Звездни компромати - част 347

• 114 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е та това не е само нейно мнение.
Тя просто се е осмелила по най-директния за тях начин да изрази отношението на цялата им елитистка расистка клика. И въобще да покаже едни доста трайни нагласи във Великобритания, която още си се изживява като Велика Британия - Брекзит даде много ясно да се разбере това.

Няма да й е лесно на Маркъл, но не знам защо си мисля, че ще издържи Simple Smile.

# 166
Върви един исторически сериал по НВО, мъж ми го гледа, за мен е тотално зверство... Не мога да понеса подобни ужаси, но какво е чудо в Англия и какво са правили големите родове за престола, просто не е истина! Те са отвратителни хора... способни на всичко, което можете да си представите!

# 167
Абсолютно целенасочено и расистко е слагането на точно това бижу.

Бащата на принцесата, която я носи, е бивш офицер от СС, а тя самата прави подобно показнО не за пръв път. Отлично запозната е с етикета и винаги знае какво прави/говори, както и защо.
Сега сигурно нейният PR се извинява, а тя е доволна у дома, защото е изразила отношението на цялата британска плуто/аристокрация към разведената негърка католичка.

Не харесвам Маркъл, но това ме вади от обувките ми. Расизмът нЕма никога да Умре.

Абсолютно се съгласявам с това. Принцеската много добре знае какво прави, най-вероятно дори преди това го е обсъдила под голям кикот с някоя от приятелките си, все знатни лейдита. Ето един истинкси пример на расизъм, злонамерено, с цел да нарани, да покаже супериорност, да обиди. Докато глуловати псевдо борци против расизъм, обсъждат неща като привсиването на очите  на Джиджи Хадид в близост до статуетка...
 И със сигурност е аплодирана от аверчетата си, все така аристократични, възпитани и с възможно най-скъпо образование.

# 168
Върви един исторически сериал по НВО, мъж ми го гледа, за мен е тотално зверство... Не мога да понеса подобни ужаси, но какво е чудо в Англия и какво са правили големите родове за престола, просто не е истина! Те са отвратителни хора... способни на всичко, което можете да си представите!

Много ясно, половината свят не се завладява с галене с перце и пиене на чай.

За оня пък дето се отказва от престола заради жена като му се смъкне романтичния ореол се открива, че е бил нацист по убеждения и се е опитвал, след абдикацията, да прави наци пропаганда из салоните на различни аристократи.

# 169

Много ясно, половината свят не се завладява с галене с перце и пиене на чай.
Ми не. По повод сериала и всички ужаси в него, си поговорихме с ММ обстойно за исторически факти и не съм съгласна с твоето твърдение. Защото тия племена из Албиона и Скандинавия са тотални чудовища и самосъзнанието на тези хора до днес е такова, а отношението варварско към тези, които не принадлежат към тяхното племе, макар и умело прикрито.
А ние сме имали Симеон Велики и той не е обезглавил брат си, нито майка му е отровила децата на предшественика му, за да стане той цар. Както и много примери назад. Голям келепир, че си завладял половината свят, като в гърдите си никога не си имал сърце. Римляните също са завладяли половината свят, но са отстъпили пред зверствата на варварите... Това не са били хора!
Да не говорим, че в самия филм нещата така са предадени, че аз не мога да го гледам. Гнети ме жестоко, измъчва ме буквално.

# 170
Точно братът на Симеон - Владимир-Расате - е свален от трона, хвърлен доживотно в тъмница и ослепен от баща си Борис (когото БПЦ почита като светец), тъй че не е добър пример. Средновековието е така. За българското има по-малко сведения и много неща не знаем, но пак са кървища и гаври. Кой кого отровил няма и да разберем.

# 171
  • До морето
Лили, за кой сериал говориш?

# 172
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ъ... Astonished

# 173
# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам да показвам много снимки, че ви отървах тези дни, започвам със Сергей Полунин Innocent
Скрит текст:
'Бялата кралица' не ми е хич брутален, но пък след многогодишно четене на доста по-брутални исторически романи плюс живо въображение трудно ми се нарушава спокойствието.

# 175
  • Пловдив
Джо, казвам ти - тия твоите мъже, които показваш, хич не са ми хубави. Един не мога да кажа, че харесвам. Колко е шарен света.

# 176
  • Mediterraneo
И на мен Бялата кралица не ми беше твърде брутален. Напротив, запали ме много по английската история и гледах и други сериали.

Мая Манолова и внук-
Скрит текст:

# 177
Англичаните знаят как да унижават, кофти показност спрямо Мегън
http://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/29 … D1%88%D0%BA%D0%B0

И аз мернах тази новина и честно казано ми писна от расистки глупости из медиите. Може пък черната брошка да показва толерантност? Ако беше брошка с бяла жена щеше да е по-ок ли? Тоест белите сме по- ок от черните? Satisfied
Човек вече съвсем се обърква. Ако си пусна музика изпълнявана от черен изпълнител расист ли съм или толерантна.
Принцесата да не се извинява! Има черна брошка - носи я. Утре, ако иска да си сложи ирландско джудже.

Тази госпожа е известна с подобни изцепки.През 2004 отново е казала че ,черните трябва да си седят в Африка или нещо подобно.
Но тя така е научена и възпитана

# 178
Въпрос на светоглед. За мен е брутален. Аз и затова не гледам много филми. Не понасям насилие и жестокост, както и грозни междучовешки отношения.
Помня, че сцена от един филм (не знам кой) за някакви пак варварски племена, толкова ме разстрои, че повръщах... Може би затова не съм особен фен на киното като цяло. Приемете, че си живея в свой, розов и добър свят. За мен са филмчетата за щастлива Коледа.

# 179
  • Once there was a Hushpuppy...
Лили, не ми се струва извънредно, че не понасяш жестокости във филмите. Аз, също избягвам прекалено брутални неща и предпочитам захаросан коледен филм пред поредните ужасни тежки житейски драми. А, с годините все повече ги отбягвам подобни.

Общи условия

Активация на акаунт