Звездни компромати - част 347

• 114 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
В тоя дух на мисли - смаях се колко невъзпитан филм е "Сам вкъщи". Нали го пускаха по телевизията тия дни и го гледахме семейно. За първи път го гледам като възрастен човек. И никак не ми хареса.

# 181
  • До морето
В тоя дух на мисли - смаях се колко невъзпитан филм е "Сам вкъщи". Нали го пускаха по телевизията тия дни и го гледахме семейно. За първи път го гледам като възрастен човек. И никак не ми хареса.

"Няма да ме хванете,ГОЛЕМИ, ТЪПИ, ПРЕСТЪПНИ баламурници!" - синът ми го повтаря вече цяла седмица, с натъртване на всяка дума! 😁😁😁

# 182
Като стана въпрос за филми да кажа каква велика тъпня гледах.  Уж награждаван, със звезди, с добър рейтинг, е няма такава безмислица.
"Майка" е филма.  Пълна загуба на 2 часа от живота ми. Да ги бях проспала.

# 183
Това на Алмодовар ли беше?! Той е... хахо. Нищо чудно, че не ти е харесал филма. Прехвалени хора, филми, идеи... не ги разбирам, не се и старая.
Аронофски бил. Същата история...

# 184
И аз си казах, че сигурно съм много тъпа щом не разбрах дълбокия замисъл на филма, ама на. Предпочитам филми със серийни убийци. 😁

# 185
  • Варна
Десислава
Скрит текст:

# 186
Парис Джаксън и грозните ѝ тату-та.

# 187
  • Mediterraneo
Боже, Десислава бременее заедно със сестра ми, която в сравнение с тази снимка, изглежда в 3 месец бременна... Огромна е станала! А й остава около месец някъде, мисля.

# 188
  • вятър в маслините, вятър над хребета
и красиви крачета

# 189
Боже, Десислава бременее заедно със сестра ми, която в сравнение с тази снимка, изглежда в 3 месец бременна... Огромна е станала! А й остава около месец някъде, мисля.
Аз пък имам чувството, че е бременна от 1 година вече Tired Сигурно знаем за бременността и от мига на зачеването, затова ми се видя така безкрайна. Mr. Green

Мога да преглътна татусите на Парис, ако спре сега. Иначе пък е страхотна!

# 190
„Майка” не е на Алмодовар и филмите ну не са претенциозни или трудносмилаеми. Е има си откАчени герои, ама...

# 191
Да, видях, че не е на Алмодовар и го написах отдавна. Нали не е необходимо да ги виждам по твоя начин тези филми? Rolling Eyes Така ги възприемам и ничие различно мнение няма да промени моето. Ако ти е по-удобно да смяташ, че съм тъпа и затова са ми претенциозни, и трудно смилаеми, така да бъде.

# 192
Не го видях, да се застрелям ли? И не мога да си кажа мнението ли? Ти си казваш твоето, аз моето, пък кой е умен и прост е отделна тема, нямаща връзка с разговора..

# 193
Е, как пък не го видя като е в същия пост. Ако искаш се застреляй, не е моя работа. Можеш. Нали си говорим. Mr. Green
Иначе, гледам да те улесня да не се напрагяш, затова ти предложих да ме мислиш за каквато си искаш.

# 194
Айде споко, утре вече е работен ден

Общи условия

Активация на акаунт