Звездни компромати - част 347

• 114 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Моля ви, уточнявайте за кое Деси става въпрос, че много се навъдиха в последно време. Simple Smile
А туй Деси е а битер слониците с по амнайсе месеца бременност. Чак ми е мъчно да я гледам. Да взима пример от Курникова. Евала на жената!

# 196
Като стана въпрос за филми да кажа каква велика тъпня гледах.  Уж награждаван, със звезди, с добър рейтинг, е няма такава безмислица.
"Майка" е филма.  Пълна загуба на 2 часа от живота ми. Да ги бях проспала.

И аз пуснах този филм онзи ден и заспах на средата. Чудих се дали да го догледам! Grinning

# 197
Еее може ли такива грозни думи за бременна жена от жени?! Дебела, слаба - бременна е! Ще отслабне и ще си е пак хубава, защо така злобно? Една качва 12 друга 42 кг. Важното е да са живи и здрави майката и бебето.

# 198
Много съм съгласна с теб!! Как може такова отношение не знам, а уж трябва да сме толерантни с останалите жени.

# 199
  • София
На мен ми хареса Десислава, красива е, отива й бременността.

Ама тя по времето на "Като две капки вода" тази година бременна ли беше? Че това беше преди седем месеца, струва ми се много отдавна.

# 200
Е, точно затова споменах, че ми се струва бременна от 1 година! Даже имам чувството, че тия капки бяха по нова година... Rolling Eyes Нищо не съм споменала за вида ѝ, нито пък имам претенции към него. Всеки може да си дебелее колкото си ще. Аз също!

# 201
Като стана въпрос за филми да кажа каква велика тъпня гледах.  Уж награждаван, със звезди, с добър рейтинг, е няма такава безмислица.
"Майка" е филма.  Пълна загуба на 2 часа от живота ми. Да ги бях проспала.

И аз пуснах този филм онзи ден и заспах на средата. Чудих се дали да го догледам! Grinning
Догледай го. Да не се чувствам като единствената прецакана.😁😎

# 202
Моля ви, уточнявайте за кое Деси става въпрос, че много се навъдиха в последно време. Simple Smile
А туй Деси е а битер слониците с по амнайсе месеца бременност. Чак ми е мъчно да я гледам. Да взима пример от Курникова. Евала на жената!

Е как ще я сравняваме с професионална спортистка? Освен това за Десислава е втора бременност, а и е 15см по-ниска.
Харесвам Курникова, но няма и една снимка бременна, та не съм напълно сигурна дали тя е родила.

# 203
Аз въобще не визирах дали е дебела или не, а че имам чувството, че е бременна от 2 години, затова и я сравних с Курникова. Ей я на, никой дори и не разбра, че е бременна, а излезна само със съобщението за раждането.

# 204
  • Пловдив
Всъщност за Деси се разбра, че е бременна след като свърши "Като две капки вода", дори и тогава имаше отричане, значи официално знаем от юни (капките свършиха на 25 май). Нормално време за бременност Simple Smile

# 205
  • На ръба..
Чааак сега се записвам в темата /какъв срам/.

J Lo с любимия на пазар
Скрит текст:

Марая Кери и тя с любимия си
Скрит текст:

Чарлийз Терон, така зачервена предполагам на някакви процедури е била.
Скрит текст:

Възлюбената на Бен Афлек.оооще се чудя какво видя в нея.
Скрит текст:

# 206
От българското по-хубаво няма, ама друг път:

https://www.skandal.bg/bg/vizhte-elhata-v-sofiya-posle-tezi-v-lo … h-vilnyus-snimki/

# 207
Никога не съм виждала по-грозна елха от тази във Вилнюс.
Всъщност това не е елха, а купол на цирк.

# 208
Никога не съм виждала по-грозна елха от тази във Вилнюс.
Всъщност това не е елха, а купол на цирк.

И на мен ми изглежда ужасно тази във Вилнюс. Харесах тази в Манхатън.

# 209
Ела виж нашата служебна елха... Grin Има по-грозна от тази пред НДК със сигурност!
Тази във Вилнюс... не е елха. Трафалгар и Манхатън са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт