Детско влакче с пушек- упътване

• 1 236
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам дали някой е купувал детско влакче с пушек? Ние купихме, но незнам от къде се налива вода за да се образува пушек. Сложна работа се оказа Simple Smile

http://mirtrading11.com/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%87%D0%B5%20% … D0%BB%D1%81%D0%B8

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 21:18 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Преди врме на сина ми му бяха подарили влакче с пушек, но никъде не сме наливали вода. Сигурна ли си, че на вашето трябва?

П.П. Пушекът миришеше доста неприятно, не го пускайте в спалня.

# 2
И ние имаме такова влакче. Пуска пушек, движи се на посоки и издава реалистичен звук и свети. Детето не го хареса, плаши се от него. Не се налива вода. Пуши си на друг принцип (батерии). И наистина има малко силна миризма, като на ароматизираща пръчка. Не бих казала, че е баш неприятна, но е съмнителна.

# 3
Благодаря Ви, не съм сигурна, че се сипва вода. Мъжът ми така предположи. Когато го пуснахме да го пробвахме не излезе никакъв пушек и затова така решихме Simple Smile

# 4
  • София
Благодаря Ви, не съм сигурна, че се сипва вода. Мъжът ми така предположи. Когато го пуснахме да го пробвахме не излезе никакъв пушек и затова така решихме Simple Smile
Късметлии Smile Аз страшно се дразнех на пушека и повтарях като мантра "А дано се развали, а дано се развали"... Smile Шегувам се, де, пуснете и изчакайте малко.

# 5
Може да сте улучили дефектен влак - те са си китайски Grinning. Като го пуснеш не започва веднага да пуши. Трябва да се раздвижи малко (едно 30-40 сек).

Общи условия

Активация на акаунт