Звездни компромати - част 347

• 114 299
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Мисля, че не са изтрити, но е със сменен ник. Някакви точки и чертички беше.

# 466
  • Rock & Roll feeling ...
Ето го  профилът.

# 467
Изтрити са най-интересните. И не е новина, коментирано е и тук, как за едни може, за други не. Wink
За плюс сайз модела, какво да кажа... Ами нищо, че нали така е модерно. Ако кажеш на черното "черно", ще те обвинят в тесногръдие минимум.

# 468
Моделът е прекалено + , освен това... чак пък да се представя за модел... облякла е каквото е намерила. Ако ще се прави на pin up girl + size, доста повечко пари трябва да вложи и в себе си, и в дрехи, защото така има вид на рекламно лице на дрипшоп...Малко е вехта на вид. Нямам нищо против иначе всеки да си е дебел колкото иска или може.

# 469
  • Англия
Каква е била драмата с”най-добрата майка”?  Споменава се от време на време, че е била потребител тук, но никога конкретно не се е казвало какво се е случило.

# 470
"Драмата", е че е активна ССФ преди да се залюби с Иван, пространствени обяснения на симптоми  на болести предавани по полов път и т.н., които след това услужливо се позамитат. И аз не знам защо ги помня тия глупости! Започвам розето, ега ми се поопразни клюкарската кратуна.

# 471
  • Англия
ССФ  newsm78

# 472

СредноСтатистическа Форумка. Peace

Лиготиите на Ирина ги бяха публикували в Блиц направо от мненията ѝ тук. Има пикантерия.

# 473
"Драмата", е че е активна ССФ преди да се залюби с Иван, пространствени обяснения на симптоми  на болести предавани по полов път и т.н., които след това услужливо се позамитат. И аз не знам защо ги помня тия глупости! Започвам розето, ега ми се поопразни клюкарската кратуна.

Аз пък аборта съм запомнила Rolling Eyes

# 474
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен за някакъв аборт от женен мъж ми се върти в главата.

# 475
То и Иванчо беше женен.

# 476
Оф, да... И такова имаше. И за подробностите се сетих, ама айде... Да е жива и здрава и ние така.

# 477

Както qrye е писала средно статистическа форумка или още нарицателно за най-умната, успешна, красива и талантлива жена. Най-добрата майка, домакиня и любовница в едно.  bowuu

Мили ми  съфорумки, пожелавам ви весело посрещане на новата 2018 година, нека да сте здрави, много любов и висококачествени проекти с когото си искате.  Heart Eyes А на темата пожелавам много сватби, бебета, разводи и въобще компромати в Холивуд, за да имаме какво да обсъждаме.  Mr. Green

Аз съм скромна тази година, пожелавам си само продължително проектче с Джейк.  Heart Eyes (Последното и на мъжа ми му го казах, той пък не ми вярвал.  Twisted Evil )

# 478
Сега се сещам, защо такава неприязън имам към възлюбения ви Джейк...  Crazy Имах някога едно гадже, копие на Джейк на физиономия, с времето обаче се пропи и някак... добър беше, но не пазя особено мили спомени с него. Confused

Весело посрещане на Новата година, дами. За всяка от вас да е такава, каквато сте си я пожелали! party006 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
До нови срещи през 2018та!

# 479
  • Англия

СредноСтатистическа Форумка. Peace

Лиготиите на Ирина ги бяха публикували в Блиц направо от мненията ѝ тук. Има пикантерия.
Намерих статията в Блиц. Тя тогава не е била известна, нали? Как стана ясно след години, че е била  тя съфорумката?

Общи условия

Активация на акаунт