова понятие като умерено и то особено в драмата. Grinning Очаквам пак да я завихрят в големи количества. И току виж някой готин лекар се завъртял покрай Зорница и почне лека полека да й влиза под кожата, и те върнат Банков да й размъти главата. Тогава хем ще си имаме нов любовен триъгълник , хем пак голяма драма. Grinning

Аватарът и мен много ме кара да се усмихвам всеки път като го видя. Smile Тази Диана ми е удоволствие да я гледам. Heart

# 577
  • Разпиляна във въображението
ЧНГ!

Следвам и Дария и Ралица и са ми много сладки.

# 578
  • тук, на мястото си
Името на Вергов го спрягахме доста миналата година и накрая го поканиха в сериала.  Сега да вземем да си харесаме някой друг за директор на "Св. Кирил", някой който ще се вписва добре до Ненева (Недева).

# 579
Ама да е някой чужденец.  Whistling

# 580
Честита Hова година!
Cнощи чак сънувах кои нови артисти влизат в сериала  Joy Hе помня подробности, но се ядосвах, на сън, колко скучен се очертава сезона  Joy
Aко продуцентите се ръководят от спряганите имена, да се запиша и аз с искане за Христо Шопов  Crazy Kакто и за Вергов  Party (и една скоба за "Дървото на живота", бях забравила, че там ще видим в роля и сценаристката Христина Апостолова Simple Smile )
За Юлиан Вергов в живота съм почти сигурна, че си е семейството. Hяма да раздухвам клюки къде съм ги виждала, може и някаква отворена връзка да имат, може и въобще да не е така, но мисля, че са заедно с майката на дъщеря му. А С Диана на екран имат страшна химия, но в живота, при двадесет години разлика, не мисля, че може да си дадат нещо повече от една страст.  Hа това младо и хубаво момиче тепърва му предстои да създава семейство, така че предпочитам да я виждам с някой друг. В сериала, обаче, да се връщат и двамата  Laughing
Дария Cимеонова има ли личен профил във фейсбук или само официалната страница?

# 581
На мен ми е по-подозрителна близостта му с Карамазов, но избягвам да мисля за това, че ме е яд.
Оу, аз пък в това отношение нямам притеснения, човек пък да няма приятели мъже, егати.
Обаче ето, той си приятелства с него и хич не му пука какви снимки пускат и хората какво говорят. Обаче с Диана - не, сакън някой да не каже нещо.
Въпреки това, и аз като Злати съм на мнение, че по-скоро всичко е спекулация. Изглеждат твърде различни, а и като им следиш соц.мрежи, някак виждаш, че вървят в съвсем различни посоки. Но явно добре играят, щом толкова размисли предизвикват Grinning

Злати, аз само страницата й намерих, но не съм и търсила много.

# 582
Нищо подоздрително няма. Приятели са само. И понеже ревниво си пазят личния живот, все са на снимки заедно. От там им излезе прозвището приятелките, съвсем шеговито.

Ето една Диана за разкош:

Скрит текст:

ПП Забравих: Честита 2018 година! Да е здрава и сговорна!

# 583
Честита Hова година!
Cнощи чак сънувах кои нови артисти влизат в сериала  Joy Hе помня подробности, но се ядосвах, на сън, колко скучен се очертава сезона  Joy
Aко продуцентите се ръководят от спряганите имена, да се запиша и аз с искане за Христо Шопов  Crazy Kакто и за Вергов  Party (и една скоба за "Дървото на живота", бях забравила, че там ще видим в роля и сценаристката Христина Апостолова Simple Smile )
За Юлиан Вергов в живота съм почти сигурна, че си е семейството. Hяма да раздухвам клюки къде съм ги виждала, може и някаква отворена връзка да имат, може и въобще да не е така, но мисля, че са заедно с майката на дъщеря му. А С Диана на екран имат страшна химия, но в живота, при двадесет години разлика, не мисля, че може да си дадат нещо повече от една страст.  Hа това младо и хубаво момиче тепърва му предстои да създава семейство, така че предпочитам да я виждам с някой друг. В сериала, обаче, да се връщат и двамата  Laughing
Дария Cимеонова има ли личен профил във фейсбук или само официалната страница?

Някой беше писал в една съседна тема, че ги е виждал с жена му да излизат заедно от дома им, може би си живеят заедно все пак.

# 584
 cheers УСПЕШНА НОВА ГОДИНА ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !
Като чета размислите за хубавите моменти  в сериала , имам чувството ,че съм гледала друг филм  newsm78
Така е , когато правиш и нещо друго , а  телевизорът е само фон .
Дано да ни изненадат по-приятно в сезон 5  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт