Що се отнася до Нур, смятам че даже по-сурова трябваше да бъде. Да постави ултиматум Иджлял изобщо да спре да се домогва до Ийт, не само да не се омъжва за него. Нур даже бе твърде щедра към Иджлял! Откъде накъде ще си мълчи?! Значи неят да я мачкат, унизяват, да издевателстват над всичките й чувства и емоции и после когато тя най-после отстоява себе си, изведнъж Нур била лоша. Айде не така моля. Когато някой изживее всичко което изживя Нур, когато виси на косъм твоят живот и животът на човека когото всеотдайно обичаш, после може да съдиш.
И не, не са две жени борещи се за един мъж. Само Иджлял се бори да си получи трофея Ийт. Нур се бори за любовта.
И защо Нур да носи отговорността какво става с Иджлял? Нур да не би да я заплашва нещо? Единственото, което може да направи Нур е да каже истината. А кой е виновен за това каква е истината и до какво би довела тя? Определено не е Нур...
В състояние на афект човек може да извърши много неща, включително да запали дома си или да се самоубие. Нур определено заплаши Иджлял - справка цитатите от серията, които прави Емилия. В момента, в който разбра, че е била измамена, Нур тръгна да заплашва Иджлял. А Иджлял не беше ли измамена преди това от Ийт и Нур? Иджлял не е виновна,че Керем се оказа психопат, нито че Нур се омъжи за него. Според мен тя трябваше да замине някъде по-далече, не да се омъжва за първия попаднал й под ръка. Затова и Ийт й е обиден. Защо не отиде и да каже истината на Ийт? Защото няма да й повярва? Както и да е, филм да става. Основната интрига е около тях тримата и явно ще продължи до края на сериала. Впрочем Ийт беше казвал по-рано, че ако научи за брака му с Нур, Иджлял ще срути къщата. Нещо подобно беше. Е, не я срути, но я запали. Те знаят какво може да очакват от нея.
оставаш си в къщи и можеш да се наслаждаваш на любимия сериал и през деня, а не само вечер, когато се чудиш кое по-напред да направиш.
Дорис

. Ще се ориентирам по вашите коментари, но иначе тайно на компютъра си гледам първите епизоди
. Колкото до лелята Хафизе и аз мисля, че е доста по наивна от Нур, въпреки, че понякога се опитва да се налага и да бъде строга. Пожелавам ви приятно гледане, а аз попаднах на този колаж и малко се посмях от сърце