Либидото... на омъжена жена

• 124 180
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 150
Не се смятам нито за супермен, нито за Казанова, но секса ми е важен. Ако имам всичко, от което имам нужда в къщи, няма и да погледна навън. Само това исках да кажа.

Да, ама го нямаш, щом не само поглеждаш, ами се хвалиш че и тройки правиш!
Остава само да решиш- жена ти ли ти е доскучала, ти ли на нея или и двамата вече не сте си тръпка, та ви трябва трети, че дано разбуди малкото манекенче...... Mr. Green
Правим каквото си искаме и каквото ни харесва. Не пречим на никого. Правим много и различни неща, но ги правим заедно и никога няма да си омръзнем. Това, което правим е само за двойки/семейства, които имат много силна връзка по между си. Ако я няма тази връзка, ще се разпаднат скоропостижно. Един вид висш пилотаж в секса.... който го може, го може.

# 151
Изобщо не се припознавам, само споделям как е при нас. Не знам на вас как ви се струва, но е работещо и ни харесва. Ако не искате да го приемете като съвет, тогава приемете че просто се хваля с разбирателството, което имаме. Има за какво.
Къде видя разбирателство? Имаш си робиня, която изпълнява всичките ти команди, поне от описваното досега из темите.

# 152
Ти сам си писал, че не успявате да се справите сами и се налага помощ от приятел. Човекът с проблеми тук си ти. За какво да завиждаме Grin
Не си ни светила, за да знаеш кой, какво и как го прави. Лично аз нямам никакви проблеми, но дори и да имах, това не засяга никой от този форум. Правили сме тройки и с друга жена, нима за това ще кажете, че съпругата ми има проблем? Каквото правим, правим го ЗАЕДНО, участваме едновременно и двамата. Всеки да си го разбита както си иска. Това е нашия личен живот и ни харесва.

# 153
  • Пловдив
Само един въпрос - от колко години сте с жена ти?

# 154
Тогава за какво ви трябва трети?
Само за разнообразие. Ако някой/я е пробвал, знае за какво става дума. Моля, не ме изкушавйте да навлизам в подробности, за да не изтрият модераторите половината тема.

# 155
Само един въпрос - от колко години сте с жена ти?
Скоро ще станат 5 години. Толкова ли е важно?

# 156
Кристалното кълбо ми подсказва болезнен развод в следващите пет.

# 157
5 години Scream и даваш съвети на хора с по 20-30-40 г. безпроблемни връзки, които още не са опрели до помощ от приятел или изневяра... Joy
Не си ни светила, за да знаеш кой, какво и как го прави...
Не съм. Коментарът ми е на база описваното досега от теб. Няма много за завиждане, повярвай ми...

# 158
5 години и вече двамата не сте си достатъчни?

# 159
Кристалното кълбо ми подсказва болезнен развод в следващите пет.
Надявай се и вярвай на кристални топки Simple Smile Simple Smile  Аз не вярвам в зелени човечета, а само на това, което виждат очите ми и което усещам със сърцето си.

# 160
Това пък никога няма да го разбера. На всякакви неща бих се навила, но не и да поканим трети човек. Това в огромен % от случаите води до разпад в отношенията и дори не смятам, че има кой знае колко общо с доверието. Просто част от магията - че сте си двамата и сте специални един за друг, изчезва. А вие сте заедно едва от 5 години. Ние с МП правим 5 години след няколко месеца, изобщо не сме се наситили един на друг, камо ли да обмисляме да каним още народ.
Както и да е, тройки, четворки и суингове нямам желание да коментирам, не са ми в компетенцията.

Аз пак не разбрах едно - кое точно от изброените неща (от мен и Краси (Amour)) се оказа къртовски труд или дори още по-точно казано - неприятно? Кое всъщност е неприятно? Да прегръщате по-често жена си? Да й направите масаж след дълъг ден? Да пуснете електрическата кана и до минута-2 да й занесете чашка чай? Да я посрещнете с целувка на вратата? Да й подарите картичка за 8ми март? Да се поинтересувате на вечеря за какво се разказва в книгата, която чете? В смисъл, не можах да схвана кое всъщност натежава?
Ей сега питах приятеля ми дали се озорва сутрините, в които се събуждам и вече ми е направил кафе. Той не схвана въпроса. Щото нали... иде реч за 2 бутона и наливане на течност в чаша, не за 8-часова мозъчна операция.

# 161
5 години и вече двамата не сте си достатъчни?
Кое те кара да мислиш така? Достатъчни сме си, но си позволяваме от време на време малко разнообразие. Нямаме комплекси и не се ревнуваме. Ако това за вас е лошо, за нас не е.

# 162
За мен е доста гадно, но хората са различни. Нямам комплекси, но точно това няма да ми се случи, понеже не ме привлича с нищо.

# 163
  • Пловдив
А, 5 години. Ми добре. Аз кво да кажа на тоз огромен стаж. Мхм.

# 164
  • град-държава
Стига бе, мен... какъв висш пилотаж, предвид че не сте си достатъчни и за 5год.
Като те чета, аз си се струвам висш пилотаж. 😆

Общи условия

Активация на акаунт