Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 241
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
В нас никога не е тихо, нищо, че няма телевизор. То навик и възприятия е. Малката спи и на тихо, и на шумно - наистина като й се спи, спи, а когато се е понаспала чак се събужда от разговори/смях такива неща.
Малдини, аз също в уни открих, че ТВ изобщо не ми е нужен, отделно, че почнах много по-добре да се представям, по-бързо да работя и какво ли не. Да ти кажа и мен сутрешните предавания ми бяха проклятие :Д

Да ви кажа - поръчах си памперси и аптамил от Англия, дано нещата са окей... надявам се доставака и всичко да е наред, че за първи път се осмелявам да поръчам.

# 631
Дадено ЕМА😁Само че, знаеш как е положението при нас...тръгваме за парка ама дали ще стигнем е друг въпрос.Ако пък стигнем, не се знае дали няма да се върна на галоп обратно😁С това дете излизането ми е кошмар🙄😫Защо не ще да седи в тая количка не мога да си обясня🤗Миналата събота в истерия изпадна, по целия път рева в ръцете на баща си , докато аз подтичвам с празната количка край тях, и едва след половин час рев у дома заспа изтощена.От тогава не съм я извеждала😫аз се препотявам
7 пъти докато се приберем, то рев сякаш го дера!Какво диване излезе не знам👀

# 632
Относно ползването на мама за биберон, не забравяйте, че бебетата имат много силен сукателен рефлекс, някои не толкова, други повече, който трябва да бъде задоволен. И ако мама не се дава при никакви други обстоятелства освен за ядене, бебето пък не ще залъгалка и става въпрос на време ръцете и палците да влязат в употреба. Та, няма пълно щастие.

Бебси също сутрин огладнява по-начесто. Но не го отдавам на факта, че съм наблизо, защото обикновено се случва, след като е направила по-голяма нощна пауза или първото хранене ѝ е било в просъница. т.е. толкова и се е наяла.

# 633
Joony, от къде пусна поръчка ?

# 634
От Амазон prime се изхитрих на free trial Grinning

# 635
  • София
Аз лично от ибей ги поръчвам:) тия дето ги взехме ноември сега на половин ги изхарчихме.С бг превоз.
Колко ти излязоха цена и брой?

# 636
Pampers x200 за 15 паунда взех /0.08 за брой/, в ибей нещо ми е по-трудно да се оправям, но може би трябва там да пробвам. как са цените там?

# 637
  • София
400 броя за 37 лири. С безплатна доставка до адрес в Лондон.
Но знаете ние ползваме малко днес съм сменила един памперс сутринта като стана:)

# 638
Аз сменям преди хранене винаги, понякога има нужда, понякога не, и като я усетя, че ака, изчаквам я и после веднага сменям.

Аз оня ден ходих в Комсед ли беше или Хиполенд, не помня - и вътре някви супер сладки шишета за бебета, ама по 20 лв едното, викам си - леле. Ама едни такива със супер яките картинки, едва се сдържах, много ми хванаха окото. Ама 20 лв си е пладнешки обир, нее, сдържах се.

# 639
  • София
Аз винаги съм твърдяла, ме разходите по едно дете се увеличават като проходи и расте. Сега освен памперси , който кърми друго не купува. Дрешки я купиш я бе щот са ти подарили. После се почват разходите. Но да са живи и здрави най - важно
Ето я кифлата Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 20:27 от midnightStar

# 640
Миднайт, baby dry ли са памперсите ?
Много хубава тази Елени 💗

# 641
  • София
Да Жани. В кашоните по три пакета вътре:)
Мерсаж.

# 642
Ехаааа страхотна е! Какви големи и красиви очички пу пу!
Нашите памперси също са от Амазон с доставка в Лондон. Само че се прецакахме и взехме бейби драй, определено премиум повече ми допадат.

# 643
Toni_sti, на Премиум не залепва ли мрежичката на дупето? Бебси се опаковаше като подарък с нея и едва ги изчаках да ги изразходя.

Аз сега ползвам Памперс през нощта, че са най-хигроскопични и Либеро през деня, че имат ластик на гърба и почти удържат да не се омаже до ушите.

# 644
От къде купуваш Либеро? В Ремедиума до нас тия дни никакви тройки не останаха.

Общи условия

Активация на акаунт