Либидото... на омъжена жена

• 120 995
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 105
  • град-държава
Гугъл, и да не забравяме, че като му скефне след компа да излупка жена си, държи тя да примира в екстаз докато 'и ръмжи, че е малка мръсна к@рвичка, или нещо такова беше. 😆 Защото от онази тема на любителите на грубия секс стана ясно, какво разбира Ганьо под такъв.

# 106
  • Пловдив
Истината е простичка: мъжете, ако стигнат до крайно мъжкарско поведение, са токсични за жените. Разбира се, мъжът е напълно свободен да си прави своите неща, но - далеч от жената. Ако е с жената, трябва да се държи, все едно има човек до него, а не слуга, робот или асистент. В крайна сметка никой- нито жена, нито мъж, имат право да си правят каквото си искат, има си минимум изисквания. Само че мъжете по-често надвишават тоя минимум, че и с усещането, че им се полага и към тях не може да се отправя критика.

Всъщност се коментира, че точно това трябва да са мъжете.

Както и да е. Темата се превърна в "дайте да кажем колко са лоши мъжете и колко не стават" и всяка бърза да се похвали. Аз приключвам. Ако отида да обясня на вратата по ще ме разбере.

# 107
А, не, мъжът трудно се превръща в слуга, не му идва отвътре. Докато жената бързо включва програма "въртене на пета" и като че ли мъжете го очакват- тя е жена, явно обича да ги прави тия работи.

Без да се усещат, че това с правенето на перфектна домакиня продължава само в началото, после просто сме изморени. За да си перфектна домакиня, трябва да си САМО това- да готвиш, подреждаш и да си понаправенка. Без деца, без бачкане, срокове и други, само да си цъфтиш по женски. Тогава може да се поспори, че "дължиш" секс. При всички останали случаи- отказът е в реда на нещата.

# 108
Като казвам, че не са ми интересни повечето мъже, това имам предвид. :>
Емоционална интелигентност – 0 (нула).
Нямам нито желание, нито време да уча някого или да му обяснявам какво, защо и как. Който си го може, си го може.

# 109
  • волно калдъръмче
Както и да е. Темата се превърна в "дайте да кажем колко са лоши мъжете и колко не стават" и всяка бърза да се похвали. Аз приключвам. Ако отида да обясня на вратата по ще ме разбере.
Няма вариант да обясняваш на една жена колко е ограничена и да очакваш, че няма да ти сипе.

В темата стана ясно, че емоционално необгрижваните жени нямат проблем с либидото, но ти показват, че ти ще имаш проблем. Тезата се подкрепи единодушно от всички жени, а ти като мъж си им обяснявай каквото си си решил. Никой не те чува. И вкъщи е същото - тя ще си фучи, а на теб и през ум няма да ти мине защо.

# 110
  • Пловдив
НИЩО не си разбрал. Има много мъже, които стават. Не всички. Но жените си избираме, и ако не ти вървят няколко връзки подред - сещай се да промениш нещо.

# 111
  • София

Да това са едни от нещата, които една жена трябва да получава, но не всичко изброено влиза в тези думи.(три не една)

И само да ти кажа, че човек когато няма какво да каже и с какво да защити позицията си, започва да обижда и да слага епитети.

Мързи ме да ровя по темите, та би ли ми припомнил, ти с каква тема влезе във форума? newsm78

# 112
Ако мъжът ми се опитва да ме натиска нежно, докато мия чиниите, ще изяде един бой... Sunglasses Това във връзка с примера на Гугъл.

# 113
  • Пловдив
Ако мъжът ми се опитва да ме натиска нежно, докато мия чиниите, ще изяде един бой... Sunglasses Това във връзка с примера на Гугъл.
За теб - ще ги измие вместо теб Simple Smile

# 114
  • София

Мии, да!
Къде по- секси е да ти перне един задвратник, че не си му донесла чехлите на вратата и рИкията не е изстудена!? Mr. Green

# 115
За теб - ще ги измие вместо теб Simple Smile

Така по-може. Joy

Иначе какво се получава - не стига, че мия чиниите, ами и секс иска, и то веднага.  hahaha

Не знам за вас, но мен ме дразни да ми прекъсват върховната концентрация при миенето на чинии с някакъв си там секс. Grinning После пак неизмити, а след секс мъжът не става за нищо...

# 116
  • София

Иначе какво се получава - не стига, че мия чиниите, ами и секс иска, и то веднага.  hahaha

Не знам за вас, но мен ме дразни да ми прекъсват върховната концентрация при миенето на чинии с някакъв си там секс. Grinning После пак неизмити, а след секс мъжът не става за нищо...

А, кой говори за веднага? newsm78
Говорим за ухажване, поотъркване, загрявка, насочване на енергии............по фън х/шуй........ 
А, докато той слага масата или реже салатата, може да получи също почти........като минеш покрай него. Simple Smile

# 117
  • Varna
Е, неееее шА умрЪ Joy Joy Joy Joy
Момичета, накарахте ме да се хиля със сълзи на очи  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes bouquet
Благодаря ви от сърце bouquet И за всичко сте прави!!!

# 118
  • На Марс

1.1 Жената мие чиниите и й е писнало.
1.2 Мъжът идва, гушва я през кръста и я целува по шията.

а ако мъжът мие чиниите кво правиме?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт