Звездни компромати - част 347

• 114 303
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Ирини ме кефи, да подариш семейната почивка за Великден като Коледен подарък на децата, как не се сетих да го направя? Можеше и новогодишната да им подаря.

Да не пропуснеш да го запишеш и пуснеш във фейсбук. 

# 451
Ирини ме кефи, да подариш семейната почивка за Великден като Коледен подарък на децата, как не се сетих да го направя? Можеше и новогодишната да им подаря.
Барселона е перфектна дестинация за пролет.Предполагам това е замисълът на “най-добрата майка”.Все пак децата са на училище и т.н .
За протокола тази женица ми е такова клише,позьорка и псевдо Дзен извисена личност,че дори и не й отварям нещата...до днес с вашите коментари.
Отварянето на коледните подаръци е толкова и интимен момент ,че се чудя как се е сетила да го пльосне във фейса?!

# 452
  • софия
Барселона е перфектна дестинация за пролет.Предполагам това е замисълът на “най-добрата майка”.Все пак децата са на училище и т.н .
За протокола тази женица ми е такова клише,позьорка и псевдо Дзен извисена личност,че дори и не й отварям нещата...до днес с вашите коментари.
Отварянето на коледните подаръци е толкова и интимен момент ,че се чудя как се е сетила да го пльосне във фейса?!
Абсолютно. Ние също подарихме на нашето дете желано пътуване за Великден. За втори път. Първият беше преди 2 години. Какво да се прави като тогава е пролетната ваканция.
Скрит текст:
Мога да подскажа на госпожата доста по-забавни и интригуващи начини да връчиш билет за пътуване. Самолетче от билета, "кацнало" на елхата, напр. Wink Другите тийзъри ще запазя за моето дете Grinning
Искам да кажа, че подаръкът е страхотен, пътуването е съобразено с ваканциите, останалото е поза и псевдо всичко.

# 453
На мен пак си ми прилича на генерал. Само еполетите й липсват.
Много хубав пеньоар е облякла Радева.

# 454
На мен пак си ми прилича на генерал. Само еполетите й липсват.
Много хубав пеньоар е облякла Радева.

Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 455
  • София

То сега е много модерно да снимаш, как подаряваш нещо на детето си, и да го изтипосаш във фейса. После пък, сутрешните блокове докато се чудят как да запълнят времето си, го пускат и всички ахкат и охкат. И така. Хора жадни за внимание. След миналогодишната супер сконфузна ситуация, на концерта на Българската коледа да я освиркат, аз на мястото на Ирина сигурно нямаше да изляза от нас.

# 456
  • Sofia
Защо са я освиркали?

Според жълтите медии Коко Динев е затворил цикъла и отново е с Нелина.

# 457
  • Варна
Радева ми харесва!

# 458
Малко преди "Българската Коледа" Ирина беше излязла от "Вип Брадър", където обра всички негативи и за капак беше номинирана за Жена на годината.  И освиркването бе логично.

# 459
Бе то на Иринии добре че ѝ затриха писанията в Мамма-та, че не се връзваха с имиджа, така старателно и неуспешно граден. Иначе е добър човек, не се съмнявам...
Динев не се е събрал с Нелина, поне доколкото разбрах от статията. Били са на едно и също място, по едно и също време.

# 460
Като видях на Ирина как децата плачат групово /от радост/ чак ми стана жал. Тази жена не само е промила мозъка на Иванушка, но и яко обработва децата си ooooh!.

# 461
Ама как се грижи всеотдайно за Ава.

# 462
  • София
Като видях на Ирина как децата плачат групово /от радост/ чак ми стана жал. Тази жена не само е промила мозъка на Иванушка, но и яко обработва децата си ooooh!.

Театрално някак Thinking

# 463
  • Rock & Roll feeling ...
Е това чесно ли е  ?  За други потребители  правено ли е ?

И един български The Plus Size Side модел...  Колкото и шарено,облечено,добре снимано да е положението, все ми е извъннормено. А на преден план излиза желанието,като напън едно нещо да излезне друго, но не се получава.

# 464
Не мисля, че са затрити, аз съм ги чела сравнително скоро, след драмата. Някой беше дал линк след поредното обсъждане на темата, но не съм го запазила.

Общи условия

Активация на акаунт