Либидото... на омъжена жена

• 121 038
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 135
Мъжете освен пениси имат и други органи. Simple Smile
Имат, но този им е най-важен. Ако го разберете, проблемите в семействата ще намалеят драстично. Както и изневерите.

# 136
  • волно калдъръмче
Имат, но този им е най-важен. Ако го разберете, проблемите в семействата ще намалеят драстично. Както и изневерите.
И като умре, умирате и вие сигурно. Още малко и Земята ще спре да се върти, щото не е около п-нис.

# 137
Мъжете освен пениси имат и други органи. Simple Smile

Да, но явно само с него не се справят, за да достигне жената до кулминация.
Това е коментар към Vermilion, тя пишеше за такъв случай.
А проблемите не се решават само със секс, има много други важни неща в семейството.

# 138
За мен най-важно е отношението на мм към мен! Важна ли съм му и поставя ли моите интереси, чувства и желания пред своите(както правя и аз), тогава либидо имам нон стоп! 😀

# 139
И на жена ти може да ѝ е най-важният орган ..., но подозирам, че ще си склонен само за определен брой минути дневно. Доколкото съм те чела после много други неща са ти по-важни.

Иначе подобни изказвания са характерни само за мъже, които имат доста сериозни комплекси и в резултат на това демонстрират сексуалност Hands Thumbsup

# 140
Не се смятам нито за супермен, нито за Казанова, но секса ми е важен. Ако имам всичко, от което имам нужда в къщи, няма и да погледна навън. Само това исках да кажа.

# 141
  • волно калдъръмче
Не се смятам нито за супермен, нито за Казанова, но секса ми е важен. Ако имам всичко, от което имам нужда в къщи, няма и да погледна навън. Само това исках да кажа.
Я виж ти колко било лесно: "всичко". Сега си представи гледната точка на жена си, която иска същото.

# 142
Манекена, а и другите мъже в темата, явно не сте съгласни с единодушното мнение на жените, защо толкова често желанието за секс с мъжа в брак/дългогодишна връзка намалява. И какви тогава са основните причини според вас? Жените изведнъж стават фригидни и влечението им към парцала/ манджата взима връх???

# 143
  • София

Ами вие, жените нямате ли нужда от секс? Май не....

Имаме, разбира се, но ако трябва да избираме между кожен вибратор и пластмасов с екстри, ще изберем втория.
Защото той ще е направляван от собствените ни фантазии, а не от неосъществените ни илюзии.

# 144
Я виж ти колко било лесно: "всичко". Сега си представи гледната точка на жена си, която иска същото.
Тя също получава каквото има нужда. Така и двамата сме щастливи и доволни. Завист ли усещам?

# 145
Тя също получава каквото има нужда. Така и двамата сме щастливи и доволни. Завист ли усещам?
Toгава защо се припознаваш в темата?

# 146
  • София

Да, ама го нямаш, щом не само поглеждаш, ами се хвалиш че и тройки правиш!
Остава само да решиш- жена ти ли ти е доскучала, ти ли на нея или и двамата вече не сте си тръпка, та ви трябва трети, че дано разбуди малкото манекенче...... Mr. Green

# 147
Нещата са комплексни. Ако за жена ти само сексът е най-важен и нищо друго в отношенията ви не я интересува, много бързо ще си събереш багажа.

Ти сам си писал, че не успявате да се справите сами и се налага помощ от приятел. Човекът с проблеми тук си ти. За какво да завиждаме Grin

# 148
Изобщо не се припознавам, само споделям как е при нас. Не знам на вас как ви се струва, но е работещо и ни харесва. Ако не искате да го приемете като съвет, тогава приемете че просто се хваля с разбирателството, което имаме. Има за какво.

# 149
Тогава за какво ви трябва трети?

//Не съм те чела, ама гледам момичетата са те срещали и преди из темите.

Общи условия

Активация на акаунт