Либидото... на омъжена жена

• 124 403
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 600
Обаче ако още отначало привличането е било блудкаво и бозаво, взели са се заради някакви имоти, ниви, етажи и глупости, то като се появят проблеми, съвсем ще се сдухат.
Ако някой е направил такъв избор, сам се е прецакал - аз не съм, защото жена ми ме привлича и сега след 10 години, женствена е, красива е, не е надебеляла, не се е олелчила...
Тя по какво ме е избирала тя си знае, вече много пъти писах, че първите 1-2 години искаше да прави секс всекидневно, след това няколко пъти в седмицата, след това се роди първото дете и една година много рядко имаше желание, върна се на няколко пъти в седмицата, тогава се роди и второто, хайде пак почти на нулата, и след това си дойде на сегашното ниво няколко пъти в месеца (зорлем).
Когато прави секс, получава почти винаги оргазъм, понякога по повече от веднъж, не е срамежлива или комплексирана, нито пък има сливи в устата да си мълчи, а си казва какво и как ѝ харесва и иска. Проблемът е, че за да ѝ дойде музата за секс, трябва да не е уморена, да не я боли нищо, децата да са заспали, да не е ходила на фитнес предния ден та да няма мускулна треска на корема, да се подредят звездите в съответните констелации, и луната да е в правилната фаза.
Иначе никога не е казвала "нямам сила за секс, защото прах - ако беше изпрал ти щеше да ми се прави", това са глупости и не ми се повтаря като папагал, че аз каквото трябва да се прави в къщи го правя, поне не по-малко от другите мъже. 
Нито пък някога е казвала "ти си прасе, какви са тия обидни работи да искаш да се празниш в мен" - няма какво да се извинявам за това, което съм - хубаво или лошо, аз съм си такъв и от никого не съм го крил нито преди, нито след брака. То се вижда дори и във форум, където 3 години не бях писал, а веднага ме познаха според стила ми. Така че добър, лош, аз съм това, което съм и който ме е избирал, да си е опичал акъла иска ли да е с мен или не иска.
Дотук съм аз, защото взех да се чувствам като левскар в цесекарски форум - каквото и да обяснява, няма кой да се съгласи.

# 601
Като млади не са ли се опитвали да ви сгодяват или да ви представят някого? При мен са се опитвали. Затова от малка, да кажем ранен тийн, разбирам какво значи анти-привличане. Особено ако се опитат да ти сервират последната вече леко дегенерираща издънка на иначе славен род, който обаче е взел да мухлясва.

Та в крайна сметка всеки мъж си има чепатости, но е много зле да направиш компромис с някои неща, напр. с "плюнчо" (по Хайтов) или "муньо" (по форумски), който не ти подпалва огъня (по D.H. Lawrence). В такъв смисъл привличането е важно, а оттам и сексът. Не като акт сам по себе си, а като наличие на пламък, връзката да не е някаква хладка и meh...

# 602
... Проблемът е, че за да ѝ дойде музата за секс, трябва да не е уморена, да не я боли нищо, децата да са заспали, да не е ходила на фитнес предния ден та да няма мускулна треска на корема, да се подредят звездите в съответните констелации, и луната да е в правилната фаза.
...
я как знаеш къде е проблема! Ами нали знаеш. че намирането на причините е повече от 50% решението.
Нещата явно са в твоите ръце и въображение. Успех ако не те мързи.

# 603
като на критика избива.

Сексът ли е най-важното - как ще е най-важното. Важно е, но най-важното? Утре ако единият се разболее и оргазмите свършат за неопределен срок, какво правим? Дотук?  Whistling

Не е критика, хортуваме си тука по госпожински.
А сексът не е най-важното, поне няколко потребителки написахме, че общуването е и ако искаш да се грижиш за връзката си, не забравяш да общуваш. Но има хора, като мен примерно, за които сексът също е общуване, а не нужда и много държа на човек, който има същото отношение по въпроса. Когато е така, може да се прояви разбиране и да се случат и дълги периоди без секс, без някой да приритва, че има нужда да се празни всеки ден или през ден, по памет цитирам. Разбира се, такова изискващо отношение, идващо от жена, която си настоява за оргазмите, също е сдухващо и гадно, не е само мъжка черта нервното приритване за полагаемото в брака.

# 604
  • град-държава
Крис, а на теб какво ти пречи да поставиш въпроса на масата? Сядате и започвате да говорите направо.
Аз не съм говорила по въпроса с липсата на оргазми. Разбрах че и след 5 години няма да дойдат, нито ще спре да си го слага където свари и хванах друг път, преди да дойдат брака и децата.

