Звездни компромати - част 347

• 114 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Както казах, замислих се. От сегашната си позиция не си се представям привлечена, включително и сексуално от мъж с 36г. по-възрастен, камо ли като бях на 17... Но дъъъълбоко в себе си оставам непоправим оптимист и романтик, а на практика...

# 421
 Еее, ама Чаплин не е просто някакъв мъж. Аз бих го взела, особено пък на 17 ако бях, тогава всичко изглежда толкова по-лесно. Иначе и аз съм от интелигенцията, завърших училище с 3, 33, но пък с концерт за пиано и цигулка, изнесен от роднините ми, които не вярваха, че вобще някога ще завърша. Така че....

# 422
Мерк, нашите толкова надежди възлагаха, а си останАх обикновена софийска пройдоха... Казах им, че и по-зле има, да ме оставят на мира. Grin
А Чарли не е просто някакъв мъж, разбира се! Звезда, която се ражда веднъж на сто години, както се казва. Държи рекорда за аплаузи, когато му връчват почетен Оскар - 12 минути! Неподобрен и до ден днешен.

# 423
Е сега вече  няма какво да кажете!
Скрит текст:

# 424
  • Mediterraneo
Ами този път е екстра! Поздравления!

# 425
Радева изглежда бременна на тази снимка, макар че сигурно не е.

# 426
Хах, да, позата на ръцете все едно описва бременно коремче хих.

Иначе, добре е - и дължина и цвят (макар, че не съм любител на флоралните мотиви).
Косата и обувките също са добре.

# 427
  • София
Е сега вече  няма какво да кажете!
за кого? ръцете му не изглеждат големи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428
Имаме, имаме - но ще си замълча, предвид все още пресния спомен от Жилетката. Иначе, като цяло добре. Цветния мотив ако го нямаше, щеше да е още по-добре, казах аз! Bowtie
Наистина изглежда бременна.

Едит: Къде е това?

# 429
Не знам, май във Виена. На страницата на Радев във ФБ е.

# 430
И обувките не са отворени, по-честичко да четат тук трябва Президентша и екип.

# 431
  • DE
Трябва да е във Виена, нали са канени на новогодишния концерт на Виенската филхармония.

# 432
Приятно ме изненада Деси (Радева). Simple Smile Хареса ми, елегантна със свежо излъчване. Роклята ми допада въпреки цветята, дължината е супер (както и краката). Позата изглежда естествена, не се е изпънала като в армейски строй.

# 433
Страхотна е Радева.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт