Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 093
  • 746
  •   1
Отговори
# 600

ПС: Гледам, че започна да се пренаселва с красиви снимки и аватари и започвам много да се отплесвам та не успявам да следя текста между тях.
Ами тъй ще е,като видяхте от мен  tooth
Veracruz ,на твоят аватар ми е любимата снимка  Heart Eyes

# 601
  • Другата България
И на мен тази снимка като че ли ми допада най-много от всичко видяно.

# 602
И моята първа мисъл беше да си избера една от многото им снимки заедно, но като знам как шеговито ми се разминават желанията с аватарите предпочетох Диана да е сама и дори да е в обратна посока с този на Амбър. Ако им е "писано" един ден може и да са в една посока Smile
Veracruz е по-смела и предизвиква съдбата. Дано има повече късмет от мен с аватарите Hands Pray

# 603
И моята първа мисъл беше да си избера една от многото им снимки заедно, но като знам как шеговито ми се разминават желанията с аватарите предпочетох Диана да е сама и дори да е в обратна посока с този на Амбър. Ако им е "писано" един ден може и да са в една посока Smile
Veracruz е по-смела и предизвиква съдбата. Дано има повече късмет от мен с аватарите Hands Pray

Ох, дано !
Обаче досега не са се оправдали очакванията ми, да не кажа, че бях крайно разочарована накрая.
Да вземат да ги съберат в първи епизод на пети сезон, та да мирясам.
После, ако искат в Зимбабве да го пратят Simple Smile

# 604

Аз съм много раздвоена коя ми е любимата тяхна снимка. Тази от аватара на Veracruz или тази по-долу Heart
Скрит текст:

# 605
И тази,и тази Two Hearts
Но на първата тя е усмихната ,а той е с уникален поглед,та...по -въздействаща ми е !

Обаче,сега като гледам по-дълго и си мисля,такава нежност струи от тази снимка,втората ,де Simple Smile
Ох,не знам и двете са ми любими!

# 606
Имате ли представа защо наистина се усещаше химия между тях двамата на екрана, докато при другите двойки не е така - особено зле беше положението при Биляна и Александър?

# 607
Аз мисля,че заслугата е най-вече на Вергов,той просто си го може!Но пък Диана и тя не му отстъпваше,стане ли въпрос за целувки:)

# 608
А, Амбър, видя ли, и аз съм така Grinning На първата тя е щастлива и усмихната, той изглежда като доволен котарак, който си е хванал плячката и сега на драго сърце я оставя да му се катери по главата.
На втората има толкова любов и нежност, сякаш тя му се е доверила напълно, а всичко, което той иска, е да я закриля... категорично не мога да избера измежду двете.

Филаделфия, за мен е сбор от много неща. Добри актьори, добре замислени сцени, чисто визуално добър подбор на двамата, подхождаха си много, в самите хора има много огън и не е трудно при подходящи условия да го изкарат на показ...
Амбър, не знам, за мен заслугата е и на двамата. Я си представи, че трябваше да се обичат с Луиза Григорова, дали щеше да я има тази химия? Wink

# 609
  • тук, на мястото си

Ох, дано !
Обаче досега не са се оправдали очакванията ми, да не кажа, че бях крайно разочарована накрая.
Да вземат да ги съберат в първи епизод на пети сезон, та да мирясам.
После, ако искат в Зимбабве да го пратят Simple Smile

Аз предпочитам Банков да се върне към петнадесета серия като хирург. През това време жена му си е заминала и той вече е свободен,  женят се и накрая на сезона Зорница забременява. Може и да няма шести сезон. Ако искат непременно нещо да им се случва, то може майка и на Зорница да се разболее или нещо подобно, но те двамата заедно посрещат проблемите.

# 610
Между Kалин и Hаталия също има много добра химия.
Добрева и Тасев също ми харесват заедно. Луиза ми стоеше добре и до пациента, автомобилния състезател, по който имаше залитане.
А Биляна и Александър, те дори визуално не си пасват. Hа моменти имах чувството, че нейната глава е два пъти по-голяма от неговата. А и играта й ми идваше малко изкуствена.

# 611
При Биляна е бил по-труден избора вероятно защото тя трябваше да бъде поделена и с Калин и с Александър. Те са толкова различни, че няма как лесно да намерят такава актриса и компромиса им се видя колко е неудачен. С Калин някак ставаше, но със Сашо нищо не им се получаваше добре заедно съвсем не само защото беше по-едра от него.

# 612
А Биляна и Александър, те дори визуално не си пасват. Hа моменти имах чувството, че нейната глава е два пъти по-голяма от неговата. А и играта й ми идваше малко изкуствена.

И аз така мисля. Те не си подхождаха и не можаха да ни пресъздадат голямата любов и страст, която се усеща при другите двойки. Много скучни и безинтересни бяха, нямаше тръпка между тях.
Дори в началните епизоди Биляна стоеше по-добре до Калин, отколкото с Алекс.

# 613
И двете снимки са прекрасни, но излъчват различни неща и е трудно да се избере. Първата е по-весела, закачлива някак Heart Eyes , аз сякаш клоня към черно-бялата, описва без думи тяхната история-любовта, нежността, доверието и безнадежността накрая. Heart

За мен двойките с най-добрата химия са Банков-Огнянова и Калин-Наталия-подбрани са много добре да си отиват визуално, играят чудесно, добър сценарий и режисура. Heart Heart Eyes , като заслугата е главно на актьорите, без значение колко са талантливи, няма ли я химията между тях трудно ще е да убедят зрителя в любовната си история.

# 614
Наталия и Калин и аз ги харесвам много, те двамата ужасно си отиват по излъчване и темперамент.

Вяра и Боби са ми някак...да, сладури са, но не могат много да ме трогнат. Подхождат си, но чак химия не усещам.

Общи условия

Активация на акаунт