"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • On the sea
Още не мога да му се наканя на Черната перла, имам чувството, че ако започна да го гледам ще изневеря Pensive

# 586
Ето още няколко снимки на Кенан/Толга

И коментара на феновете:
I like your photo my handsome and attractivo actor I love Tolgahan, 😍❤💋❤👏
Yaaa😐Sen Niye Bu Kadar Yakışıklısın?? 💓Gördüğüm En güzel en karizma Adam🤗
Very nice your photo my handsome and attractivo actor I love Tolgahan 😍😍❤❤
I can't find any word to say😻😻😻
Karizmatik💜
İnanılmaz Yakışıklısın 😍😍😍
Bayıldım Resmen ❤️💓💓

# 587
А ето го и Ийт Козан в 41 епизод

И Нур

И малко в аванс

Приятно гледане!

# 588
Сезон 2
Епизод 41

- Добре си, наистина си добре! Слава Богу, беше като кошмар, още не мога да повярвам! ... Не стой така встрани, ела при мен, ела! Искам да хвана ръката ти,  трябва да те докосна, ела при мен!...  Хвани ръката ми! Ела при мен и хвани ръката ми!

- Оттук насетне не мога да хвана ръката ти, Нур! И няма да го направя!
- Много си  ядосан и много си прав! Аз много ...
- Не ми обяснявай! Не си прави труда! Сега си почивай  и се възстановявай!
- Ийт, моля те остани, не си тръгвай, не ме изоставяй!
- Аз отдавна те оставих, Нур! В мига, в който те видях да сключваш брак! Оставих те в момента, в който ти стана нечия съпруга!

- Не, знам защо го правиш, знаеш всичко, знаеш всичко беше игра и не ме остави, ти ме спаси, рискува живота си заради мен!
- Така е, да и отново бих го направил, но аз те оставих, Нур, оставих те завинаги!
- Не, не, не ... говориш така заради гнева си!

- Моят гняв стихна в мига, в който ти каза „да“ на онзи мъж. Ти приключи за мене. Всичко свърши в мига, в който ти се отказа от нас! Свърши!
- Ийт, не, Ийт, умолявам те, не ме оставяй, Ийт, не си тръгвай, Ийт! Върни се!

- Какво трябва да знам, Елмаз? ... Няма, няма да се ожени, няма да позволя, няма да се ожени!

- Погледни се, отпуснал си се, сякаш ще ходиш на погребение! Ставай!
- Тогава не се жени за Иджлял, втори път правиш една и съща грешка! Вече си гледал този филм, гледал си го, Ийт! Когато леля те ожени за Иджлял ти не знаеше какво е любов, но после срещна любовта. Заради любовта си се изложи на опасност. Недей да прощаваш на Нур, тя допусна грешка, омъжи се за онзи и направи голяма грешка, не й прощавай, но не прави и ти същата грешка. Така няма да направиш щастливи Иджлял и Мерт, отново всичко ще завърши с нещастни сълзи!

- Вече никой няма да плаче с такива сълзи, нито Иджлял, нито Мерт, нито аз! ... Любов ли? Любовта ми умря, когато я видях да се подписва с онзи! Беше убита! Оттук насетне, който заслужава ще се смее, а който не – ще плаче! 

# 589
Иджлял успява ли да сключи брак с Ийт?

# 590
Иджлял успява ли да сключи брак с Ийт?

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не

# 591
  • On the sea
Много чаровна усмивка Hug

# 592
Два страхотни колажа на Maxsim Soldatov 

"Потом ранение .....расстование....."

и  чаровни усмивки за лека нощ!
От Velvet
Много чаровна усмивка Hug

и от мен

# 593
Привет!

Много красиви снимки и колажи сте постнали Еми, Hug Velvet Hug
Този Максим Солдатов прави много хубави колажи с Нур и Ийт. Наверно много ги харесвац

Да прибавя и аз нещо сега с красивия Кенан.

и пак от Максим прекрасен колаж

и нещо от Аминешка, както я назовават рускините

# 594

Уффф, много спокойно в темата!
Диманааа, давай да кръстосаме шпаги! Има върху какво да поспорим!

Аз започвам, но ще бъде удоволствие за мен да чуя твоето мнение, защото държа на него и с интерес чета разсъжденията ти! Хайде, Нурки! Включете се!

Момичета, винаги с голям интерес съм чела коментарите ви и приветствам различните мнения. А 41 епизод според мен не трябва да се подминава. Има какво да споделим!

