Либидото... на омъжена жена

• 124 406
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 585
  • град-държава
Гаранция-Франция, но и в темата малко ли пъти се пита -сексът ли е най-важното?😉
От самото начало да направиш компромис в това отношение, нататък все по-зле ще става.
А за любовта на живота ми и бившия съм обичала до безсъзнание, но липсата на оргазми и това, че беше мъжка курва реши съдбата ни. В нито един момент обаче не ми е бил омръзнал, скучен или да съм се отнасяла с него като с предмет.

# 586
Ми то и аз съм на съпруг номер 2, но трудно щях да се навия на нещо безхарактерно и с минимум сексуално привличане, само да има кой да ме издържа. Та така, важно си е, според мен, иначе ще те гони депресия цял живот.

# 587
...
А наскоро, за първи път, О, Боже Мой, ми каза:
-Оффф, голяма скука, да вземем да отидем на кино ли?
-Евала, викам, след толкова години за първи път да поемеш инициативата за нещо.
- Еми, харесват ми твоите идеи къде да ходим, какво да правим, и нямам нищо против. Просто ти ги измисляш по-добре.
...
и аз измислям нещата в къщи , и слава богу, защото иначе ще ходим на карате, йога, тенис, джогинг, маунтинбайк, ски , вилата, софия на гости на техните ... и това в безкраен цикъл докато заприличам на морски пехотинец, но тй няма и да забележи ... нали огледалото му показва ок ... Та аз измислям всякакви интересни неща и за мен и за него , а горните го оставям сам да си ги прави когато не е зает с моите . Така населението у дома е предоволно.

# 588
Защо такава критика?

Защо да е критика, това са нещата от живота, често пъти сметките не излизат, защото животът е процес, който не можеш да прогнозираш, колкото и да мислиш, че щом са налице някакви първоначални данни, то нещата ще вървят гладко.

# 589
За мен няма проблем кой как и с какви цели живее с някого. По сметка, по любов, заради самота, запазване на имоти или каквото се сетите. Но трябва да си наясно предварително с избора си и какви последици в материално или емоционално изражение би имало. За да не се чудиш после защо изведнъж човека до теб не иска секс, скучен е или си е намерил забежка.
Отчитам факта, че всички се променяме и развиваме в процеса на връзката. Но когато усещаш трапове, те не се появяват изневиделица, преди това е имало много знаци и сигнали.

# 590
Защо да е критика, това са нещата от живота, често пъти сметките не излизат, защото животът е процес, който не можеш да прогнозираш, колкото и да мислиш, че щом са налице някакви първоначални данни, то нещата ще вървят гладко.

Свраки, калкулатори... като на критика избива. Има по-практично гледащи на нещата хора, които не са романтични.

Сексът ли е най-важното - как ще е най-важното. Важно е, но най-важното? Утре ако единият се разболее и оргазмите свършат за неопределен срок, какво правим? Дотук?  Whistling

# 591
...Но когато усещаш трапове, те не се появяват изневиделица, преди това е имало много знаци и сигнали.

Не е така, едно бебе например може такъв трап да прояви изневиделица или пък загуба на много блиъзк или някои заболявания. Може.

# 592
Не сексът, но как да го кажа, биологичното привличане. Вторият ми мъж е много мой тип, някакъв набор от гени, които винаги са ме привличали и полудявам, като видя мъж с такива характеристики. Ако някой ден се разболее, поне ще си е поставил основа да държа на него.

Обаче ако още отначало привличането е било блудкаво и бозаво, взели са се заради някакви имоти, ниви, етажи и глупости, то като се появят проблеми, съвсем ще се сдухат.

# 593
За мен няма проблем кой как и с какви цели живее с някого. По сметка, по любов, заради самота, запазване на имоти или каквото се сетите. Но трябва да си наясно предварително с избора си и какви последици в материално или емоционално изражение би имало. За да не се чудиш после защо изведнъж човека до теб не иска секс, скучен е или си е намерил забежка.
Отчитам факта, че всички се променяме и развиваме в процеса на връзката. Но когато усещаш трапове, те не се появяват изневиделица, преди това е имало много знаци и сигнали.
Не мисля, че в млада възраст някой е наясно предварително с избора си, за съжаление.
И да е имало знаци- не съм ги видяла в началото. Два пъти правих избор, два пъти сбърках, заслепена от любов. В двата случая - за различни неща. Нещата се развиха най-малко на където съм очаквала да излезе камъче и да обърне колата.
Осъзнат избор може да се направи след сериозен опит с няколко сериозни връзки и на възраст на 35 г.
Поне до 30- вятър ни вее на бял кон, и мъже и жени.

