"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Май само Нур, Еми и аз харесваме Ийт  Laughing

# 676
Май само Нур, Еми и аз харесваме Ийт  Laughing
Дорис, трички сме, но ... да не става редичка! Не може да се устои на този красавец!

# 677
Да си припомним:
«Сега и Завинаги» ( Asla Vazgeçmem)
турски  телесериал на  канал  Show TV в жанр драма
(излъчва се всеки четвъртък  в 20:00)
Премиера - 12 февруари 2015 г.

Първи сезон (серии 1—18) излиза на екран от 12 февруари  до 11 юни 2015 г.
Втори сезон (серии 19—56) излиза на екран от 1 октомври 2015 г.  до 23 юни 2016г.  
Трети сезон (серии  57—59) излиза на екран от 22 септември 2016 г. до 6 октомври 2016г.

Продуцент на поредицата "Asla Vazgeçmem", чиито имена споделят Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше, Шафак Пекдемир и Айшегюл Гюнай е Faruk Turgut.

Сценаристи - Сърма Янък, Мелис Дживелек

Рейтинг:
Тотал...
12 февруари 2015 г. – 5-то място
20 февруари 2015 г. – 10-то място
27 февруари 2015 г. – 9-то място
6 март 2015 г. – 6-то място
20.03.2015 – 8-мо място
27.03.2015 – 4-то място
02 април 2015 г. – 4-то място
12 февруари 2016 г. – 2-ро място
18 февруари 2016 г.  – 1-во място  
До финала  на 06 октомври 2016 г. рейтингът на сериала се движи от 1-во до 5-то място

Скрит текст:

Зад кадър

под тази снимка Амине е написала следното: "Късно е, но все още работим, дори утре сутрин сме отново на снимки"
#AmineGulse 26  януари 2015

Време за празнуване! Отново 1-во място по рейтинг.

Ето и нещо от турския печат: Излъчването  на популярният  сериал на телевизията "Never Give Up" отпразнува 50-ия епизод с баклава. (това съм го пускала, но от повече глава не боли)

Звездата Tolgahan Sayısman дойде изненадващо с три тави баклава. Красивият актьор каза: "Успехът е в последователността, с която всеки е в хармония", цитирайки първия си партньор Şafak Pekdemir/Иджлял Козан.

6 октомври 2016г. - Финал

Поздравления за добре свършената работа и успеха на сериала "Сега и Завинаги"

# 678
Скрит текст:
Да си припомним:
«Сега и Завинаги» ( Asla Vazgeçmem)
турски  телесериал на  канал  Show TV в жанр драма
(излъчва се всеки четвъртък  в 20:00)
Премиера - 12 февруари 2015 г.

Първи сезон (серии 1—18) излиза на екран от 12 февруари  до 11 юни 2015 г.
Втори сезон (серии 19—56) излиза на екран от 1 октомври 2015 г.  до 23 юни 2016г.  
Трети сезон (серии  57—59) излиза на екран от 22 септември 2016 г. до 6 октомври 2016г.

Продуцент на поредицата "Asla Vazgeçmem", чиито имена споделят Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше, Шафак Пекдемир и Айшегюл Гюнай е Faruk Turgut.

Сценаристи - Сърма Янък, Мелис Дживелек

Рейтинг:
Тотал...
12 февруари 2015 г. – 5-то място
20 февруари 2015 г. – 10-то място
27 февруари 2015 г. – 9-то място
6 март 2015 г. – 6-то място
20.03.2015 – 8-мо място
27.03.2015 – 4-то място
02 април 2015 г. – 4-то място
12 февруари 2016 г. – 2-ро място
18 февруари 2016 г.  – 1-во място  
До финала  на 06 октомври 2016 г. рейтингът на сериала се движи от 1-во до 5-то място

Скрит текст:

Зад кадър

под тази снимка Амине е написала следното: "Късно е, но все още работим, дори утре сутрин сме отново на снимки"
#AmineGulse 26  януари 2015

Време за празнуване! Отново 1-во място по рейтинг.

Ето и нещо от турския печат: Излъчването  на популярният  сериал на телевизията "Never Give Up" отпразнува 50-ия епизод с баклава. (това съм го пускала, но от повече глава не боли)

Звездата Tolgahan Sayısman дойде изненадващо с три тави баклава. Красивият актьор каза: "Успехът е в последователността, с която всеки е в хармония", цитирайки първия си партньор Şafak Pekdemir/Иджлял Козан.

6 октомври 2016г. - Финал

Поздравления за добре свършената работа и успеха на сериала "Сега и Завинаги"

Привет на всички обичащи този прекрасен сериал! wavey wavey wavey

Еми, Hugхиляди, хиляди благодарности за припомнянето на тази хронология за сериала.
Сериалът е имал прекрасен рейтинг и съжалявам, че не съм го гледала тогава онлайн, а се бях закачила да гледам една боза, от която още ми се гади.Чудя се наистина след такъв рейтинг защо са претупали 3-ти сезон и са финализирали сериала.  Мисля, че доста от неразкритите злини на Иджлял са останали за трети сезон, обаче уви, така и не се разкриха.
От снимките за финала виждам дружеската прегръдка на гл. герои и ми става някак мъчно за тях, че не се харесаха и в реала. Но..... се ла ви ще кажат франзуите.
Еми, имам едно предложение към теб. Ти  имаш много фактология за сериала, която може да се ползва в главната страница на темата. В тази връзка можеш да се свържеш с нашата домакиня на темата Котелина и да и предложиш друг текст в началото, който съм сигурна, че ще напишеш прекрасно. Този текст, според мен е  анонса на сериала преди още да почне да се снима и насоката на сценария е била такава, каквато е описана в първа страница. Ние виждаме, че има промяна и не знам не е ли добре да се отрази тази промяна в сюжетната линия? newsm78Какво ще кажеш? Това е само предложение, което не е нужно да се приема , така или иначе ние си гледаме с удоволствие всичко.