"Не стой така встрани, ела при мен, ела! Искам да хвана ръката ти,  трябва да те докосна, ела при мен!...  Хвани ръката ми! Ела при мен и хвани ръката ми!"
     Уплашена, прозряла истината за Санджактар, усетила правотата на притесненията у Ийт, но този път забравила за нероденото дете, изневярата и Мерт. Защо Нур отново търси спасение в обятията на Ийт! От какво беше продиктувано това връщане на вярата в Ийт? От безпътица, от страха да остане сама, от безизходица или от мисъл за щастието на другите. Не отричам, че обича силно Ийт, но ситуацията и сега е същата! Защо преди това не послуша Ийт, не поговори с него, не видя болката в очите му, а сега го моли за разбиране и подкрепа? Тя не знае за измамата на Иджлял, Фърат още не й е казал истината за бебето! Какво се промени у нея? С какво право търси помощ от любимия си, когото уби, остави го без душа!
     Поздравления Ийт – мъж с достойнство, наранена гордост, но твърд в отстояване на правотата си. Помогна й, спаси я от лапите на психопата Керем, но до тук. Време е за разплата.„Всичко свърши в мига, в който ти се отказа от нас! Свърши!“ Ще боли, сърцето ще кърви отново, но такава грешка трудно се прощава. Само истински обичащият мъж може да прости и Ийт ще го направи, но и Нур ще понесе кръста си, ще изстрада грешката, която допусна. „Любов ли? Любовта ми умря, когато я видях да се подписва с онзи! Беше убита! Оттук насетне, който заслужава ще се смее, а който не – ще плаче!“ 
     Изхвърли я от живота си, а от сърцето? Дали сърцето ще забрави, ще може ли да се контролира тази безпаметна любов, ще устои ли или отново ще прегърне любимата си? Гордостта, потъпканото его, гневът, отчаянието и безнадеждността ще отстъпят ли място на упорито тушираната безмерна любов?
Предстои да видим!

Амине Гюлше все по-уверена и достойна партньорка на Толгахан!
Чудесна екранна двойка!
Поздравления  за Амине!
Много ми хареса тази снимка. Димана, благодаря, че я качи!

# 595
Ох, Еми, вярно, че има за какво да поспорим, но наверно грип ще ме сваля, главоболието се засилва и "главният компютър" не може да мисли. Въпреки това ще се опитам, първо трябва да изчета назад, не че ще си променя мнението Joy Joy
Серията бе умопомрачителна. И сега, гедайки я пак и знаейки какво ще стане, стисках ръце и зъби от напрежение да не би Керем да натисне спусъка. П

После пак ще пиша.

# 596
 Здравейте Hug

Нур кво иска от Ийт .  Предупреждаваше я за Санджактар но тя йок !  Няма да се сдобрът  лесно .

# 597
Феми, здравей!

Здравейте Hug
 Нур кво иска от Ийт .  Предупреждаваше я за Санджактар но тя йок !  Няма да се сдобрът  лесно .
и аз това питам. Ама момчето ни е доста инатливо. Няма да се даде лесно.
     Толкова нетърпеливо чаках предстоящите епизоди с превод. Но съм разочарована малко. В оригиналните гласът на Толгахан е толкова въздействащ. Може да се усети иронията, с която говори, тънкия хумор, който е присъщ на изказа му. Може да се почувства силата на неговата любов и това разкъсващо противоречие. Да се ядосва на Нур и в същото време да изгаря от желание да я прегърне. Има толкова комични ситуации, но те се губят с българския превод.
     Ехх, обичам си и Ийт, и Нур! Много са ми сладки и в гордостта си, и в любовта си!

# 598
  • On the sea
Еми и аз те подкрепям за преведените епизоди. Някак не въздействат така както оригиналните. А за гласът на Толгахан няма нужда да се коментира. Все още се сещам от време на време за последният епизод и сцената с Айтюл, толкова мъжко извика ..... ах изпълних се.  Спомени, спомени, а сега гледам първите епизоди пак с превод.... е, липсват ми гласовете им. И по темата аз понеже съм 50% Нурка и 50% Ийтка хем ми е мъчно за Нур, но в случая Ийт е правият, колко я предупреждаваше човека, а тя в стремежа си да се отърве от него не обръщаше внимание на нищо. Не знам от доброта ли беше, от гордост ли, от инат ли, от безисходица ли? В този случай не могах да я разгадая честно, дори и обоснованията и не ми бяха ясни. В същото време пък и Ийтчо не я остави дъх да си поеме, до помисли и премисли и стана една накрая...... Сега нещата ще се обърнат, или по скоро бих го казала "с твоите камъни, по твоята глава".

# 599
Здравейте момичета  Hug
Чета ви с интерес...гледам и сериала, но имам две дразнителки Иджлял и майка й, които не понасям...дори дублиращия глас на Иджлял напълно й подхожда - противен като нея....
Не защитавам нито Ийт, нито Нур. И двамата допуснаха грешки и двамата са много инатливи. Мисля, че най-големия проблем е, че нямаха време да се опознаят, но пък любовта им е истинска и много силна.
Харесвам и двамата и много ще се радвам, ако успеят да преодолеят трудностите и да бъдат заедно....
Но моля ви, не спирайте да пишете. Кръстосвайте шпаги, но само като на тренировка. Отстоявайте позициите си, но пишете. Това е красотата в темите - различни гледни точки.
Благодаря на всички за споделеното. Пожелавам бързо оздравяване на болните и да се завръщат на терен - ние четящите чакаме.
Един колаж от мен за всички, които харесват Ийт и Нур  Hug

Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт