Звездни компромати - част 347

• 114 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Бащата на Ава никога ли не я е водил извън Бг, че чак да плаче Rolling Eyes

50те най-красиви българи. Някои ще ви развеселят  Laughing
https://www.viewsofia.com/article/38809/49/Top-50-na-nay-krasivi … ticle-gallery-top

# 406
  • София
итс а джоук, райт Laughing

# 407
Почти всички ме разсмяха.

Виж ти, какво? КАКВО за ръцете? Недей да ми скромничииш! Grin На мен са ми слабото място... Blush

# 408
  • Rock & Roll feeling ...
Големи длани, добре развити рамене, всиок,едър мдамм даммм

Клипчето на Ирини.
Тая жена ми е толкова псевдо, че и 2 мин. не мога да я изтърпя.  Колкото и да бута Ава в семейната им идилийка,никога няма да изтрият грозното отношение към майка й или да променят липсата й в тези моменти за самото дете.

# 409
  • София
Виж ти, какво? КАКВО за ръцете? Недей да ми скромничииш! Grin На мен са ми слабото място... Blush
не ми се правѝ на недоразбрала корелацията между големите ръце и големината на...месото. ми, няма засрамен емотикон, въпреки, че изобщо не се срамувам Laughing

# 410
Не се ли гледат стъпалата или съм живяла близо 40 години в заблуждение?

# 411
Начиии тия ръчища ще ми изядат главата... Blush

# 412
  • София
и двете, дядо попе, и двете  Laughing

# 413
 перверзнички долни!

# 414
Ааа, мерси съм за тия баници, за мен нещо средно, да вдига торба цимент(пийсе кила) без възражения, ако може.
Малко късно, но този Адам... Има чаровно грозни, има и секси грозни, този простете си е просто грозен.

# 415
Ааааа, простено ви е, таман Адам си остава предимно мой, тук нали всеки си е заплюл по някого за проектиране едно-друго. Simple Smile

Гледах клипчето на иринито, според мен, децата явно много си мечтаят за тази Барселона, затова плачат, не че свЕт не са видели, аз така ще го разбирам вкл. предисловието на клипа.

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 21:49 от Бона

# 416
  • София
еми, не е Ейдриън Броуди Heart , ама, ето, има си фенки човекът.

# 417
Гледах клипчето на иринито, според мен, децата явно много си мечтаят за тази Барселона, затова плачат, не че свЕт не са видели, аз така ще го разбирам вкл. предисловието на клипа.

И аз така мисля, децата си се радват и вълнуват като деца.

# 418
Ох, вярно за работа говорихме... Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко извън темата, но и не съвсем - припомних си биографията на Чарли Чаплин. Та той има 36г. разлика с четвъртата си съпруга Уна, с която имат 8 деца. Това за него е 4-ти и последен брак. Тя е 17 годишна, когато се запознават, или поне това е официалната версия... Баща ѝ е потресен и се отрича от нея, женят се няколко месеца след навършването ѝ на пълнолетие.
И се замислих, Е ли Любов, или всичко си е по старому...
А тя е красавица, разбира се:
Скрит текст:

Уна и Чарли

И малко преди да си отиде

# 419
8 деца как ли се раждат без любов?
Тя не е била бедна, нито грозна, и от интелигенцията е.

Общи условия

Активация на акаунт