Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Кърджали
В черно-бялата снимка има толкова нежност, че аз повече клоня към нея.

# 616
Ох, и тази снимка много ми харесва. Толкова естествено се е опряла на него  Heart Eyes
Скрит текст:

# 617
Черно-бялата снимка на мен ми е много любима. Heart Даже съм си я сложила на десктопа на компютъра, пасва идеално.Grinning

# 618

Ох, дано !
Обаче досега не са се оправдали очакванията ми, да не кажа, че бях крайно разочарована накрая.
Да вземат да ги съберат в първи епизод на пети сезон, та да мирясам.
После, ако искат в Зимбабве да го пратят Simple Smile

Аз предпочитам Банков да се върне към петнадесета серия като хирург. През това време жена му си е заминала и той вече е свободен,  женят се и накрая на сезона Зорница забременява. Може и да няма шести сезон. Ако искат непременно нещо да им се случва, то може майка и на Зорница да се разболее или нещо подобно, но те двамата заедно посрещат проблемите.
Аз само бих заменила умрялата му жена с това да се е възстановила напълно и да са се разделили, щото не са успели да преодолеят смъртта на дъщеря им. Иначе сценарият ти е префектен Grinning

# 619

Аз съм много раздвоена коя ми е любимата тяхна снимка. Тази от аватара на Veracruz или тази по-долу Heart
Скрит текст:

Аз съм за тази !

# 620
Ето и още една готина тяхна снимка. Heart Eyes Щеше ми се да ги виждаме по-често така във филма.

Скрит текст:

# 621
  • тук, на мястото си
Това според мене е от снимачната площадка при повторението на някой дубъл.

# 622

Да, това е очевидно. Просто снимката се е получила доста добре. Двамата явно се забавляват доста, докато снимат. Blush

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 19:39 от yanitsa.s

# 623
Ехееее, няма епизоди и пак сте изписали бая! Аз да попитам откъде ги взимате тия снимки в голям размер... таковата за декстопа Blush най-вече черно-бялата, тя ми е любима!
Ох, че са готини тия двамата беееее, не мога да им се нагледам!

# 624
Ехееее, няма епизоди и пак сте изписали бая! Аз да попитам откъде ги взимате тия снимки в голям размер... таковата за декстопа Blush най-вече черно-бялата, тя ми е любима!

Аз просто си я изтеглих от фейсбук, не съм я търсила специално в голям размер. И като си я сложих си пасна идеално като големина.

# 625
  • Варна
Fairy Hug Heart
Всяка моя мисъл, ти си я написала! Затова не пиша, ти казваш това което аз искам да кажа, благодаря ти Kissing Heart

# 626
Това е от въпросната фотосесия, от която размятаме снимки цял ден Grinning явно са се забавлявали доста.
Иначе тая фотосесия са я правили по време на снимките на епизода с хокеиста.
Норичка Hug

# 627

Аз просто си я изтеглих от фейсбук, не съм я търсила специално в голям размер. И като си я сложих си пасна идеално като големина.

Благодаряяяяяяяя, намерих яяяяя!!! Heart Eyes

# 628
Дайте сега да направим една класация,за най-готин аватар Grinning
Само ,че аз трябва водя първенството,как мислите ?Grinning

# 629
Дайте сега да направим една класация,за най-готин аватар Grinning
Само ,че аз трябва водя първенството,как мислите ?Grinning

Ти ще си председател на журито Wink

Общи условия

Активация на акаунт