Звездни компромати - част 347

• 114 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Gotham City
Ако трябва да съм честна, не ми понася Радева, селска ми е, НО признавам, че в случая е облечена адекватно и правилно. Поздравления за стилистите, които до момента, за мен лично, нямаха успех като такива.

# 586
На мен ми харесва, точно това са деколтетата за нейните рамене - на този костюм и на черната рокля с цветята. Одобрявам и дължината на ръкавите, и полите и на двете. Единствено не ми харесва, че пак е залетяла към ръждив нюанс на косата, а този цвят не е подходящ за нейния тен.

# 587
  • гр.Пловдив
На мен ми хареса модела и цвета и как й стои ансамбълчето, в общи линии са я нагласили  Радева,но да беше от друга материя този костюм,а не тези соц ламета и буклета ..

# 588
  • София
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави!

Аз харесвам поведението на Гала в обществото. Цял живот не е показвала някакви нелепици, кичовини, голотии.. Отказвала е да се излага в предавания и т.н. Държеше дъщеря си далеч от медии, абе изобщо скромен човек ми се виждаше. И сега изведнъж снимките на дъщеря й ми идват в повече. Не, че съм някоя сприхава лелка и не приемам някои неща, но просто поведението на Гала винаги ме е тласкало в посоката, че Мари е много скромно и мило момиче . И сега тия гащи на всяка снимка...

# 589
  • Gotham City
На мен ми харесва, точно това са деколтетата за нейните рамене - на този костюм и на черната рокля с цветята. Одобрявам и дължината на ръкавите, и полите и на двете. Единствено не ми харесва, че пак е залетяла към ръждив нюанс на косата, а този цвят не е подходящ за нейния тен.

Мммм да, за нейните подтонове съвсем друг цвят трябва за да не подчертава недостатъците и, както тези медени тонове го правят, нещо по-меко и трябва

# 590
  • София
Трябва й да спре да пуши.

# 591
Не ми харесва на Радева рокличката в розово букле - като за бебешко парти е, а не за Виена и президенти. Освен това буклето не е подходящо за такава атлетична фигура, а дизайнерката даже е вложила Сваровски камъни - според мен абсолютно странно.
Трябва да се признае, че тоалетите й в Австрия са крачка напред спрямо безумията преди, но има много да се работи още. За съжаление излъчването й е на колхозничка-ударник и май тя си го харесва и няма начин това да се промени.

# 592
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави!

Аз харесвам поведението на Гала в обществото. Цял живот не е показвала някакви нелепици, кичовини, голотии.. Отказвала е да се излага в предавания и т.н. Държеше дъщеря си далеч от медии, абе изобщо скромен човек ми се виждаше. И сега изведнъж снимките на дъщеря й ми идват в повече. Не, че съм някоя сприхава лелка и не приемам някои неща, но просто поведението на Гала винаги ме е тласкало в посоката, че Мари е много скромно и мило момиче . И сега тия гащи на всяка снимка...

Не е като да не сме виждали Гала гола в "Плейбой".

# 593
Е как да не е показвала Гала голотии?Помним я как се кипреше в Плейбой ухилена като ряпа.

Писали сме едновременно с Шушон

# 594
Значи от Бг- мамите скрита остана единствено бременността на А. Курникова. Аз бях изумила, че Гала се е снимала в това  списание.

# 595
И аз не знаех за Гала, но потърсих и не ми харесват снимките.

# 596
  • софия
А и никак не е скромна (Гала). Надменна и неприятна е в живота.

# 597
# 598
  • София
Или Грозната Бети, добре че видях новината по-рано, иначе тези имена не ми говорят нищо, да не кажа, че и визията едва разпознах😄

# 599
  • Rock & Roll feeling ...
... И сега изведнъж снимките на дъщеря й ми идват в повече. Не, че съм някоя сприхава лелка и не приемам някои неща, но просто поведението на Гала винаги ме е тласкало в посоката, че Мари е много скромно и мило момиче . И сега тия гащи на всяка снимка...
Абсолютно разбирам за какво говориш и на мен точно по тази линия са ми малко странни тези прояви от Мари.
Но ако се абстрахирам от предварителната си нагласа и разглеждам конкретните снимки, макар с еротични елементи ( е,все пак и Мари е вече на 19- 20 ) ,много по-издържани са от това,което показват децата на Лияна и Анелия. Явно все пак зависи от средата,възпитанието и коя е майка ти.
За Гала съм чувала,че е надута в живота, улавяла съм я в двуличие в предаването й, но от друга страна има и доста качества като човек. Мари намирам за ненатрапчива и приятна. 
Тук много ми харесва:
Скрит текст:

Харесва ми и начинът по който се вижда и призмата през която презентира моментите си. Има една естественост,която ми допада.
Със сина на Джуджи:
Скрит текст:

На рождения й ден :

Общи условия

Активация на акаунт