Тя по какво ме е избирала тя си знае, вече много пъти писах, че първите 1-2 години искаше да прави секс всекидневно, след това няколко пъти в седмицата, след това се роди първото дете и една година много рядко имаше желание, върна се на няколко пъти в седмицата, тогава се роди и второто, хайде пак почти на нулата, и след това си дойде на сегашното ниво няколко пъти в месеца (зорлем).
Когато прави секс, получава почти винаги оргазъм, понякога по повече от веднъж, не е срамежлива или комплексирана, нито пък има сливи в устата да си мълчи, а си казва какво и как ѝ харесва и иска. Проблемът е, че за да ѝ дойде музата за секс, трябва да не е уморена, да не я боли нищо, децата да са заспали, да не е ходила на фитнес предния ден та да няма мускулна треска на корема, да се подредят звездите в съответните констелации, и луната да е в правилната фаза.
Иначе никога не е казвала "нямам сила за секс, защото прах - ако беше изпрал ти щеше да ми се прави", това са глупости и не ми се повтаря като папагал, че аз каквото трябва да се прави в къщи го правя, поне не по-малко от другите мъже.
Нито пък някога е казвала "ти си прасе, какви са тия обидни работи да искаш да се празниш в мен" - няма какво да се извинявам за това, което съм - хубаво или лошо, аз съм си такъв и от никого не съм го крил нито преди, нито след брака. То се вижда дори и във форум, където 3 години не бях писал, а веднага ме познаха според стила ми. Така че добър, лош, аз съм това, което съм и който ме е избирал, да си е опичал акъла иска ли да е с мен или не иска.
Дотук съм аз, защото взех да се чувствам като левскар в цесекарски форум - каквото и да обяснява, няма кой да се съгласи.