# 605
  • София
Гаранция-Франция, но и в темата малко ли пъти се пита -сексът ли е най-важното?😉
От самото начало да направиш компромис в това отношение, нататък все по-зле ще става.

Всъщност, тук не за това си говорим- Крис пише, че и преди брака, и след брака години наред, жена му е имала високо либидо към него.
И неговото държание винаги е било едно и също, докато нейния мерак прогресивно е намалял след 5 години, без да е пресъхнал съвсем........

# 606
[/quote]
Дотук съм аз, защото взех да се чувствам като левскар в цесекарски форум - каквото и да обяснява, няма кой да се съгласи.
[/quote]

Аз, например, съм съгласна с теб, но твоят проблем няма решение. И на челна стойка да застанеш, няма да ти се получи. И ще си го карате ей така, чакайки звездите да се наредят и да са изпълнени всички условия. Това е скапания брак. Май всички трябва да свикваме.

И да постави темата на масата, нищо няма да постигне, само ще я раздразни.

На Крис жена му няма ниско либидо, просто към него е такова. Пак ви казвам, жената е отегчена просто, трябва й нов фитнес инструктор  и да видите как ще й се доправи по 3 пъти на ден. И глава ще й мине, и мускулна треска, и всичко.

# 607
  • град-държава
Гаранция-Франция, но и в темата малко ли пъти се пита -сексът ли е най-важното?😉
От самото начало да направиш компромис в това отношение, нататък все по-зле ще става.

Всъщност, тук не за това си говорим- Крис пише, че и преди брака, и след брака години наред, жена му е имала високо либидо към него.
И неговото държание винаги е било едно и също, докато нейния мерак прогресивно е намалял след 5 години, без да е пресъхнал съвсем........
Аз тук изобщо не коментирам случая на Крис. 😉

# 608
  • София
Ами той много ясно написа кога е спаднало либидото й - след второто дете, когато е изморена. Реално погледнато точно при него нещата можеха много лесно да се решат, ако той поеме своята част от задълженията у дома, обаче явно не му се прави секс чаааак толкова много, че да до направи. Сега вече нищо чудно и да е късно, защото жената е натрупала толкова негодувание, че й е опротивял.

# 609
Много от потребителките ти влязохме в обувките, Крис, но ти пак продължаваш да повтаряш, че всички са срещу теб.

Помисли, ако и с нагласата към жена си си такъв, начи и тя така си казва – "каквото и да правя, той все едно и също си знае: искам си редовния секс и това е". И те е пуснала по пързалката и си след спокойствието, усеща досада, че се очаква от нея точно нещото и в точен брой пъти. Не значи, че ѝ е лошо с теб, а ѝ досаждаш. Дай ѝ пространство в секса, остави я да се отдалечи за известно време, дистанцирай се. Бъди недостъпен. Ако те желае наистина, ищахът ѝ ще дойде и ще те потърси сама.

Трябва да си мазохист да си биеш главата в едно и също до припадък.

# 610
  • град-държава
Omnia, явно просто не си човек за връзка. Сменяй ги по-често, за да не ти става скучно, съответно не се омъжнай. Няма нищо задължително в този живот.

# 611
Ами той много ясно написа кога е спаднало либидото й - след второто дете, когато е изморена. Реално погледнато точно при него нещата можеха много лесно да се решат, ако той поеме своята част от задълженията у дома, обаче явно не му се прави секс чаааак толкова много, че да до направи. Сега вече нищо чудно и да е късно, защото жената е натрупала толкова негодувание, че й е опротивял.
нещо такова, а може и умишлено да не му се прави и да не иска да помага ... за да има оправдание как тя не иска .

# 612
Omnia, явно просто не си човек за връзка. Сменяй ги по-често, за да не ти става скучно, съответно не се омъжнай. Няма нищо задължително в този живот.

Да, не съм за дълъг път, но... късно е, либе, за китка, както се казва.
Не, по-скоро няма такъв, който дълго да ми задържи интереса, може и да съм за дълъг, а да не съм го срещнала. Все пак почти винаги съм била в някакви сериозни отношения, та явно това ми харесва, но до един момент.

# 613
Ами той си го е казал- тя е родила две деца, тоест увеличила си е в пъти натоварването. Той прави общо взето същото. Ми нека и той си увеличи в пъти натоварването- дали ще изкарва повече пари и ще вземе помощ, дали ще се включва повече. Няма как да постигне същите резултати при вече уморена жена- ще трябват двойни и тройни усилия, много коткане, почивка и така, тия работи не стават лесно.

# 614
Ами ти като си с 3 деца? Много ли си изморена? Секса при теб е още по-голям мираж или?

Общи условия

Активация на акаунт