Либидото... на омъжена жена

• 124 398
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 615
Ами ти като си с 3 деца? Много ли си изморена? Секса при теб е още по-голям мираж или?

според мен няма как да е изморена след като и трите и деца са измислени. По мое мнение и според писанията и съдя , че тя няма никакви деца. А и мъж според мен няма.

# 616
Разбира се, че съм много изморена, но пък има неща, с които се компенсира, за да не съм преуморена за секс. И моля ви се, не ме давайте за пример- всяка жена си е с различна енергия. Няма такова нещо "вижте я Мамасита от форума, има три деца, а прави секс по-често от теб" - е с това вече ако не отнесете тиган по главата:)

# 617
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ммммм, аз мога да отсъдя, че най- общо проблемите се свеждат до:

- липса на организация и разпределение на отговорностите, което води до преумора на единия от двамата или и на двамата партньори
- липса на комуникация и оттам тлеещи недоумения, които прерастват в сръдни, скандали или дори раздалечаване с времето...
- странни или нереални очаквания...които неизменно водят до разочарования... особено когато човекът отсреща не е наясно какво се очаква от него ...
- не на последно място - разни хормонални такива ... или по-
 общо здравословни проблеми всякакви

Това е то...

# 618
  • град-държава
Липса на чувства, също така.

# 619
Кажи ми обаче как се делегира нещо, ако отсреща го смятат за безсмислена задача и просто няма да си направят труда да я изпълнят?

# 620
Кажи ми обаче как се делегира нещо, ако отсреща го смятат за безсмислена задача и просто няма да си направят труда да я изпълнят?

Приеми, че човекът не иска да го направи... свободната воля е важно нещо

# 621
Да де, но въпросното нещо все пак, макар и изглеждащо маловажно, е примерно ключово, за да вървят гладко други неща. И остават 2 възможности: да не го правиш, като така увеличаваш хаоса и омазването, или да си го впишеш пак в списъка със задачи, вниманието и съответно- пак да не се реши въпросът с отмяната и умората.

# 622
  • София
Сега покрай темата се замислих, имаме едно приятелско семейство, в което мъжът очевидно носи едно 80-90% от фамилното натоварване - като започнем от издръжката и минем през готвене и деца. Е, приятелката ми често е споделяла как той искал секс, пък тя не и все се пазарят.
Та като се сетих за тях и се замислих, че може пък и да не съм съвсем права за умората и задълженията.

# 623
  • София

А, как се делегира нещо, като си предварително убедена, че няма да го направи точно по твоя начин и точно по твоя конец?
И като си убедена, че нарочно не го изпипва като теб, за да спреш да го караш да го прави?

Бърди, радвам се, че почваш да осмисляш другата гледна точка...... Simple Smile

# 624
Имаше една шега по случая, мисля, че от филм беше...  дилемата беше какво наистина искаш- да си прав в спора или щастлив ?
Общо взето този въпрос може да се съотнесе до всеки конфликт в брака...
...любовта или егото ?
...ти решаваш

Понякога, даже по- често, трябва да се отстъпва Simple Smile

# 625
... жена ми ме привлича и сега след 10 години, женствена е, красива е, не е надебеляла, не се е олелчила...

A тя тези неща знае ли ги? Защото ако говориш по начина, по който и пишеш - безпардонно, грубо и цинично, с явно нежелание да я разбереш и да се замислиш защо се е стигнало до това положение, е твърде вероятно да не се досеща, че още я харесваш като жена.
Най-тъпо ще е да се разделите заради проклетия - ти се заинатяваш като магаре и не вникваш в същинския проблем, който не е липсата на секс, а ужасното ти отношение към нея, тя пък те наказва с откази.

# 626
Аз и вчера писах за това, което предполагам.
Даааа, отношението.
Отвсякъде струи копнеж за секс, не любов.  "Жената не е дебела", не се е олелчила, ще си отв*ри краката за 15 мин. , ще си сложи гел , и.......... да не продължавам.
Никаква романтика, никакъв жест, някакво внимание, че тази жена не е само къс месо, тя е човек, иска да се почувства специална и обичана.

# 627
Има такова нещо като семеен терапевт и смятам, че точно за случаи, когато нещата не са изгубени, но просто двойката е спряла да общува и иска да си помогне, но не знае как, такъв специалист може и да свърши работа.

# 628
Кобилкина е истината Simple Smile

# 629
Избили сте го на чувства. Кобилкина освен да свири на моркови, за друго не става, иначе щеше своя брак да спаси.

Общи условия

Активация на акаунт