Либидото... на омъжена жена

• 124 417
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 555
Има обедни почивки. Само казвам:)
и колеги на разположение колкото щеш. само дилемата е друга.

# 556
Честно казано, не мисля че може да ми омръзне... Та ние се променяме и опознаваме непрекъснато... Може да ми омръзне ежедневието.... Но ако разчиташ на друг да ти прави живота интересен и смислен...си е обречена кауза
Точно обратното, той чака на мен аз да му направя живота интересен и аз му го осмислям. А на мен- кой?
Права си, променяме се, но кой накъде е друг въпрос. И колкото повече се опознаваме, толкова се оказва, че не се познаваме.

Колеги, за съжаление - нямам.
Vermilion, ей така, на.... омръзва. И това, което те е привличало в началото, сега те дразни. И ако в началото, заради розовите очила не си обръщал внимание на някакви неща, като мине време и ги смъкне човек, лъсва голата истина. Но вие явно не сте така, защото сте два пъти повече време заедно от нас.  Явно сте се уцелили хора с еднакви интереси.

# 557
...
Точно обратното, той чака на мен аз да му направя живота интересен и аз му го осмислям. А на мен- кой?
Права си, променяме се, но кой накъде е друг въпрос. И колкото повече се опознаваме, толкова се оказва, че не се познаваме.

...
е, ами кажи му! кажи му , че искаш да ти е интересно и той да се постарае малко. Какво ще ти каже.
Как нямаш колеги? ами добави някой Simple Smile пощаджията не наминава ли?

# 558
...

...
е, ами кажи му! кажи му , че искаш да ти е интересно и той да се постарае малко. Какво ще ти каже.
Казвала съм му го, в интерес на истината. Просто човека си е такъв-скучен. И ако в началото съм го мислела за готин и загадъчен, спокоен и уравновесен, сега го мисля за скучен.
По същия начин, ако на Крис жена му в началото го е мислела за готин, отворен, забавен, перспективен, сега вече го мисли за нахален (по повод исканията му), досаден, доминантен и т.н. Ако ще и всичките пари на света да й донесе, ако ще и цялата домакинска работа да свърши, пак няма да й стане интересен.  Драмата е, че колкото и да се старае човек, в един момент се стига и до там.

# 559
...

...
Казвала съм му го, в интерес на истината. Просто човека си е такъв-скучен. И ако в началото съм го мислела за готин и загадъчен, спокоен и уравновесен, сега го мисля за скучен.

А ти какво измисляш за рзлечение? Не мислиш ли че би могле да намерите занимание в което и двамата да имате интерес и веселба ?
Каране на ски, пътешествия , къмпингуване, туризъм ,спорт друг вид ... нещо заедно ??

# 560
  • град-държава
Omnia Vincit Amor, мне, точно обратното - ние сме "различни вселени" дори. 😆
Ама аз не съм се събирала с него, защото ми е бил интересен, а откровено заради оргазмите. После от едни оргазми чак не знам как се озовахме тук. Никога не съм чакала някой да ми го направи интересно, аз съм толкова хипер емоционална, че преживявания все ще си намепя. Мъжът ми е с темперамент на многовековен пън, кретенията също не му е чужда, но аз този човек го обичам. Защото е той, бил е такъв преди и сега е той, толкова.
Може да ми е скучно ежедневието, миенето на чиниите, прическата, изхвърлянето на боклука. Човек не може да ми е скучен и омръзнал, може да е някой към когото изпитвам определени чувства и определено отношение, но не мога да имам еднакво отношение към хората и всичко останало.
Не ми се е случвало мъж да ми омръзне, не съм се разделяла с човек поради омръзване.
Може би трябва ти да помислиш върху твоето отношение, дали то не е скучно например.

# 561
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз това щях да кажа, явно сама на себе си си омръзнала... Развивай се нещо...Чети!