# 594
Но трябва да си наясно предварително с избора си и какви последици в материално или емоционално изражение би имало. За да не се чудиш после защо изведнъж човека до теб не иска секс, скучен е или си е намерил забежка.

Никой не е чак толкова рационален и премислящ, нито пък животът и хората са предвидими. Едва ли някой се жени с идеята, че след 5 години по план трябва да спре секса, а след 7 най-много да го вълнува фикусът.

# 595
  • град-държава
basila, понякога обаче ние самите се променяме, но твърдим, че другият се е променил и това не ни харесва. Случи ми се след раждането. Не можех да търпя мъжа си, имах постоянното усещане, че този човек не го познавам, не го харесвам, агресирах, поисках развод...
Мъжът ми каза, че ще се разведе единствено, ако не ме обича и в този момент това не се отнася за него. Да помисля върху това, което аз чувствам. НО желанието си беше там, а в същото време не понасях нищо и никой. Баща ми тогава ми помогна много, посъветва ме да изчакам, да спра да кърмя, да ми се понаместят хормоните, че не виждам реално ситуацията. След няколко месеца на премисляне, оценка и разговори просто видях, че аз съм тази, която се е променила. Предполагам е неизбежно за всяка жена, която стане майка.
Той обаче беше там такъв, какъвто е бил, просто тогава не сме имали дете и ежедневието ни не е било отдадено на това. Той е изключително отдаден на детето, но и моята летва беше такава, че дори сама едва я стигах. Но не разговарях в този момент, а в същото време се гневях и агресирах. Както и да е дълго и незначително е по отношение на темата.

# 596
Не сексът, но как да го кажа, биологичното привличане. Вторият ми мъж е много мой тип, някакъв набор от гени, които винаги са ме привличали и полудявам, като видя мъж с такива характеристики. Ако някой ден се разболее, поне ще си е поставил основа да държа на него.

Какъв тип бре, в една тема пишеш, че мъжа ти бил 110 кила, в друга - как мразиш дебелаците.  Laughing

# 597
Основните черти на характера си проличават още на втората седмица.....
Мъжа, който винаги оставя на вас да избирате кафенето/филма/ресторанта/, няма след 2 години брак изведнъж да стане инициативен.
Този, който не обича да скита в планината, а на вас ви е хоби, няма след 2 години брак изведнъж да стане планинец.
Мъж, който се цупи и мръщи на досадните поразии, които правят децата на приятелите му, няма да стане любящ, всеотдаен и винаги до детето си баща.
Мъж, който се изразява обидно за майка си/сестра си, явно по дифолт е пренебрежителен към жените, та едва ли изведнъж ще стане уважаващ и зачитащ ви кавалер.

И т.н., и т.н.
Признаци винаги има, от самото начало.Друг е въпросът, кой има очи да ги види.Или предпрочита да си седи със "затворени" очи и да се надява, че той после ще бъде друг.

# 598

Какъв тип бре, в една тема пишеш, че мъжа ти бил 110 кила, в друга - как мразиш дебелаците.  Laughing

Хайде да не започваме пак темата за това колко килограма може да си, без да носиш метър напред шкембе. Мъжът ми е отслабвал и до 90, сега е около 100, занимава се с фитнес. Говоря и за други характеристики- очи, коса, кожа, такива работи. Иначе не мога да кажа, че обичам високи, не ми е приоритет, но общо взето го има физическото привличане.

И да, гоня го да не качва нови килограми и за щастие има съзнание. Имаше един период, когато се запознахме, бил му е тежък период след раздяла, местене, започване на живот отначало и беше по-пълен. Когато започнахме да се срещаме, вече беше свалил 20 килограма и изглеждаше доста по-готино. Което беше и фактор на втория заход да ме привлече повече. След това от години не се е ояждал, а си подобрява фигурата с фитнес, доколкото позволява животът с малки деца плюс усилена работа. Та така, физиката и привличането са ми важни.

# 599
И аз съм на тезата, че не може да се предвижда и даже винаги съм се радвала, че е така. Но когато се събираш с един човек за дълго, постоянно, все пак няма как да не обърнеш внимание, че примерно той е плешив, свръхнапорист или мързелив и това не те дразни. Но си го подминал, защото си влюбен и в един момент различията изплуват с пълна сила.

Демек, хората се надушваме, както го е казала по-горе и Сирената. Не е грешно или осъдително, че сме сбъркали, о, аз имам доста грешки, но се очаква да опознаем себе си и да търсим, каквото наистина ни харесва, привлича. С какви мекотели съм била гадже в ранните си години (ама пък сега знам какво не ме кефи).
Не е критика, по-скоро е опит за хумор с прозаичното. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт