Той иска развод

• 36 007
  • 269
  •   1
Отговори
# 210
Казах на братята ми, хубаво ми е да усещам, че са твърдо зад гърба ми, приятелките ми също. Притеснявам се за родителите си защото много много ще ги разочаровам и огорча. Знам, че ще застанат зад мен, но съм сигурна, че ще ме обвиняват, че съм разбила брака си.
Аз пък съм сигурна,че няма да те обвинят за каквото и да е.Явно този мухльо ти е внушил,че си виновна за ситуацията.Радвай се,че се махаш и  няма да го видиш повече.Такива отровни отношения в името на това какво ще кажат хората са безумие.Разводи има от много-много години,не е нещо,което родителите ти да не са виждали.Според мен ти е по-скоро жал за теб самата и не виждаш,че всъщност се спасяваш,като го оставяш този.Ще се справиш,ще видиш!

# 211
Казах на братята ми, хубаво ми е да усещам, че са твърдо зад гърба ми, приятелките ми също. Притеснявам се за родителите си защото много много ще ги разочаровам и огорча. Знам, че ще застанат зад мен, но съм сигурна, че ще ме обвиняват, че съм разбила брака си.

Как?
Спестяваш ли нещо?
Ще кажат, че всяко семейство има проблеми. Защо сме се отказали, защо толкова лесно сме оставили да приключи всичко, нали много сме се обичали и сме искали да се женим... Със сигурност съм допуснала грешки от битов характер. Но съм била вярна, винаги съм му била опора и приятел, грижела съм се да се чувства уютно, обичан и ценен. Казвал ми е какво не ми харесва, опитвала съм да го променя колкото мога. Повече не знам какво можех да направя за да не се чувства " нещастен"...

# 212

Как?
Спестяваш ли нещо?
Ще кажат, че всяко семейство има проблеми. Защо сме се отказали, защо толкова лесно сме оставили да приключи всичко, нали много сме се обичали и сме искали да се женим... Със сигурност съм допуснала грешки от битов характер. Но съм била вярна, винаги съм му била опора и приятел, грижела съм се да се чувства уютно, обичан и ценен. Казвал ми е какво не ми харесва, опитвала съм да го променя колкото мога. Повече не знам какво можех да направя за да не се чувства " нещастен"...

Ти им кажи, истинската причина за раздялата- че той иска да ходи с други жени. Ако и за това обвинят теб - лошо.
Колкото до манипулациите му - не ми се коментира. Или харесваш някой с недостатъците му или си тръгваш да търсиш съвършения човек. Ама такива няма, всеки си има кусури.
Имах един приятел, ама за кратко. Почна да ми се дразни, че слушам странна за него музика - рок, кънтри, класическа. Искал като него чалга. Аз не подозирах, че слуша такава. Та му казах, че той трябва да спре чалгата ако иска да сме заедно  Laughing
Срещала съм хора, които от зор да се харесат си променят вкусовете и почват да слушат музика, която не харесват или да гледат предавания, които не харесват. Но такива хора не уважават себе си.

# 213
Той беше видял, че пиша във форума. Сега каза, че го е намерил и е чел малко. Не е доволен от вашите коментари. Чудя се дали няма да си направи регистрация, за да ви отговаря Trollface

# 214
  • Испания
Започне ли някой с претенции към другия, работата е загинала.

Като студентка имах приятел, който "се осмели" да ми каже да не обличам едно пончо, което бях сложила, защото не му било харесвало. Помислих, че се шегува и се засмях. Но той каза /беше дошъл да ме вземе от квартирата, в която живеех, и бях вече на вратата, готова за излизане/, че няма да ходим никъде, ако не го сменя. Тогава отговорих: "Сега много бързо се обръщаш кръгом, тръгваш по стълбите надолу, мноооооого бързо изчезваш и забравяш пътя насам". После прави циркове, накара майка си да дойде от 400 км, за да ми обясни колко много синът ѝ ме бил обичал, донесе пръстен, който бил купил, за да ми направи предложение за брак. Но аз бях категорична. Ще ми казва той на мен какво да обличам!

Stronger and Happy, много ти благодаря за милите думи.

Той беше видял, че пиша във форума. Сега каза, че го е намерил и е чел малко. Не е доволен от вашите коментари. Чудя се дали няма да си направи регистрация, за да ви отговаря Trollface

Боже, Боже!

# 215
Хахахахаха, това означава само, че не е доволен от действията си. Да заповяда, да си каже нещата от камбанарията.

# 216
  • Варна
Да си направи бе! Чакаме го.

# 217

Е, то оставаше и да е доволен. Какво очаква? Аплодисменти!
Ами да заповяда, ако му стиска.

# 218
И защо мислите ,че трябва да влезне с идеята да се сражава с мненията които го постявят в ролята на безсърдечен демон. Не е ли по добрия варянт да прочете мненията само на авторкята и да си направи равносметка на всичко......да разбере че я боли от факта че ще го загуби и най-вероятно не му е казала. Да погледне и той като съдник в тази тема та дори съдейки и себеси. Мисля че трябва да пуснат тая тема в техния 5годишен форум и и да хвърлят ножове обиди откровения прошки и съвети единствено през призмата на собствените си отношения и емоции. Защото най обективните мнения ще са само техните. Аз категорично заснавам зад мнението че трябва да спасят това семейство и то не защото единия ще е обиден или наранен а защото семейството е нещо свято и е нещо градивно което трябва да се пази та дори от нас самите.

# 219
  • Испания
Като гледам: регистрирал си се, за да пишеш в тази тема. Да не би ти да си онзи?

# 220
И наистина се радвам ,че е влезнал в темата та наред с всички негативи да види и мнения като моето ......макар и изглеждащи нелепи в очите на повечето. Та прочитайки го да осъзнае че има човек до себеси който го обича и е решен да споделя живота си с него. Изводите  мислите и решенията оставям на на него.

# 221
Не, илия е много смирен и приветства изневери и всякакви ужасии, стига да е женен.

# 222
Ами не не съм. Аз съм човек с две прекрасни деца и зарязан по същите "непреодолими" причини. Просто давам моето мнение което съм наясно ,че може да не е одобрено, но поне е изказано.

# 223

Как?
Спестяваш ли нещо?

Как ще обвиняват теб и аз не разбирам, като им кажеш- мъж ми има нова тръпка, каза ми че иска да е щастлив, но без мен...
Няма да празнуваме заедно празниците, защото аз не мога да се правя че нищо не ми е казал и нищо не е станало,
а ми казва, че не иска повече да бъде с мен...
Ако настояват, че той е супер, а ти не си добре... Кажи простичко... Какво предлагате?... Аз се чувствам унизена..
Искате да си мълча ли? Понеже е празник- да му позволя да си пробва и решава зад гърба ми... и за сметка на моето щастие...докато се чувствам унизена и предадена...
Дори и родителите ти да са тотално тралала (а не останах с такова впечатление от думите ти, а само че ТИ се притесняваш от техните коментари) - няма да ти кажат в прав текст..- Да, маминото, татиното...изтърпи си унижението за празниците и каквото той реши после... Остави го той да те изгони...като си доведе другата...

# 224
Не, илия е много смирен и приветства изневери и всякакви ужасии, стига да е женен.
Не не ги приветствам защото най-добре зная какво е чувството. Но това са неща които ги е имало много преди нас и ще ги има и много след нас. Друг е въпроса ,че да простиш не е еквивалент на примиряване с факта.

Общи условия

Активация на акаунт