# 562
  • София
В немската статистика спокойните, бездетни и с освободено време и финанси за разходки и екскурзии 50-60 годишни правят повече секс от семейните с малки деца 30-40

И тук е така, нищо че не са правили статистика.
Че и без да са бездетни, и без да са финансово възможни да щъкат по света.
И е лесно обяснимо- много жени остават вдовици на тази възраст и си намират нови мъже, обикновено дори по- млади с някоя и друга годинка............
Е, нова тръпка, менопауза, порасли деца.............какво по- добро за чести забавления от интимно естество? Simple Smile

# 563
Подобно презрително и обидно отношение никоя жена не прощава.
Абсолютно. Тя милата в нищо я няма - той изкарва парите и гледа децата, а тя ходи на работа за кеф само и после си се занимава с финтифлюшките. Направо за какво му е тази жена, ако не пере чорапи и не готви? Ми за нищо. Тя не е партньор, не е равностойна личност, че да има нужда от нея за нещо друго освен за по-евтино изпълнение на разни досадни задължения. За какво да си говори с нея, да я разсмива, да й обръща внимание? Нали не й пречи да си го прави сама с фикусите. Пък тя отгоре на всичко лиглата с лигла не стига, че е нахранена и на топло, ами си позволява да не е щастлива. Ще ми се депресира ха, ква депресия - нали е платил парното и има чиния пред себе си - това не е ли достатъчно, за да летиш на крилете на радостта и сексуалната енергия?
Ти може да не говориш така пред нея, ама отношението ти тя 100% го долавя.
Впрочем не казвам, че тя е бял ангел и няма вина за ситуацията. Трябвало е да реагира по-рано.

И аз не си представям да ми омръзне човек, но не смея да кажа нищо, след малко ще ми обяснят как съм малка да говоря.

# 564
Не, хората сме просто различни. На мен със сигурност може да ми омръзне човек. В смисъл никой не знае кой как ще се развие през годините. Ако човекът зацикли на някаква тема, която ми е неприятна или се стреми към безсмислени и безинтересни за мен неща, не знам как ще ми е вечно мил и интересен. Не можело да ти омръзне човек - хохо

# 565
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Всички сме малки, да говорим, защото нямаме целия опит на света, но затова и четем.... И споделяме
Бианка, може би, ако много се втренчваш в човека и държиш да отговаря на очакванията ти... Вместо да го наблюдаваш непредразсъдъчно, може би ...се разочароваш и накрая ти омръзва да чувстваш това разочарование...т.е. Омръзват ти собствените ти усещания за него

# 566
Влошените отношения все идват от нещо, може и да не е омръзване. Но не само с мъж, а и с близки хора може да спреш контакти поради някаква причина.

# 567
Много добре знам за какво говориш- с първия ми мъж, ситуацията напечена, трябва да се стегне за 5 години, да си оправи работа и позиции, да вземе жилище...а той се зариби по духовности и ми приказва глупости, вместо да правим планове.

# 568
  • На Марс
А ти какво измисляш за рзлечение? Не мислиш ли че би могле да намерите занимание в което и двамата да имате интерес и веселба ?
Каране на ски, пътешествия , къмпингуване, туризъм ,спорт друг вид ... нещо заедно ??

Жалко е когато се събудиш един ден и осъзнаеш че си женен за съвсем противоположен човек. Ние с мояата се разминаваме в доста области: финансов мироглед, забавления и т.н. от там идват и доста търкания ... което резултира в кревата. Съдбата явно ни е събрала за да ни е зле Simple Smile

# 569

Жалко е когато се събудиш един ден и осъзнаеш че си женен за съвсем противоположен човек. Ние с мояата се разминаваме в доста области: финансов мироглед, забавления и т.н. от там идват и доста търкания ... което резултира в кревата. Съдбата явно ни е събрала за да ни е зле Simple Smile

ами нищо. разделете семейството и компанията. и всеки по своите забавления и вечер щастлив в леглото ?

Общи условия

Активация на акаунт