Звездни компромати - част 347

• 114 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Лияна като млада поне беше по-миловидна и свежа. Дъщеря й няма никакъв чар дори на прекрасната възраст от 15 години, което даже не знам как е възможно.

Иначе изпълненията с Благо, докато Христина беше бременна, са ми мега противни, бляк.

# 571
  • Варна
Да, тази е от ББ, аз съм тази, която се бъркам.Но понеже прочетох за Дания и съвпадна и името, та затова се обърках.

# 572
Дамата, за която ти говориш е с близък ник до този, но не е съвсем същия.

# 573
  • София
Да, тази е от ББ, аз съм тази, която се бъркам.Но понеже прочетох за Дания и съвпадна и името, та затова се обърках.

Онази от Дир-а беше НикиФин, явно е била във Финландия. Яко я переше сачмата.

Деси Р. и Невена Николова си благодарят взаимно за роклята от австрийския воаяж.

# 574
  • Варна

......
Да, точно така беше!Вярно, че нещо не беше много в час.Щом съм я запомнила, а доста отдавна съм я чела...Rolling Eyes

# 575
В Дания си е жената, барабар с трите деца!

# 576
Скрит текст:

Деси Р. и Невена Николова си благодарят взаимно за роклята от австрийския воаяж.

Кой ги плаща тези рокли?

# 577
Взаимно си правят реклама, плащането - ако има такова, е символично.

# 578
Ако трябва да плаща на Невена бая ще се озори госпожата.

# 579
То бива свободия и липса на контрол ма чак па толкоз демократични!
Не мисля, че е това при тях. Мамите им искрено вярват, че в тази посока трябва да се развиват децата и вероятно стриктно следят да не се отклонят от пътя.

Дъщерята на Гала кой знае колко време е обмисляла снимката в детайли, но нещо ми се губи посланието.

Джералдчо, Джералдчо, каква е таз Шушка, бре? Шушана трябваше да го кръстиш Joy http://life.dir.bg/news.php?id=26742919

Радева ми хареса, явно следи темата и си е взела поука Grin

# 580
Туй чанте не е много подходящо за костюм от букле и въобще за такава дреха, ма то пък с тия чанти никога не може да уцели човек...

# 581
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Разкроената пола на г-жа Радева, визуално свива широките рамене  ... наистина стои добре

# 582
Радева няма да я харесам никога, ако ще все в Диор да е.

# 583
  • Пловдив
Аз харесвам Радева. Харесвала съм я и в много от тоалетите, за които е била подигравана тук.
Много харесвам и розово.
Само че точно в тази розова рокля Радева не ми харесва.

# 584
Страхотна е Радева с този тоалет!

Общи условия

Активация на акаунт