Режисьорката и леля си приличат доста да не би да са роднини? newsm78

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 16:48 от Dimana-nova1

# 679
Емили - не така мила...И аз много харесвам Ийт - малко е сприхав, ама...хубавец....Още повече, че съм типичната жена - с всички положителни и отрицателни качества на нежния пол...за който винаги съм казвала, че е по-силния пол...
Как да не го хареса човек.....

Сега периода е много кофти - годишно приключване и човек не може да се отдаде напълно на хобито..... ooooh!

# 680
Кафе или чай - избора е ваш  Hug

# 681
Кафе или чай - избора е ваш  Hug

И двете с тези красавци Peace

Еми, ние защо сме толкова вътре в този сериал?Защото има един харизматичен мъж в него, който е и главният във всичко. За него две жени си обявиха война, за него се борят околните, той е водачът и в къще и в офиса, той е всичко. Но....я има Нур и съвсем с женска солидарност ще кажа, че за да харесваме -Ийт изключителна  "вина" има Нур.  Може би харесваме начина по, който я обича, но повече харесвам начина, по който тя го кара той да я обича. и тук ще цитирам отново едни думи на Ийт, които са казани от него в по-късни серии/мисля че е в 45 оригинална серия/
 „Нур означава любов. Тя е моята първа, единствена, последна. Нур е дъхът ми. Нур е моята сила. Нур е сърцето ми. Нур – е моето всичко. Тя отново ме накара да мечтая. Тя ме научи на любов, търпение и работа.“
Не ми се сърдете, че открехвам напред нещо още неизлъчено. Това е, за да подкрепя тезата си.

Да сложа нещо любимо

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 17:11 от Dimana-nova1

# 682
MAMA-AN за мен кафетоооо!

Емили - не така мила...И аз много харесвам Ийт - малко е сприхав, ама...хубавец....Още повече, че съм типичната жена - с всички положителни и отрицателни качества на нежния пол...за който винаги съм казвала, че е по-силния пол...
Как да не го хареса човек.....

Сега периода е много кофти - годишно приключване и човек не може да се отдаде напълно на хобито..... ooooh!
Хиляди благодарности за тези прекрасни колажи и споделените чувства.

# 683

Едно клипче  с посещението на Толгахан в Косово през 2015 г.Тогава тъкмо е започнал да го интересува албанския етнос Joy Joy Joy

https://vk.com/video-45712272_456239514

# 684
Привет на всички обичащи този прекрасен сериал! wavey wavey wavey
От снимките за финала виждам дружеската прегръдка на гл. герои и ми става някак мъчно за тях, че не се харесаха и в реала. Но..... се ла ви ще кажат франзуите.
Режисьорката и леля си приличат доста да не би да са роднини? newsm78

Димана, и аз все си мисля, че Амине и Толга са по-добрата двойка за реала,  но нас никой не пита. А за режисьорката  нищо не зная, но наистина си приличат с Айшегюл.
Обаче ти ме подсети, че трябва да търсим kotelina за новата тема. Нека тя прецени какво да сложи като увод. По-важно е да има къде да пишем и да коментираме.

Охх, сърбят ме ръчичките, пак ще пусна този красавец!
MAMA-AN да си жива и здрава! Търпеливо ще чакам да се поосвободиш от работа и да ни правиш такива красиви колажи!

# 685

Едно клипче  с посещението на Толгахан в Косово през 2015 г.Тогава тъкмо е започнал да го интересува албанския етнос Joy Joy Joy

https://vk.com/video-45712272_456239514
Ето и стоп кадри оттам

# 686
Целият епизод просто ме накара да съжалявам Джахид. 😀 От една страна Назан и Елмаз, от друга Нур, от трета Ийт, баща им... а дори и Иджлял и Айтюл, заради това колко не желаят Елмаз. Ааа, и да не забравя Таяр и Хафизе!!!

# 687
Здравейте! И от мен благодарности за снимките и невероятните коментари. Възхищавам ви се как успявате толкова добре да анализирате героите. Признавам си, че изгледах докрай сериала.  Много ми хареса. Но сега пак го гледам и удоволствието е пълно като паралелно чета вашите коментари.

# 688
Предстои да видим

Приятно гледане!

# 689
Здравейте! И от мен благодарности за снимките и невероятните коментари. Възхищавам ви се как успявате толкова добре да анализирате героите. Признавам си, че изгледах докрай сериала.  Много ми хареса. Но сега пак го гледам и удоволствието е пълно като паралелно чета вашите коментари.

atanasova
wavey wavey
Благодаря за оценката! Радвам се на признанието ти, но да знаеш, че по-голяма част от нас също са го изгледали целия, та се потретваме вече, особено аз, а сигурно и Емилия. Така, че доре дошла при запленените! Като следиш коментарите ни с нещо все ще те предизвикаме да се влючиш и ти.  Peace
Ще се радвам да го направиш! yes yes yes

Приятно гледане на поредния сериал! И аз като Еми ще кажа, че тези серии са ми много любими, защото освен драмата има и комични моменти. На тези, които са много запленени, бих им препоръчала отвреме, навреме да поглеждат оригиналните серии, където се чуват много добре гласовете  на актьорите с нужната интонация за съответното събитие. Казвам това, защото точно тогава се усеща хуморът, който е доста ироничен особено от Ийт, а Толгахан има едно много завладяващо шептене, което те кара м.......да ти настъхнат сетивата. Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт