Звездни компромати - част 347

• 114 644
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Хррриси и Светла пак са заедно
Скрит текст:

# 151
О, блажен грух! Животът ми вече има смисъл... Heart Eyes

# 152
Отвратителен е този. Добре, че са парите на баща му, иначе щеше да види жена само по списанията.

# 153
Гущерчето изглежда толкова пиян, че май не знае на кой свят е  Mr. Green

# 154
Мале, тоя е ужасен. Не обичам да хейтвам, обаче няма как, то какво може да му харесаш на този? Ако няма една стотинка едва ли ще го хареса някоя. Направо съм без думи.

# 155

На мен не ми хареса, нито е подредено хубаво, нито салфетките са сгънати, ква е тази сива покривка, всичко натрупано...

# 156

Видях един коментар, в който я питат дали е ПАК бременна. Аз не знаех,че и преди някога е била..

# 157

На мен не ми хареса, нито е подредено хубаво, нито салфетките са сгънати, ква е тази сива покривка, всичко натрупано...
На мен ми хареса трапезата, но питката само содена ще да е Expressionless От кой ли ресторант е взела всичко наготово и айде снимка да се покаже каква домакиня е сякаш цял ден е стояла в кухнята и е готвила.

# 158
Англичаните знаят как да унижават, кофти показност спрямо Мегън
http://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/29 … D1%88%D0%BA%D0%B0

# 159
Гущеров изглежда отслабнал  Rolling Eyes А Светла ми изглежда хубава на тази снимка, но предполагам, защото сянка е паднала над лицето и  Laughing

# 160
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, най-накрая да стигне време да се запиша в темата! Мерси, Спринг Hug bouquet

Хю Джакман

# 161
Англичаните знаят как да унижават, кофти показност спрямо Мегън
http://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/29 … D1%88%D0%BA%D0%B0

И аз мернах тази новина и честно казано ми писна от расистки глупости из медиите. Може пък черната брошка да показва толерантност? Ако беше брошка с бяла жена щеше да е по-ок ли? Тоест белите сме по- ок от черните? Satisfied
Човек вече съвсем се обърква. Ако си пусна музика изпълнявана от черен изпълнител расист ли съм или толерантна.
Принцесата да не се извинява! Има черна брошка - носи я. Утре, ако иска да си сложи ирландско джудже.

# 162
  • София
Абсолютно целенасочено и расистко е слагането на точно това бижу.

Бащата на принцесата, която я носи, е бивш офицер от СС, а тя самата прави подобно показнО не за пръв път. Отлично запозната е с етикета и винаги знае какво прави/говори, както и защо.
Сега сигурно нейният PR се извинява, а тя е доволна у дома, защото е изразила отношението на цялата британска плуто/аристокрация към разведената негърка католичка.

Не харесвам Маркъл, но това ме вади от обувките ми. Расизмът нЕма никога да Умре.

# 163
  • Варна
Синът на доктор Енчев и Теди е голям сладур Kissing Heart

# 164
И като си е показала мнението госпожа принцесата, голям праз. Най-много другия път да седи натирена вкъщи, защото няма да бъде поканена.

Общи условия

Активация на акаунт