Либидото... на омъжена жена

• 124 378
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 630
За секс никога не съм изморена, само последните пет дни преди цикъл не ми се прави секс, предполагам от хормоните. Не ги разбирам тия жени дето отказват секс със съпрузите си, та нали за това си се оженил, - за да правиш секс с един и същи партньор - иначе ако е за издръжката - аз и ама мога да си се издържам.
За мен сексът в брака е най-важен.

# 631
Сериозно ли? Crazy
Да те запозная с бившия ми мъж тогава, много ще е доволен, само секс и сама да се издържаш. Mr. Green Mr. Green

# 632
... само секс и сама да се издържаш. Mr. Green Mr. Green

за това не е нужен брак или съжителство Laughing

# 633
Не е. Simple Smile
Аз казвам какво предлага БНД.
Той едва ли ще иска пак да се жени. Joy
Ама за секса гарантирам. Sunglasses

# 634
Аз съм отявлена хипохондричка и имам професионално изкривяване да не вярвам на никого, така че трудно бих си легнала с друг мъж освен с моя - все ще ми се струва, че е болен от нещо и ще ме зарази. Например човешки папилома вирус минава през презерватив, а той води до рак на маточната шийка и така нататъка.

# 635
  • Пловдив
Аз съм отявлена хипохондричка и имам професионално изкривяване да не вярвам на никого, така че трудно бих си легнала с друг мъж освен с моя - все ще ми се струва, че е болен от нещо и ще ме зарази. Например човешки папилома вирус минава през презерватив, а той води до рак на маточната шийка и така нататъка.
Твоя да не би да си го изследвала за ХПВ преди да си легнеш с него?

# 636
Не Янтра не съм, обаче бях млада и не четях в интернет, сега остарях и се пазя повече.

# 637
  • Пловдив
Не Янтра не съм, обаче бях млада и не четях в интернет, сега остарях и се пазя повече.
Значи рискът е същия Simple Smile

# 638
  • град-държава
Е, голямо пазене, предвид че си в брак и не се предполага да те дебне полово предавана опасност на всеки ъгъл. 😆

# 639
та нали за това си се оженил, - за да правиш секс с един и същи партньор

Бисер от класа Joy Ще е любопитно да анкетираме 100 мъже дали се женят точно по тази причина и да видим отговорите...
Не че постановката е грешна, аз съм за моногамията в брака, но формулировката е стряскаща.

# 640
  • София
та нали за това си се оженил, - за да правиш секс с един и същи партньор

Бисер от класа Joy Ще е любопитно да анкетираме 100 мъже дали се женят точно по тази причина и да видим отговорите...
Не че постановката е грешна, аз съм за моногамията в брака, но формулировката е стряскаща.

Боя се, че ако направиш анкета, 90 от 100 ще кажат, че е за да си имат жена под ръка, да не се налага да свалят звезди и да ухажват, и да изпращат по нощите. Simple Smile

# 641
Данчо Караджов сутринта каза, че се е оженил навремето, защото му писнало да изпраща и да се прибира след това по нощите. Дайте ми определнеие за него моля. Ама негативно, както само вие си можете Simple Smile

# 642
Ем, Данчо Караджов като музикант е горе-долу (аз не съм му фен), но като мъж на жена си е мухъл, сори.

# 643
Няма ли вариант да се е пошегувал?

# 644
  • София
Няма ли вариант да се е пошегувал?

Това не е обидно, всъщност- беше доста популярен лаф, с който се избягваха обясненията- клишета, които сега се пласират -" защото е жената на живота ми", " защото е жената, с която разбрах че искам да остарея". Mr. Green

Всъщност, по онова време, никой с никого не можеше да си помисли да живее пробвайки се, така че решението да се бракуваш беше по- красноречиво относно чувствата, и от най- емоционалното обяснение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт