Звездни компромати - част 347

• 114 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
А, Крум и мен ме е свалял, а даже не работя в Нова тв. На една нова година в един бар, той беше с 6!!! гърли с дълги крака, коси, роклички, деколтета. Аз бях с три приятелки и бяхме много неглиже, дънки примерно. Той, въпреки красивата си и многобройна женска компания, не пропускаше да огледа всяко момиче в заведението отгоре до долу, много неприятно и коцкарски. И като отидох да си взема питие от бара, дойде да се запознава. Не помня какво каза, но беше някак арогантно, сякаш аз трябваше да припадна тутакси от вниманието му. Не припаднах и това беше.

Срещала съм го и втори път - късно вечер във Фантастико на Симеоновско шосе. Магазинът беше празен, Крум Савов беше по спортно екипче, явно след тренировка, а миризмата беше потресаваща и силна. Все си мисля, че ако си публична личност, не е лошо да взимаш душ след тренировка.

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 20:37 от Lucy in the Sky with Diamonds

# 481
Ти пък сега, пръскал е тестостерон! То и без да си публична личност е желателно да си взимаш душ редовно.
Ирина подробно описваше всяка минута от ежедневието си, включително и това на децата си, след това не беше трудно да се сетиш коя е.

# 482
Ох, голям гърмеж по немско.
 война е избухнала от вчера. Кучето ми ме преследва и трепери през цялото време, голяма мъка.
 Тази година ми беше разкошна, поставих си за цел, да не си поставям никакви цели, и нищо да не си пожелавам. И всичко ми се сбъдна, нищо не постигнах, нищо особено не ми се случи, но поне не се мисля за лузър, много съм доволна. Смятам тази година пак едно голямо нищо да си пожелая! Желая и на вас, така като мен, амбициозно да преследвате целите си!
Здрави да сте!
Обичам ви!
Мани тази Ирина, еднакво заспала и безинтересна, и  като формука, и като фейс-бучка.
Да е жива и здрава и тя!

# 483
На Ирина и профила й в олх разбрахме, след като баба й или леля й почина и пусна мебелите й за продажба.

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 22:30 от Шушон

# 484
..
Намерих статията в Блиц. Тя тогава не е била известна, нали? Как стана ясно след години, че е била  тя съфорумката?
Имаше и снимки в публикациите ѝ, но това беше бая отдавна.

Вики от Матило и дъщеря
Скрит текст:

# 485
Ахъм, и за Вики знаем истории, Ич да не е... Grinning
Все едно, дребната е сладур!

# 486
Ааа, за Вики ме е хванала склерозата.Припомни ми, ако не те мързи Crazy

# 487
"Аз не съм от тия, но"JoyJoy... Викито овърша прилична бройка, лошо няма... И на Коко Динев беше любовница, и на мой приятел. Захвана се за този, преглътнала е някои недостатъци и така...

# 488
Това за Коко Динев не е за вярване Simple Smile

# 489
Факт! Раздели се с въпросния мой приятел, щото я хвана. Не че тя се е криела особено.

# 490
Тя всъщност за кого е омъжена?

# 491
Да ви е честита новата!
Не знам да е омъжена, един плешив господин, висш мениджър в ОМВ, разведен с две деца. Един Гугъл веднага ще каже. Simple Smile

# 492
  • Sofia
Сещам се, че тъкмо когато се беше загаджил с Мая, излезе едно интервю с Крум Савов, който се хвалеше, че на първа среща винаги канел девойката на басейн, за да можел да я огледа хубаво и да прецени дали ще има втора среща. Та Мая очевидно беше минала "тур"-а по бански... Ужасен простак.

# 493
Големи сте клюкарки  Crossing Arms
Вики се омъжи малко преди да роди.Много е сладко детенцето

# 494

Общи условия

Активация на акаунт