Звездни компромати - част 347

• 114 094
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Коментарите отдолу къртят Mr. Green И Мелания, и Иванка са с ужасни рокли. Поне за моя вкус Rolling Eyes

# 496
И за моя!

Ч.Н.Г. на всички! С пожелание за нов и безпроблемен форум!

# 497
Крум Савов е грозен и тъп, поради което не виждам какъв донжуан може да бъде. За такива по-скоро си мисля, че са скрити гейове, опитващи  да убедят себе си и другите какви мачовци са.

# 498
Деси Радева с хубава рокля, Мелания с ужасна. На къде отива този свят!? Grinning

Щастлива Нова година, клюкарки! Blush

# 499
Хриси и Светлана
https://www.instagram.com/p/BdYfHOnn013/?taken-by=vasilevasvetlana

Някой знае ли как да сваля снимка от Инстраграм, че само като дам линк ми се получава... Rolling Eyes

# 500
  • Варна
На мен роклята на Мелания много ми харесва и мисля, че на живо изобщо не е толкова шукаритетна, просто светкавиците го създават допълнителния блестящ ефект тип Мечо Омуртаг.

Честита Нова година!

# 501
Хелоу!
Веднага си посипвам главата с пепел и си записвам, че Вики е омъжена дама! Blush
Хриси и Светла... шеприпадна! Laughing
А Марчето нямаше ли някакво тату посветено на Хррриси? Какво ли е станало с него?

# 502
Снимката на Хриси и Светлана е... покъртителна. Ето един случай, в който наистина нямам думи Simple Smile

# 503
  • Sofia
Хриси определено изглежда по-добре от Светлето  Mr. Green.
Роклите на Мелания и Иванка  Shocked.Мелания с тоя провиснал перчам като козирка е замясала на същи Тръмп  hahaha
Мая Савова е красива и поддържана,за разлика от мъжа си.
За много години  Hug!

# 504
Имаше един филм "Смъртта й отива", в който Голди Хоун и Мерил Стрийп бяха полуроботи и  на тази снимка конкретно Светлана много прилича на тях.

# 505
  • Sofia

И аз я намирам за красива, хваща око, определено съм изненадана, че толкова години е с Крум, просто не знам какво намира в този селски тип.

# 506

И аз я намирам за красива, хваща око, определено съм изненадана, че толкова години е с Крум, просто не знам какво намира в този селски тип.

Ами тя без него е нищо, какъвто и да е той. Чела съм, че я набутал да води някакво предаване, не съм го гледала, не знам още води ли го. Явно има някакви амбиции да е под светлините на прожекторите, трябвало ѝ е ракета-носител за целта. Иначе май не работи друго, колкото и да изтъкват по разните статии, че била дипломиран фармацевт. Като кажат "дипломиран" нещо-си, обикновено значи някой, който си е взел дипломата, със зор, ама никога не е работил с дипломата си.

Все едно да питате за онази на Константин защо е с него. Имат си жените цели, постигат си ги.

п.п. Не се възмущавайте толкова от снимката на Светлето и Хриси. И доста по-грозни снимки и кадри има Светланка. Тази тук е доста обработена, че да излезне толкова добре.

# 507
  • Sofia
Мая Савова водеше предаване по фалиралата ТВ7 много отдавна, ако не се лъжа заедно с Вихра. Отчаяните съпруги. Не знам дали имаше година-две, толкова беше. Друго не знам да е водила. Между другото се справяше учудващо добре за начинаеща. Но, доколкото съм чела, дори тогава си е работила като фармацевт, представител на фирми по аптеките. Ако може да се вярва на жълтите медии си докарва прилични доходи там, това е богата индустрия.

# 508
  • София
Мая Савова е много красива, аз съм писала тук - видях я веднъж, излизаше от Пирогов (нали е медицински представител), страшна мацка, видя ми се позната, после се сетих, че е тя.

От друга страна мъжът й винаги ми е напомнял учуден лалугер.

# 509
  • Варна
За разсънване след Новогодишната нощ- Мадона и Лурдес:

Общи условия

Активация на акаунт